78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#70882 Nyilván az én hibám, hogy csóró vagy és a fizetésről szól minden postod. Tudod, mi többiek itt SPÓROLTUNK és megvettük magunknak. -
Lokker #70881 a kedvedért le is törlöm ha már kifizettem, így elégedett leszel? -
#70880 Jaj ne haragudj, ha nem vagy hajlandó fizetni és magadat szopatod akkor nem tudom minek sajnáltatod magad. Igen sajnos túl jól is tudom, hogy mit akarsz, mert nyolcszázszor besírtad már ide a bánatodat, az egyetlen ember vagy aki nem vett kieget.. -
Lokker #70879 jaj ne haragudj, hogy nem vagyok hajlandó 10e ft-ot fizetni azért a tartalomért. nem akartalak megbántani, de csak mert te ilyen jól tudod, hogy én mit akarok... -
#70878 Szerintem azért adták ki a kiegészítőt, hogy mindenki az alapjátékkal játsszon. Ugyanis ők továbbra is az alapjátékot balanceolják, ja várj, nem! -
Lokker #70877 túlárazott DLC vagy mifene -
#70876 Sajnos így van :( Ez van, meg kell venni a RoS-t, azzal az igazi. Persze az alapjáték még így is jobb mint régen, csak nem szabad a kettőt összehasonlítani. -
zozo6726 #70875 Köszi a választ Braikingboss!
Lenne még egy kérdésem. ki tudna abban segíteni nekem, hogy mit kell olyankor csinálni, amikor újra szeretnék autenticatort. Arról van szó, hogy eladtam a telefonomat amin volt ez a számgenerálós progi. Igen ám, de hiába tettem fel az új telefonomra rossz számot generál, és nem működik vele. Emiatt leszedettem, de vissza szeretném rakatni, hogy valóban működjön az új telefonomon is. Előre is köszi a segítőkész válaszokat!
-
faber #70874 Ebben keves a meglepo, miert akarnak vegul is, hogy valaki tovabbra is jatsza a vanila-t? Annak kb. lejart a szavatossaga... -
faber #70873 Hah...anno en is vettem a WoW accomat, par honappal a megjelenes utan...de nekem nem volt akkor semmi gond...atallitottam az email, es hasznaltam vigan...igaz, ha jol remlik, az account nevet nem tudtam atirni...de mikor pl. valami gondom volt, es supporthoz kellett mennem (mar nem emlekszem a reszletekre), miutan kuldtem nekik igazolvanyrol scan-t, siman megcsinaltak amit kertem.... -
Lokker #70872 vanila meg egy rakás játszhatatlan fos. ha esik is valami ígéretes akkor is cserélni kell rajta valamit, ha kraftolni próbálsz valamit az se lesz jó mert cserélni kell rajta valamit, misztik hiányában kész élvezet a játék 60-on -
Lokker #70871 30 óra alatt nem esett ápgréd csak a szutyok sárgák meg egy-két röhejes "legendás", még mindig sok a dzsánk "legendás" a játékban. -
#70870 Az a szép a játékban, hogy az igazán jó cuccok ritkák mint a fehér holló. Ha meg majdnem tökéletes, ott a Mystic, hogy sok alapanyagért esetleg tökéletessé tegye. Ha 30 óra alatt megtalálnál mindent amit a karaktered egyáltalán megkaphat, nem hajtana már semmi előre. Szerintem így jó, hogy a jó cuccok igazán ritkák. -
#70869 Választhattál battle net ballance kéred a pénzt vagy paypalra ezek szerint te battle netre így az ott is marad és nem lehet már rajta semmit venni diabloban. max levásárlod a battle net storeban. -
zozo6726 #70868 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha néhány euronyi pénz bent ragadt az aukciós házban akkor az oda van, ha nem adtam meg korábban számlaszámot, vagy aranyat lehet-e érte venni? -
#70867 a tk-m tele van, 70-ig a crusit szépen fejlesztettem, afelett meg lószart sem dob.
sárga/kék állandóan, semmi nem jobb vagy ha egy tulajdonság jobb, a másik kettő szarabb..... -
TomStorm #70866 Cseréltem csak.Pénzt nem adtam volna használtért.Sajnos az acsi pontokat nem vettem figyelembe,hogy azok ugye megmaradnak de végülis amire cseréltem azt se használtam itt meg max.US szerveren elszórakozhatok vele:) -
Vorrhess #70865 Tanulság ,hogy máskor ne vegyél használt accountot. Én WoW accal szívtam így meg, engem anno ki is bannoltak vanillában. -
TomStorm #70864 Na mindent visszautasított Support és még örüljek,hogy nem bannolják az acc.-ot mivel teljesen egyértelmü,hogy mástól kaptam,írták is
Mind1 megpróbáltam de majdnem csúnya vége lett:)
Hát marad az Amerikai szerver.. -
#70863 Én lennék a Ranger jah. Bocsi hogy nem tudtam reagálni csak meló miatt nem voltam gép közelben. Akkor enyém lett az utolsó hely? Mit kell nézzek hol van a csatlakozás? xD -
faber #70862 Valaki linkelte azt a "Rumford-at-the-gates / Wreched mother" exploitot...fun volt, kb. 4 ora alatt 29-rol 66-ra tornasztam a crusaderem...de ugy nez ki tegnap sunyiba lenerfeltek, mert utso runokon mar nem adott annyi XP-t...Minden jonak vege szakad egyszer...pedig wd-meg meg fel akartam huzni turboban....
-
Lokker #70861 trifekta kösztyű, nájsz keccs Lammer ;) -
#70860 en mostansag WD-vel HC-n T2on szoktam bringazni, ha jo a team, akkor megvan a 640-670M xp/ora :) (Ami roppant modon nem erdekel, engem a gear jobban erdekel)
---
mas: ayayay... kapott a kis kedvencem egy sarga glovest, adtam neki par rerollt, szerintem egy darabig nem fogom lecserelni, max ha meghal szegenyke, aminek bonuszban orulok a secondary globes bonus :)
yay, csak meg ne haljak vele xD
-
MalusDarkBlade #70859 Ilyen sprintem volt már nekem is, 9 óra alatt lett 60-as a DH-m. Az nem nagy kunszt, ha segítenek, -
#70858 Természetesen LVL70-ig haltam vagy 20-szor T1-en, néha Masterre visszavéve. Nyilván vannak nálam "jobb" játékosok (akik nem 400, hanem mondjuk 10400 órát öltek bele), de egyértelmű hogy T1-en nem szabad HC karakterrel játszani bizonyos karakterszint és gear alatt. -
#70857 Hozzáteszem én HC-t tolok a T1 mrá túl nagy rizikó azt csak 37-45 között szoktam tolni fejlődésnél.
Az expert/master kombóval nagyjából 10-12 órára saccolom a 60-at és további 3-6 óra a 70 persze csapatban ez 15 óra alatt simán tartható és nagyon nagy rohanás sincs benn. -
MalusDarkBlade #70856 bélanéni : Köszönöm a kimerítő választ, én magam is úgy gondoltam eddig, és úgy vettem észre, hogy magasabb fokozaton jobb a játékélmény.Az első karimat, amit egyedül kezdtem, normálon toltam, olyan 30 óra lett vele a lvl60-an, minimális "pártozással" és dög unalom volt, ráadásul ugyanaz a 3 leg esett ki 10 szintenként, a mostani Wiz-emmel, már egyből masteren tolom, végre izgi a játék, és kb 18-20 órám van benne, és már 50 vagyok, úgy hogy egyszer már hazavágtam a diótöröt, igaz rendesen kell szaladgálni, figyelni az elitekre, hogy melyik mit csinál velem, és ahhoz igazítani a szaladást :). De igazából nem volt egyértelmű, hogy jobban fejlődök e vagy sem,így már tisztább a kép. -
#70855 Én meg azt mondom, hogy expert/master fokozaton csapatban nagyon durva fejlődési időt lehet összehozni a mobokat meg nagyon gyorsan le lehet verni. És akkor nem segített nagyobb karakter a fejlődés során csak egyazon lvl szintűekkel játszol. -
#70854 Nekem anno 25 óra volt Normal-on (még amikor nem így voltak a nehézségi fokok) LVL60-ig eljutni, most kb ugyanolyan kényelmes tempóba ugyanaddig tartott. Csak ebből gondoltam. Érzésre írtam, nem olvastam utána. Mindenesetre én egyáltalán nem a gyorsabb "felhúzás" miatt játszottam végig T1-en, pusztán a "fun" faktor miatt. Ezerszer nagyobb élmény volt, mint az alapjátéknál 3-szor végigtolni Normal/NM/Hell fokozaton hogy végre elérd a 60-at. Szerintem a nehézségi fokok alapjaiban történő újragondolása baromi jót tett a játéknak. -
#70853 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914161303#9
Nem arányos, a monster hp jobban nő sokkal mint az xp gained, a szintek egyszerűen arra vannak, ha már jó geared van és masteren is one hiteled a mobokat, akkor nyilván normalon is, ezért megéri masteren menni, mert a one hit one hit mindenhol és itt már nagyobb a reward. Plusz magasabb szinten a questek is több xpt adnak, jobban jársz. -
#70852 Annyival kiegészíteném, ha kizárólag a gyorsabb fejlődés a cél, szerintem felesleges Normal-nál magasabbra állítani, szerintem pont annyival tovább tart 1-1 mob kinyírása, mint amennyivel (arányosan) több XP-t kapsz adott magasabb szinten. -
#70851 Erre tudom a választ, kb. 400 órát öltem az egyetlen Wiz karakterembe még a 2.0.1 patch előtt, főleg 2012-ben, azóta nagyon hanyagoltam a játékot, számomra az AH agyonvágta a játékélményt (ezzel nem vitát akarok indítani). Viszont most 2.0.1 megjelenésekor kezdtem egy barbárt, imádom, és a lényeg, hogy kezdetektől Torment1-en nyomtam, úgy hogy minden cucc ami valaha rajta volt menet közben én magam találtam, tehát semmi "csalás", külső segítség nem volt. Néha-néha kellett visszavennem Masterre 1-1 elite csapatnál, mert néha szinte esélyem sem volt legyőzni őket, ez elsősorban már magasabb (30-40) szinten volt, addig végig T1-en mentem. Számomra igazi élmény volt, mert volt kihívás, és finoman szólva nem 2 ütés volt egy alap monster lecsapása. Szerintem érdemes T1-en nyomni, mert nagyobb élmény és kihívás is egyben. XP tekintetében természetesen baromira megtérül, időben nem később éred el a LVL70-et, nekem kb. 25-30 órába telt így. Szerintem normal fokozaton is eltart eddig. Az 5 ACT lejátszása előtt már elértem a LVL70-et.
Azóta 130-as Paragon vagyok, egy viszonylag jó "gear"-el, 1 buffal 710k az alapsebzésem. -
TomStorm #70850 Na mindjárt kiderül mert megpróbáltam(15 perc) -
TomStorm #70849 Esetleg ha Rollback-et megcsinálnám saját magam mondjuk 2012.06-ra akkor Acsik is vesznének remélhetőleg? -
TomStorm #70848 Na ezt megpróbálom,köszi:) -
MalusDarkBlade #70847 #70807-ben kérdezett dolgok engem is érdekelnének, valaki? -
Lokker #70846 Komoly hogy ilyen benne marad. :) -
jocika #70845 Ha használja ezt a kombót valaki:
Hardcore crusaderek: Könnyű halál -
#70844 Egyszerű írj a szupportnak, hogy kijátszottad a játékot és szeretnéd nullázni valamilyen módon az acsikat, mert így már unalmas lenne játszani, de akkor lenne újra kihívás. Simán megcsinálják. -
sata75 #70843 így már értem, de akkor sem mennék amcsi szerverre főleg a ping miatt:)
ha meg szűz karit akarsz akkor törölj le egy régit aztán máris van hely:)
a para lvl megmarad akkor is ha nincs rajta egyetlen egy karakter sem.