Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokicsiga
Sziasztok !

Most kezdtem egy Wizardot, lvl20 vagyok.
Az érdekelne, hogy lesz valami selfhealje valamikor, ha igen, mikor, és melyik skill ? Elõre is köszönöm.
A másik, lenne valami jó build, merre felé induljak fejlõdés terén ?

\"Hess innen troll.\"

Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Találtam egy könyvet ami tervet tartalmaz a kovácsnak.
Adventurer's Journal éa Pender's Purchase-t lehetne készítettni ez alapján vele.
De sehogy sem tudom rávenni, hogy megtanulja, mit csinálok rosszul?
Eddig még nem volt ilyen gondom, talán nem elég magas a kovács szinte vagy mi lehet a gond?
igen?lenyomtam már 5600 de még sose esett másik gyûrû igaz setes se sûrûn talán 800-1000 között.
mooo
2.0.5-tõl.
Lammer
sajat oldalukon van 1-2 kep 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hi

act 1 horadictból mióta eshet más gyûrû mint a setes?normálon nyomom és tegnap is meg ma is esett gyûrû aminek örültem de valami hihetetlen buzi gyûrû lett belõle.
Köszönöm a segítségedet! Errõl a turbohud-ról van valami kép fenn, hogy mégis, hogy tudja mutatni a dolgokat a képernyõn? Egyáltalán, hogy lehet értelmezni, hogyan mutatja az adott tárgyon, hogy ez jobb, vagy rosszabb, mint amit per pillanat használok?
Lammer
nem nagyon tudok banrol 😊

zozo:

bizony, ra kell gyurnod az elementalis sebzesre, meglatod jobb lesz
turbohud: raepul a diablo feluletere, csillionyi hasznos infot ad a jatekrol... nem mellesleg latod a lenytipusokat a minimapon ami nagyon hasznos (foleg hcn, veszelyes, rejtozkodo, elit, trash)

Turbohud, magyar srac a core fejleszto 😊
ha elolvasod a manualt es ugy csinalhatod, nem fognak banolni

en HCn mar T4en pubozok crus meg WDvel 😊

a turbohud mar elfogadott, vagy meg mindig bannolhatnak érte?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Mi az a turbohud? Én eddig a nyers DPS-re mentem lehet, hogy ez a baj a T4 szinttel is?
Lammer
most olvasom PTRben patchnotes:

Mad Monarch's Scepter
Now counts assists in addition to kills

wow, igy mar hasznalhatobb ofc 😊

Lammer
nagyon jo fegyo, ameddig nem lesz tenyleg celfegyod...

nem a papir DPS szamit, hanem a sok elemental bonusz es a megfelelo build/item(kombinacio) valasztas hozza 😊

ha lenne turbohudod, akkor lathatnad realtime a skillekre vetitett DPS-t, hogyha elkezded pakolgatni az elemntal bonuszokat, meg probabol rollolgatni targyakon melyik jobb alapon 😊

Igen arra gondoltam a Mad Monarch's Scepter-re. Ezek szerint nem igazán van senkinek tapasztalata ezzel az egykezes fegyverrel.
Más. 1 millió 650 ezres sebzéssel a T3 szint már könnyû viszont a T4 meg túl nehéz. Ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? A karakterem egy crusader.
Lammer
ahh igaz 😊

ritkan bantizok, na 😄

Ashtyra
Mad Monarch's Scepter-re gondolt valószínûleg.

Lammer
SK egykezes fegyoja??? 😊

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy esett a Skeleton King-nek a fegyvere.
Egykezes, viszonylag nem nagy sebzéssel, van valakinek valamilyen tapasztalata, hogy mennyire hatékony, mert a másodlagos paraméterei viszont elég komoly potenciával bírnak. Szóval érdemes megtartani, vagy törjem be a kovácsnál, mert van tõle sokkal jobb egykezes sebzésû fegyverem is.
Az építõ hozzászólásokat elõre is köszönöm!
Lammer
en folyamatosan nyomom "izombol"... szinte csak WDvel... es meg sosem esett Flayer neki... mar csak az kellene... beleraktam azota 50K shardot fegyoba... no flayer...

a vicc, hogy fate viszont tegnap 2... (beleuntam WDbe kicsit, ertheto)

LocalPatriot
Ja, figyelmetlen voltam.
Ám én másfél hétig izomból nyomtam a crusit, egy fate-ért, de egy sem esett... only t6, lehet ez volt a baj... na meg egy SOJ se esett. Úgyhogy most pihen a diablóka.
Lammer
irtam zarojelben alatta (alacsony dps, van ketto jobb joval)

LocalPatriot
Mi lett a flail? Hate of the hell? Ring??
ProGabe
Akkor kapják be! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
Rift guardian HC T4 pub

(szar Fate :S)

Tatyla
Szerintem meg kivárják az augusztusi konzol premier lecsengését...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Daell Drow
Mivel a jelenleg ptr-ben sincs benne minden, pl a fejlesztheto leg gemek, ladder stb, es meg ugye ezeket is akarjak tesztelni 1-2 hetig. En tartom a korabbi tippem hogy normalis esetben juli vege augusztus eleje fele lesz eles a 2.1 patch.
jazzy
soontm
setuh
Mikor lesz kb. a patch live?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

wizardom fire build-en van.
meik szett lenne a legmegfelelobb?
Firebird's
Tal Rasha's
Vyr’s /archan-t nem hasznalok. legalabbis eddig nem hasznaltam/
igazabol mindd a 3 szett megvan mar, sot a fegyverbol a Chantodo's Force es
Chantodo's Will is megvan.
de egyelore meg nem tudtam donteni, igy a regi kevert szettem van ami 3 szett fullosan.

király vagy, köszönöm!
Tatyla
az a hogy nem tudtam életre kelteni az istenért se...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lammer
meg mindig mukodik es fog is 😊

(leveleztem a keszitovel, aki magyar amugy 😊

ide katt

PTR-hez nincs (de az kit erdekel? 😄)

th még mûködik? már rég nem használtam most meg nem találok frissitést hozzá, pedig tetszett😞
Lammer
nekem is ez volt a tippem

Az alap Marked for Death-et teszi fel, tehát +20% sebzést ad azokra a mobokra akiket meglõsz.

jazzy
Calamity tudomásom szerint az alap Marked for Death skillnek valamelyik random rúnáját rakja fel.
Lammer
a kerdesed nem feltetlen hulyeseg, ha ugy nezzuk, de a valasz NEM

meg is neztem turbohuddal, ott ravetiti a skilldamaget+irja hany szazalek van rajt... szoval ZERO bonusz

deplane ugye skillnel irja, hogy fixen 20%-aval noveli a sebzest a villainokon 😊

nekem inkabb az lenne a kerdesem, hogy a calamitynel nem irja a bonuszt, az elvileg megegyezik az alap skill 20%-aval?

Mert nem közvetlenül de a sebzésünket növeli és nem életet tölt.
jazzy
Magát a kérdést sem értem, miért hatna egy nem sebzõ skillre sebzésnövelõ?
A Marked for Death-ra és egyéb hasonló "nem sebzõ" skillekre hat a +fizikai dmg?
Mydgard
Fater, a baloldali oszlopban azok a szamok mit fejeznek ki, %?! Vagy?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Merre érdemes keresgélni a random dropot? Oh, ezek a kérdések ko.olynak tûnnek. Csak bele ne faradjatok a sok agymunkaba! 😄
Kadala

WhiteStar
akkhan sethez darabkákat merre érdemes keresgélni? kesztyû meg naci megvan. T3 egyelõre a legnagyobb hely ahová be tudok pofátlankodni

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Lammer
erdekes engem sosem hajtott igazabol ez az xp bu**ria 😊

engem jobban hajtana a shard halmozas vagy lootolas 😊

damn, HC reszlegen closed a rift it forward community 😞((
meg abban latnek gyors shardozasi lehetoseget mig jon a patch (patch utan szerentetek meg fog halni a forwardos tema?)

Már részben javították l. Olyan 100 milla körül ad "csak". Mész, megölöd, xpt kapsz, örülsz. Röviden Ennyi 😊
skacok. egyre másra emlegetik hogy a Malthael bugot kihasználva pár perc alatt 200 milla xp zsebelheto be. én elhiszem csak mondja meg valaki hogyan. bounty? story quest? valami más?

Lammer
most nezem YT videokat, es az lesz, ez de gaaaz... javitani fogjak, tuti 😊

1 sec internal cooldown, lingering foggal képzelheted az eredményt 😊

Tatyla
mi a bug smoke screen úgy marad?