Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ashtyra
A DH buildnél lehet valamit félreértek,de az elemental arrow pont nem hatred generator.

az a barbár build érdekesnek tûnik
skinnyman
Minden AH tranzakcional vam + 27% afa + artisjus ado mert az eladott targy neveben jogvedett zenek cimei is lehetnek

Regards,

Tatyla
jó bocs csak a tabletröl írtam még akkor és az autómatice szókiegészítõ szívatott az accját akartam írni 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Talált már valaki a patch óta használható két kezes fegyvert?

attiGT
orbán vezette be, battlenet után is adóznunk kell

Carlos
Battle net ado? Az mi?

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
nem biztos,hogy jó az elméletem (este letesztelem) amit írtam ,pl. cipõnél +movement speed max 12es lehet,tehát ha 8as az adott cipõn akkor szürke bogyót kap, ha 12 akkor sárgát az a tulja az itemnek

Tatyla
egy cimboram jönne vissza diablozni de zárolták a battlenet adóját mi ilyenkor a teendõ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Vadnokedli
Még mindig kísérletezek a jó builddel, 10 Legendary-t dobott eddig új patch óta a játék, egy se volt használható, illetve ami jobb statokat adott volna. Egeres skilleket, illetve a 4-es skillt mindig változtatom azzal próbálok valamit, mert a Boar companion meg ezek elég fontosak.

Bár én csak egy casual D3-as vagyok.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Pyotr
próbálkozni kell, de nekem most ez van a csapdákat felejtsd el szert se érnek:

██

Csak kérdés, nem piszkálódás.
Van ennek a szürke-narancssárga bogyóknak értelme? Elnézve a belinkelt képet a piros-zöld értékek alapján a Silariat választanám, ha a bogyókat nézem, akkor is. Elõfordulhat olyan, hogy a piros értékû eszközt választja az ember?
És még egy kérdés, mert lemaradtam róla: az eszközök szintjei és rollok hogyan viszonyulnak? Olvastam: adott szintû valami max.-ra rollolva. Ezt hogy kell érteni?
Ha nagyon lámák a kérdések, lehet hangosan röhögni...
Tatyla
ki az aki játszik DH-val és milyen buildet használ?

Required Level: 70

skinnyman
Ezek a targyak tenyleg leteznek? Ranezesre haromszor jobbak, mint a legjobbak amiket meg lehetett szerezni amikor legutobb toltam.

Regards,

tugyiti
Javítva MÁRCIUS 24-ig tart az 50% XP bonus !!
hm? 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tugyiti
Ma 50% bonus xp !!! !!! !!!
SLICK
hát én mostmár kevésbé fogok foglalkozni a cuccokkal, bár nehéz lesz mert kell az upgrade 1-2 slotra, de basszus milyen KAN itemek lesznek már a RoS-ban :o

tugyiti
Ez egészen biztos ,blue postos 😊 nem szokásom légbõl kapott dolgokat megoszatni.
Aradebil2
biztos ez? mert közben rájöttem,hogy mi a bogyók jelentése (legalábbis magic és raren tuti): ahol sárga, ott az adott affix/suffix maxra rollolt😊

tugyiti
AWwwwwww azért lesznek itt fincsiségek lvl70-nél 😄 már alig várom ,hogy kijöjjön
Socket meg set bonus és lehet darálni 😄DDDDDD
tugyiti
Így már értem mire gondolsz 😊

Ezek comparisonnál játszanak szerepet,mégpedig úgy ,hogy a narancs szinnel jelölt kis gyémánt affixes statok azok a statok amik 2 item összehasonlitásakor nem kerülnek számolásra azaz összehasonlításra másszóval a narancs statok nem változtatnak a Stats changes if equiped tab (piros-,zöld+) számain. A szürke statok pedig azok amik változtatnak felrakáskor ezeken.
Szemléletve (remélem berakja a képet):

Ebben az esetben ugye a holy dmg ,dex ,vita , LoH ,bonus vs. elites és a silaria socketében található maruis emerald chd-je ami számolódik az összehasonlítás során 😊 így jött ki ,hogy a +120% chd és a +0.20 AS miatt az új sun keeper -21.6% vesztést jelent ,de mivel van 760 vita rajta ezért +24.6% toughnesst ad valamint mivel nincs rajta LoH a Silaria-n pedig van ezért -67.5% healinget hozott ki.Remélem segítettem pusza
ez a futásközben láda nyitás, meg cucc felvevés funny, bár kicsit pontosnak kell lenni hozzá <#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kicsit bugyuta kérdés, de lehet a statokat forgatni valahogy?
Nekem ezzel megy torment 2 nagyon lazán és gyorsan (3-at még nem próbáltam):

Wizard stun

A nagy dögöket az orb és a meteor is perma stunolja, a kicsiknek meg sok szerencsét átjutni az 5 time buborékon amik egyenként 3 sec-et stunolnak.
Kezében még egy fulminator, 130k dps, 400k toughness és torment 2 sima.

Szia

Tudtommal nincs semmi ilyen át kelle iranyitania paypal oldalra de ott csak login jelszó kell a belepeshez.
prodigy és hydra amúgy cserélhetõ bármi másra

DH-val meg Sun-t kell keresni
eu-ért sem tudom megvenni magamnak Paypal-os fizetéssel...

Van valami captcha-kód vagy bármi egyéb beállítás a fizetési mód kiválasztása és Pay Now -os oldalon? Mert én semmi ilyet nem látok...

TBTPumpa
TV reklám megvolt? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nekem valamiért nem mûködik a vásárlás...
Paypal-on keresztül szeretném megvenni, de mikor klikkelek a Payment-re:
"Please correct the errors below and try again. " - hibát ír, de sehol nem jelez hibát. Mondjuk nem is nagyon lehet, mert a fizetési mód kiválasztása (Paypal), alatta a nem változtatható Paypal-os accont és az ajándékozott email-címe van mint lehetõség, semmi egyéb.

Valaki tudna segíteni?

Vadnokedli
DH-hoz valami ajánlat? Dual 1handed xbow?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

attiGT
Forked Lightningot használnék ha már van Prodigy passivom

én most ezzel pörgök, torment1-3 megy gond nélkül, 3 már kicsit lassabban.
Systore
csak lightning blastal nagyon gyorsan lövöldözi, azért ajánlottam hozzá
LocalPatriot
Esetleg kicsit részletesebben?😊
csináltam egy HC Ladder nevû csoportot(nem klán), mert szerintem fun dolog lehet majd 😊
Egyetlen szépség hibája, hogy nem lehet csak a hc proggreszre azaz hc karaktereknek létrehozni, és ha softkórból lép ki az ember a játékból akkor az lesz ott a rosterben.
Remélem lesz erre opció késõbb.
Aki szétkraftolta magát, és valószínüsíti, hogy nem fog jobb sárga esni jó ha bekapcsolja, mert így egyszerûbb csak a gyûrû, amulet-re koncentrálni.
Ennyibõl rossz, hogy ki van bontva minden cucc a földön, mert én pl nem veszek már fel semmit megint. Nézelõdtem egy két napig és nem éri meg.
Majd rosban talán.
Akinek van puzzle ringje szerintetek megéri hordani? Dob az legendarit?
Zenszkij
zombie dog bomber build

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LocalPatriot
Valaki játszik itt WD-vel?
Milyen buildet használ? Komoly mana gonddal szenvedek..😞

Esetleg a paragon pont elosztásra is kiv lennék.
familiar cannoneer + bármi jó kombó 😄

Esetleg még a living lightning is jól tölti ha bírod toughness-szel a kisebb hatótávot.
Jobb kattra mehet a primary skill, bal kattra meg a secondary.
Jobb nyomvatart, ballal meg spammelni non-stop 😊
Arcane dynamo ezzel a felállással egész jól bevált.

Systore
magic missile - glacial spike
electrocute - surge of power/lightning blast

frozen orb spam buildekhez használom ezeket

még lightning blast + familiar cannoneer vagy icicle rúnával elég jó kombó
Én ezzel haladok. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tatyla
wizard primary skillel még mindig nem tudom mi legyen????

Szerintem is remek ,élvezetes lett a 2.0. Gyanítom a RoS meg még jobb lesz, az enchanterrel, bounty, riftezés. Amíg nem adnak ki új tartalmat biztosan el leszek vele. Ha meg beleteszik a laddert késõbbi nagyobb patchban az meg hab lesz a tortán. A pvp nem hiányzik számomra.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

setuh
Kosz!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lest4t
Új karaktert indítanék az új loot rendszerben, ha valaki szeretne csatlakozni az elejétõl, írjon rám ingame! Lestat#2529

Szabályok: HC/self found/torment 1