Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
csõ Beast

nézd meg a profilom én a crusaderrelle T4-en megyek
a wizem nekem is arcane ez a fire wiz most csak olyan divatõrület...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

1.egy szerintem van életképes. Az enyém nem a legjobb, de nem hammerolok T1-T2-n karcolgatok vele.

BEAST
Sziasztok, lenne egy pár kérdésem, ha nem gond. Még csak a héten vettem meg a kiegészítõt, szóval ez a rifteskedés még elég új.

1. Létezik életképes melee crusader build (tehát nem hammerdin és társai) amihez nem feltétel, hogy 10x jobb cuccom legyen, mint az adott szint?

2. Wizardnál arcane buildre érdemes építeni? Csak meg mindenki akit láttam tûz sebzésre ment rá és meteor shower spammelt.

Elõre is kösz a válaszokat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
toreZS :S (igen tudtam, hogy ritka, es azt is tudtam, hogy az eletbe nem fogok freezelni semmilyen intes karival senem :S)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Daell Drow
Es eltetted oket? <#vigyor2>
Lehet nem annyira ritka megse, de en ros ota 1et lattam eddig.
Lammer
tudod mi a vicc? hogy pl. frostburnbol volt olyan HC-n, hogy egy nap esett 2 :S

jazzy
Nem ritka az csak szarok a cold specek
Daell Drow
Szerintem hatasos lesz a cold is, mivel pluszban lassit fagyaszt is. Ugyan ugy ossze szedheto mint a fire ag. Magefist helyere is van kesztyu, a frostburn mondjuk ez eszmeletlen ritka. En eddig csak egy emberen lattam. Szerintem hatasos lesz, mar majdnem minden skillbol van coldos runa szal jo buildet lehetcsianlni dokinak 2.1ben.
faja 😄 grat.
kerdes. 2.1 utan kicsit valtoznak a skillek majd. lessz jopar cold runa plusszba a wd-nek. fire vagy cold vonal lessz a hatasosabb szerinted? mert most en a fire vonalon vagyok, de lehet a patch utan a cold hatasosabb lessz. gondolok peldaul : a locus skill is kap cold runat.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

d3 key (vagy acc p99 barbbal) eladó még, ha érdekel vkit.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
ES IGEN el sem hiszem!

Tudjatok, hogy nem keveset tolom HC-n WD-vel 😊

es vegre Marcius 25-ike ota ELOSZOR kiesett az a fegyo amire a legjobban vagytam... Nem a legjobb loot, de vegre kiesett 😊 es mar 5M rakoltottem, de max ezt tudta dobni (nem is fogom b*zeralni, ha esik meg1 jovore, akkor remelem az jobb lesz)

Azok a szürke craft matik már csak eladni jó vendornak. Nem kellenek már craftoláshoz ezek a tárgyak.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

vegicsek
Amikor a triallal játszottam kettõ is esett. Én rövid netes barangolás után arra jutottam, hogy már semmire nem használható, szóval ment a vendornak 150k-ért. De majd jönnek okosok és megmondják 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

csokicsiga
Sziasztok !

Most kezdtem egy Wizardot, lvl20 vagyok.
Az érdekelne, hogy lesz valami selfhealje valamikor, ha igen, mikor, és melyik skill ? Elõre is köszönöm.
A másik, lenne valami jó build, merre felé induljak fejlõdés terén ?

\"Hess innen troll.\"

Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Találtam egy könyvet ami tervet tartalmaz a kovácsnak.
Adventurer's Journal éa Pender's Purchase-t lehetne készítettni ez alapján vele.
De sehogy sem tudom rávenni, hogy megtanulja, mit csinálok rosszul?
Eddig még nem volt ilyen gondom, talán nem elég magas a kovács szinte vagy mi lehet a gond?
igen?lenyomtam már 5600 de még sose esett másik gyûrû igaz setes se sûrûn talán 800-1000 között.
mooo
2.0.5-tõl.
Lammer
sajat oldalukon van 1-2 kep 😊

hi

act 1 horadictból mióta eshet más gyûrû mint a setes?normálon nyomom és tegnap is meg ma is esett gyûrû aminek örültem de valami hihetetlen buzi gyûrû lett belõle.
Köszönöm a segítségedet! Errõl a turbohud-ról van valami kép fenn, hogy mégis, hogy tudja mutatni a dolgokat a képernyõn? Egyáltalán, hogy lehet értelmezni, hogyan mutatja az adott tárgyon, hogy ez jobb, vagy rosszabb, mint amit per pillanat használok?
Lammer
nem nagyon tudok banrol 😊

zozo:

bizony, ra kell gyurnod az elementalis sebzesre, meglatod jobb lesz
turbohud: raepul a diablo feluletere, csillionyi hasznos infot ad a jatekrol... nem mellesleg latod a lenytipusokat a minimapon ami nagyon hasznos (foleg hcn, veszelyes, rejtozkodo, elit, trash)

Turbohud, magyar srac a core fejleszto 😊
ha elolvasod a manualt es ugy csinalhatod, nem fognak banolni

en HCn mar T4en pubozok crus meg WDvel 😊

a turbohud mar elfogadott, vagy meg mindig bannolhatnak érte?

Mi az a turbohud? Én eddig a nyers DPS-re mentem lehet, hogy ez a baj a T4 szinttel is?
Lammer
most olvasom PTRben patchnotes:

Mad Monarch's Scepter
Now counts assists in addition to kills

wow, igy mar hasznalhatobb ofc 😊

Lammer
nagyon jo fegyo, ameddig nem lesz tenyleg celfegyod...

nem a papir DPS szamit, hanem a sok elemental bonusz es a megfelelo build/item(kombinacio) valasztas hozza 😊

ha lenne turbohudod, akkor lathatnad realtime a skillekre vetitett DPS-t, hogyha elkezded pakolgatni az elemntal bonuszokat, meg probabol rollolgatni targyakon melyik jobb alapon 😊

Igen arra gondoltam a Mad Monarch's Scepter-re. Ezek szerint nem igazán van senkinek tapasztalata ezzel az egykezes fegyverrel.
Más. 1 millió 650 ezres sebzéssel a T3 szint már könnyû viszont a T4 meg túl nehéz. Ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? A karakterem egy crusader.
Lammer
ahh igaz 😊

ritkan bantizok, na 😄

Ashtyra
Mad Monarch's Scepter-re gondolt valószínûleg.

Lammer
SK egykezes fegyoja??? 😊

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy esett a Skeleton King-nek a fegyvere.
Egykezes, viszonylag nem nagy sebzéssel, van valakinek valamilyen tapasztalata, hogy mennyire hatékony, mert a másodlagos paraméterei viszont elég komoly potenciával bírnak. Szóval érdemes megtartani, vagy törjem be a kovácsnál, mert van tõle sokkal jobb egykezes sebzésû fegyverem is.
Az építõ hozzászólásokat elõre is köszönöm!
Lammer
en folyamatosan nyomom "izombol"... szinte csak WDvel... es meg sosem esett Flayer neki... mar csak az kellene... beleraktam azota 50K shardot fegyoba... no flayer...

a vicc, hogy fate viszont tegnap 2... (beleuntam WDbe kicsit, ertheto)

LocalPatriot
Ja, figyelmetlen voltam.
Ám én másfél hétig izomból nyomtam a crusit, egy fate-ért, de egy sem esett... only t6, lehet ez volt a baj... na meg egy SOJ se esett. Úgyhogy most pihen a diablóka.
Lammer
irtam zarojelben alatta (alacsony dps, van ketto jobb joval)

LocalPatriot
Mi lett a flail? Hate of the hell? Ring??
ProGabe
Akkor kapják be! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
Rift guardian HC T4 pub

(szar Fate :S)

Tatyla
Szerintem meg kivárják az augusztusi konzol premier lecsengését...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Daell Drow
Mivel a jelenleg ptr-ben sincs benne minden, pl a fejlesztheto leg gemek, ladder stb, es meg ugye ezeket is akarjak tesztelni 1-2 hetig. En tartom a korabbi tippem hogy normalis esetben juli vege augusztus eleje fele lesz eles a 2.1 patch.
jazzy
soontm
setuh
Mikor lesz kb. a patch live?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

wizardom fire build-en van.
meik szett lenne a legmegfelelobb?
Firebird's
Tal Rasha's
Vyr’s /archan-t nem hasznalok. legalabbis eddig nem hasznaltam/
igazabol mindd a 3 szett megvan mar, sot a fegyverbol a Chantodo's Force es
Chantodo's Will is megvan.
de egyelore meg nem tudtam donteni, igy a regi kevert szettem van ami 3 szett fullosan.

király vagy, köszönöm!
Tatyla
az a hogy nem tudtam életre kelteni az istenért se...

Lammer
meg mindig mukodik es fog is 😊

(leveleztem a keszitovel, aki magyar amugy 😊

ide katt

PTR-hez nincs (de az kit erdekel? 😄)

th még mûködik? már rég nem használtam most meg nem találok frissitést hozzá, pedig tetszett😞
Lammer
nekem is ez volt a tippem

Az alap Marked for Death-et teszi fel, tehát +20% sebzést ad azokra a mobokra akiket meglõsz.

jazzy
Calamity tudomásom szerint az alap Marked for Death skillnek valamelyik random rúnáját rakja fel.
Lammer
a kerdesed nem feltetlen hulyeseg, ha ugy nezzuk, de a valasz NEM

meg is neztem turbohuddal, ott ravetiti a skilldamaget+irja hany szazalek van rajt... szoval ZERO bonusz

deplane ugye skillnel irja, hogy fixen 20%-aval noveli a sebzest a villainokon 😊

nekem inkabb az lenne a kerdesem, hogy a calamitynel nem irja a bonuszt, az elvileg megegyezik az alap skill 20%-aval?