Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imádtam... fõleg mikor nekimentem az extra health-es pakkoknak a 25k-s sebzésemmel, kb.60%-nál már enrage-eltek is😄
ill. inf.Ghom is emlékezetes pillanatokat okozott, barbárral esélyed nem volt megfektetni😊
ill. inf.Ghom is emlékezetes pillanatokat okozott, barbárral esélyed nem volt megfektetni😊
Vagy az enrage is szép volt. Leküzdötted 10%-ra 8 halál után végre az elitek életét, erre felvonták a kalózzászlót és meghaltál. A fallenek nagyon jók voltak ebben. Hajkurászod õket, erre kinyírnak a vége elõtt 3 másodperccel egy jó kis enrage-gel menekülés közben (mármint õk menekülnek közben). <#taps>#taps>
Sajna az még így kevés. Lehetett volna benne fantázia, de fagyasztás esély dupla-vagy tripla kellene, hogy értékelhetõ legyen, vagy több itemen is kellene nagyobb rozen esély. Meg a négy helyett egy stat, de az normális esetleg. Így off-handbe is haszontalan. Ha lenne ladder és egy reset, akkor ideig-óráig lehetne értéke, de ilyen végtelenített vadkapitalista fordulóban senki se használja. A diablo 2 nagy neveit eléggé leértékelték.
skinnyman: az volt szép régen, hogy leverted az életük háromnegyedét, meghaltál és visszatöltõdött 100%-ra mire visszaértél. Volt pár gyenge pillanatom ilyen esetekben, amikor bizony káromkodtam ezerrel. <#vigyor5>#vigyor5>
skinnyman: az volt szép régen, hogy leverted az életük háromnegyedét, meghaltál és visszatöltõdött 100%-ra mire visszaértél. Volt pár gyenge pillanatom ilyen esetekben, amikor bizony káromkodtam ezerrel. <#vigyor5>#vigyor5>
khmmm azert rasasoltal a chance to freeze reszre? 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A regi szep idok amikor 1-1 elit pakkal percekig szoptam es ha osszejott egy jo kis kombo (pl invulnerable-horde-arcane-jailer/waller) sokszor ilyen 5-10 halal es egy 50 ezer goldos javitas utan rage quit volt a dolog vege 😄 Akkor arra meg valahogy nem gondoltak a Blizzard-nal, hogy az ember alapvetoen elvezni is akarja a jatekot, nem csak magat ostorozni vele. Mas volt akkor "vegigvinni" egy infernot, mint most.
Mas: dobtak egy Azurewrath-et, es mint a legmagasabb szintu legendary kardnak ami az egesz Diablo-ban a legnagyobb nevu kard az egyik legjobb kardnak KENE lennie a jatekban, kozben nem csak hogy egy kalap szar, de nem is lehet jo. Max 900 dps, no crit, no socket, 0 random property. Nagyon nagy kar erte, nem is ertem hogy gondoltak. Van sok mas legendary is aminek jonak kellene lennie, megis meg most is erthetetlenul szar, es barmilyen csoda rollal sem lehet belole meg csak hasznalhato cucc sem.
Mas: dobtak egy Azurewrath-et, es mint a legmagasabb szintu legendary kardnak ami az egesz Diablo-ban a legnagyobb nevu kard az egyik legjobb kardnak KENE lennie a jatekban, kozben nem csak hogy egy kalap szar, de nem is lehet jo. Max 900 dps, no crit, no socket, 0 random property. Nagyon nagy kar erte, nem is ertem hogy gondoltak. Van sok mas legendary is aminek jonak kellene lennie, megis meg most is erthetetlenul szar, es barmilyen csoda rollal sem lehet belole meg csak hasznalhato cucc sem.
Regards,
Azért a fast se volt belõle rossz. Meg a shielding vagy (ha lehetet egyáltalán) invulnerable minionos tremorok is mókányak voltak. Gyors, sebezhetetlen és akkroa mint egy hegy. Helyezkedj ezután! <#taps>#taps>
jajjdeszerettem énis... aztán esetleg aládlézerezett még vagy a fun kedvéért jailer és molten. 😊
Þór vígi þessi rúnar
...nem skálázták elég jól a "jutalmat" magasabb nehézségen. Pár nyomi százalék xp/Mf/Gf miatt nem nagyon érdemes Mp10-en farmolni
ez sajnos így van
nagyon random az egész, simán el tudtam volna képzelni egy olyan rendszert hogy pl. magasabb mp-en magasabb tier cuccok esnek vagy valami hasonló és még értelmet is adott volna a szenvedésnek
ez sajnos így van
nagyon random az egész, simán el tudtam volna képzelni egy olyan rendszert hogy pl. magasabb mp-en magasabb tier cuccok esnek vagy valami hasonló és még értelmet is adott volna a szenvedésnek
Azért volt pár kellemes dolog amit megszûntettek:
- invulnerable minions: ez nagyon brutál volt. CSak a bosst lehetett sebezni 😊
- shielding az összes minionon lehetett aktív, nem csak egyszerre egyen
- A Hellfire ringes fejlesztés bevezetésekor az Act 3-as Keywarden klónozni tudta magát (vagy illusion?).
Oly sok jó ötlet és mindet "semlegesítették". No mindegy.
- invulnerable minions: ez nagyon brutál volt. CSak a bosst lehetett sebezni 😊
- shielding az összes minionon lehetett aktív, nem csak egyszerre egyen
- A Hellfire ringes fejlesztés bevezetésekor az Act 3-as Keywarden klónozni tudta magát (vagy illusion?).
Oly sok jó ötlet és mindet "semlegesítették". No mindegy.
Elég szépen kezelhetõ volt azért már. A kezdeti beállítás mondjuk kegyetlen volt. Akkor még a sebzés is nõtt ha többen játszottak együtt, meg alapból is minden többet sebzett. Azóta kb mindent nerfeltek. Nem baj ez, csak nem skálázták elég jól a "jutalmat" magasabb nehézségen. Pár nyomi százalék xp/Mf/Gf miatt nem nagyon érdemes Mp10-en farmolni...
..Lassan kék cuccban is megy az inferno.
ezért lett bevezetve az mp.
a nerf elõtti inferno-ból pedig köszönöm, nem kérek😊
de lehet hogy csak én nem voltam elég hárdkór az egyes monszták/affix-ek sebzéséhez
ezért lett bevezetve az mp.
a nerf elõtti inferno-ból pedig köszönöm, nem kérek😊
de lehet hogy csak én nem voltam elég hárdkór az egyes monszták/affix-ek sebzéséhez
Megnézném azt az IQ-ból lenyomott reflectet valami alap védelem és überbrutáé DPS mellett mondjuk Mp3-5 közt, vagy esetleg efelett. Ha kevés az EHP-d és rengeteg a dps, akkor szinte elég csak reflectes felé nézned és elhullasz. Nekem annyira nincs gondom a reflectesekkel. Egyrészt mert van elég resist és élettöltés azokon a karaktereken, amik nehezebben bírják, másrészt meg mert barbár a "fõ" kasztom. Annak épp semmi élettöltése nincs egy kis satnya regeneráción kívül, de skillekkel simán kezelhetõ minden szinten a reflect. Vagy te Monster Power nélküli játékban nyomulsz azzal a rengeteg sok DPS-sel és IQ-val? Mintha ott könnyebb lenne az élet. <#zavart1>#zavart1>
Reflectes elitet IQból ki lehet nyírni, függetlenül a geartõl. Nem kell ész nélkül neki menni. Képzelem hányszor haltál rajt.
". Dio3ban csak a dps számít, úgy tudsz életben maradni ha minél gyorsabban lenyomod a mobokat."
Erre szólt. Mindig kell B terv, vagy az inferno kínszenvedés lesz. Sokat számít a DPS, de nem "csak" az számít. A beénasegéylyre a patchnél meg elég rossz dolog számítani. Lassan kék cuccban is megy az inferno. Nagyon casual gamer barát...
Erre szólt. Mindig kell B terv, vagy az inferno kínszenvedés lesz. Sokat számít a DPS, de nem "csak" az számít. A beénasegéylyre a patchnél meg elég rossz dolog számítani. Lassan kék cuccban is megy az inferno. Nagyon casual gamer barát...
írta az allrest, vit.-t és a loh-et is, mellesleg ebben teljesen igaza van
reflect pedig a következõ peccsben nerfelve lesz
reflect pedig a következõ peccsben nerfelve lesz
Ja. Milyen jó is az. Jó sok DPS és kinyírod magad egy ütésre egy reflectes eliten. A fehér tömeg nem ellenfél. Az elitekkel kell elbírni. Ahhoz meg kell resist és némi armor is. Meg esetleg némi life on hit és/vagy life steal . Ez szerezhetõ felszereléssel és skillekkel is (a LoH nem,a többi igen). Vagy opcionálisan váltófegyver reflectesek ellen. Ha onehit-eled saját magad, akkor ez utóbbi nem megoldás.<#eplus2>#eplus2>
Amúgy te játszottál Diablo 3-mal, vagy csak "hallottál róla"? Mármint nem normál és nightmare fokozaton, hanem infernon.
Amúgy te játszottál Diablo 3-mal, vagy csak "hallottál róla"? Mármint nem normál és nightmare fokozaton, hanem infernon.
Nem igazán, chc, chd, as, all res, life steal kb utána a vitality. Dio3ban csak a dps számít, úgy tudsz életben maradni ha minél gyorsabban lenyomod a mobokat.
Köszi a válaszokat!
Akkor wizzardnál a fontossági sorrend: Inteligence,Armor,vitality?
Akkor wizzardnál a fontossági sorrend: Inteligence,Armor,vitality?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Számít, tegyél rá néha a stat pontokból. 3 int 2 vit minden szintlépésnél. Ez az alap.
Gondolom attol fugg milyen buildet nyomsz, egyebkent meg ugyis az effektiv elet szamit armorral es resekkel egyutt, lehet 100k eleted is, kalap szart nem er ha nincs mellette armor/res, 1 utesre leszednek infernon. Megfeleloen sok armor/res/loh/life steal-el pedig 20k elettel is siman lehet daralni infernot nagy MP-n is.
Regards,
Hali!
Olyan kérdésem lenne,hogy Wizzardnál a vitality sokat számít?
Eddig nem nagyon figyeltem rá,és ha közel kerül az ellenség könnyen elszedi az életemet.
Most hell végén 400 volt!
Olyan kérdésem lenne,hogy Wizzardnál a vitality sokat számít?
Eddig nem nagyon figyeltem rá,és ha közel kerül az ellenség könnyen elszedi az életemet.
Most hell végén 400 volt!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ha csak a hellfire ringhez viszonyítjuk, akkor egész olcsónak tekinthetõ... ha az egy fix stathoz, akkor igen, már kicsit húzós 😊
Csak az archon armororol tudom, mivel azt az egyet lehet megvenni.
2 tome of secret, 1 demonic essence, 150k gold.
Maga a craft anyagbol keves kell, gold kell inkabb hozza.
2 tome of secret, 1 demonic essence, 150k gold.
Maga a craft anyagbol keves kell, gold kell inkabb hozza.
egy-egy ilyen kraftolt cuccnak mekkora a költségigénye?
Azon én is elgondolkodtam, hogy vajon mennyire éri meg próbálgatni craftolni az új legendarykból. Én arra jutottam, hogy 1-2 próbát megér de többet nem. Túl sokba kerülhet mint amennyit nyerhetsz vele.
Kiváncsi leszek rá ki lesz az a marha, aki ilyen 100-200 ezres teljesen random (najo 1 stat nem) cuccokat fog craftolni, amit aztán még el sem adhat majd.
sztem bidre rakd ki reggel...1.07-el jönnek a craftolt vállasok lehet lefog menni a vile wardok ára.
hTTp://ror.hu/
Vile Ward
Armor: 613
str: 286
vit: 137
all res: 78
armor: +216
life reg: 286
Ez megér 300 milliót? A legolcsóbb annyiért volt bent és hasonlóak voltak a statok, a többi pedig milliárd fölött. Esetleg valami ötlet, hogy mennyiért érdemes betenni?
Armor: 613
str: 286
vit: 137
all res: 78
armor: +216
life reg: 286
Ez megér 300 milliót? A legolcsóbb annyiért volt bent és hasonlóak voltak a statok, a többi pedig milliárd fölött. Esetleg valami ötlet, hogy mennyiért érdemes betenni?
DH cuccok
Ha valakit érdekel valami ezek közül a cuccok közül,ne legyen rest,keressen meg PM-ben 😊
Ha valakit érdekel valami ezek közül a cuccok közül,ne legyen rest,keressen meg PM-ben 😊
Ha jól rémlik csak egy hibát javitott ,a starter editionrõl upgradekor jelentkezõ hibát javitotta.
Köszi a segítséget devlking, el is indult a game!!!
This is a known issue that has been reported and is currently being looked into. In the mean time, you guys can hit the ESC key to bypass the "Unsupported video card" message and continue into the game.
Hali!
A reggeli frissítés óta nem indul el a Diablo, pedig már vga drivert is frissítettem és futtattam vagy 4 regisztry programot is a windowson.
Azt írja, hogy a vga nem támogatott, holott ezen még futott tegnap.
Ráadásul a kártya a támogatott listában szerepel a Blizzard-nál.
A kártya egyébként egy nvidia 8500GT XP SP3-mal. Valaki járt hasonlóan???
Esetleg további hasznos ötleteket szívesen vennék!
A reggeli frissítés óta nem indul el a Diablo, pedig már vga drivert is frissítettem és futtattam vagy 4 regisztry programot is a windowson.
Azt írja, hogy a vga nem támogatott, holott ezen még futott tegnap.
Ráadásul a kártya a támogatott listában szerepel a Blizzard-nál.
A kártya egyébként egy nvidia 8500GT XP SP3-mal. Valaki járt hasonlóan???
Esetleg további hasznos ötleteket szívesen vennék!
náz > néz
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
kimondhatatlanul féreg dolog, h a compass rose ugyanúgy náz ki mint a zuni pox..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Created a new character...
On the public realm, the new patch basically got rid of my level 41 Wizard..
I'm not complaining, but at the same time it just crushed me to see it not appear on my home screen.. Is there anything I can do or is it the end of that?
Lesz majd meglepetés akkor is, amikor lekapcsolják az új karija alól a test servert. <#taps>#taps>
On the public realm, the new patch basically got rid of my level 41 Wizard..
I'm not complaining, but at the same time it just crushed me to see it not appear on my home screen.. Is there anything I can do or is it the end of that?
Lesz majd meglepetés akkor is, amikor lekapcsolják az új karija alól a test servert. <#taps>#taps>
Dex/Int/Str/Vit...Tripla lehet pl. nat csizma amin van 286 dex, és csak 90-100 v. 170-200 lehetne rajta, de lehet az is a + 1 random stat, hogy 2x main stat + vit(286dex, 70vit). De olyan is lehet hogy a + 1 random stat az lesz, hogy + 2 main stat-ot rak rá. így lehet olyan inna gatya pl. amin van 90dex 25int meg 30str...Remélem érthetõ valamennyire ^^
hTTp://ror.hu/
Marmint main stat alatt a 4 alap attributumok kozul barmelyiket erted? Mert ugye a vita nem main stat a szo klasszikus ertelmeben.
Viszont semmi masbol nem lehet dupla? Tripla-quad is lehet?
Viszont semmi masbol nem lehet dupla? Tripla-quad is lehet?
Regards,
Valaki megmagyarazza hogy egy random magic property-re hogy lehet hogy megis tobb attributum jon ki?
Pl ennek a gatyajara gondolok, az a dex is csak ugy johetett ki hogy rollolt egy olyat amit hozzaadott az alaphoz, de kozben ott a vitality is. Hogy lesz 1 random property-bol 2 dolog? Vagy ez valami bug? Tobb ilyet is latok AH-t, de olyat pl mar nem, ami res melle adna barmit. Hogy van ez?
Pl ennek a gatyajara gondolok, az a dex is csak ugy johetett ki hogy rollolt egy olyat amit hozzaadott az alaphoz, de kozben ott a vitality is. Hogy lesz 1 random property-bol 2 dolog? Vagy ez valami bug? Tobb ilyet is latok AH-t, de olyat pl mar nem, ami res melle adna barmit. Hogy van ez?
Regards,