Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy én tudom rosszul, de annak idején azt olvastam, hogy az új tartalmak nagy része a plusz fejezet illetve karakter és a tíz szint kivételével már a nagy patch-ben is benne volt amit ugye a kieg nélkül is automatikusan felrakott a játék.
Én ezért tartom soknak.
Hecker007
Nem csak egy plusz actot ad a játékhoz a kieg. Van benne elég sok tartalom és nagyon feldobja a játékot. A sima D3-at én is meguntam viszonylag hamar, de mióta megvan a kieg sokkal többet játszok vele, pedig eleinte én is azért nem akartam megvenni mert sokaltam érte az elkért összeget, de végül nem bántam meg.

Igazából már rég félreraktam, mert beleuntam, volt már egy lev. 51-es szerzetesem.
Aztán olvastam, hogy a nagy patch mennyire megváltoztatta a játékot így tettem egy próbát.
Indítottam egy Démonvadászt és a mostani ritka és legendás cuccokkal felszerelve össze sem hasonlítható a régi karival.
Legalább tízszer olyan ütős, úgyhogy nem bántam meg.
De a kiegre, egy fejezetre sokallok annyi pénz, de ez csak az én véleményem.
Fabio Capello
Hearthstone Naxx release.

tudja valaki mi a retek van megint? annyi errort kapok hogy nemigaz. kb 3-4 percenkent kidob a game.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa
Hát ugye a Diablo 2 sem volt nagy szám, egészen addig, amíg a Lord of Destruction kiegészítő meg nem érkezett hozzá.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

WhiteStar
ha ez vigasztal, megéri ha diablozni akarsz. nagyságrendekkel élvezhetőbb és faszább játék a kiegészítővel együtt 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Köszi, valahogy sejtettem.
WhiteStar
igen, kell a kiegészítő is

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Bocs, ha megint nagyon lámatikus kérdést teszek fel.
De miért nem lépek szintet?
Elértem a lev. 60-at és gyűjtöm a Paragon szinteket, de a normál szintem nem nő.
Ez azért van mert nincs meg a kieg. csak azzal lehet hetvenig menni?
Na ez nekem egy kicsit kínai volt bocsi. Ugyanis én eddig teljesen egyedül toltam, tolom a gamet. Ezek szerint, ha publikus játékban veszek részt akkor sokkal jobban gyűlik a tapasztalati pont. Bár én inkább vagyok magányos farkas, mert nem szeretek úgy rohangálni mint sokan mások. Én inkább aprólékos vagyok, persze nem biztos, hogy ebben a játékban ez pont jó lenne.
Lammer
ezeken lehet azert gyorsitani, ha nem trukkozol, akkor lennie kell egy aktiv tarsasagnak akivel "toljatok" egymast... piros gem fejbe (HCn ritka) meg cain szet ugye... es minnel magasabb T...

Annyit tudsz meg trukkozni, hogy csatlakozol communityhez: a Rift it Forward illetve ennek van egy HC valtozatahoz, ha hczol...
legyen rengeteg bogyod, amit megint csak ossze tudsz hozni, ha a bounty split farm (HC) communityben benne vagy... (normal A1 es akkor esik a RORG is)

a RIFben meg vadaszol a hirdetesekre es nyomod is ra a rekvesztre (tehat joinerkedsz), ha gyors vagy benne vagy a partyban amivel 1 perc alatt rakas XP meg nemi + gold a jutalmad... azert jo ha csomo bogyod van, mert altalaban a hirdetesek (legalabb is HCn) igy szolnak, hogy lowest open, es mivel alacsony paragonos vagy, ezert Te nyitod ujra ugye... de ennyit meger az instant loot/xp/gold, mivel neked mar csak a rift guardiant kell leutnod a csatlakozott tarsaiddal egyetemben 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem semmi! Csupán annyi kérdésem lenne, hogy napi hány órát kell tolni a játékot, hogy ilyen magasságokban legyen valaki? Most néztem a diabloprogress.com-on, hogy a hardcore-n 754, a softcore-n 981-nél tartanak. Ehhez napi nagyon sok órát kell játszani a játékot szerintem.
lol. grat.

Lammer
HARDCORE 500 <#hawaii>

SLICK
Az attól függ milyen statot rollolt rá... ha nincs rajta main stat + crit chance és crit dmg esetleg még attack speed akkor pont egy Forgotten Soult ér

Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, valakinek hátha volt már tapasztalata vele. Esett egy Restraint set-es gyûrû. Mennyire jó, érdemes használni?
Esetleg a párjával, mert 2 darabos set, úgy van értelme felvenni?
Meg azok a karakterek akik valami exploittal nagyon gyorsan felértek 70-re. Én játszogatok PTR-es seasons karival ,de nem erõltetem túlságosan. Lylirra szerint még több seasons wipe is lesz mire live-ra kerül a patch.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Azert azok a paragon 50es karakterek joreszt eleg eros clever use of game mechanics eredmenyei, remeljuk ettol mentesen erkezik majd eloben a season :F

Köszönöm Vorrhess, a válaszodat a kérdésemre, legalább már ezt is tudom.
Szerintem sem fogják augusztusig elhúzni. A 2.1 elején megmondták ,hogy a Seasons PTR-en kevés ideig lesz tesztelhetõ. Tippelve júli 30-án jön élesbe a 2.1 az pont egy szerdai nap.

Daell Drow
Konzolon 2.0.6 lesz tovabba ugye oda 08.19 en jon ami meg pont 1 honap. Addig azert nem huznak egy ptr-t. mai naptol mar tolhato a season is, es mar most lvl70 para 50 karakterek rohangalnak <#guluszem1> en tartom tovabra is a julius veget.
Ott dupla blood shardot kapsz. Naponta változik a 2 hely.

Sziasztok!
Lenne egy újabb kérdésem a fórumtársakhoz. Kaland módban a térképen mindig 2 helyet kiemel bónusz jelöléssel. Ez igazából mit takar tudja valaki? Mivel több másabb mint a maradék 3 helyszín?
Tatyla
sajnos ez nem így lesz mert csak 2.0.6 lesz és nem is biztos hogy lesz frissítve egy ideig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

majd a konzol megjelenes utan. mivel a konzolon mar alapbol 2.1 lessz. nehogy mar a pc-sek hamarabb megkapjak.

SLICK
+1

Systore
Inkább jöjjön már 2.1
ezt akár tavasszal, õsszel és télen is lehetne kérdezni, most mitõl másabb a nyár? ja várj, megvan: 600 fok van.
Van. Dájádbló továbbra is fun attólmég.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Frank99
csajod van-e?

nyáron inkább erre kéne nyomulni...

<#hamm>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lammer
Tudod milyen jo erzes az, amikor a PK pofara esik, mert nem nagyon tudok meghalni? 😄

egyebkent van DPS karim is, ha kicsit jobban megnezed a profilomat 😛

mar alig varom, hogy az a parej fennlegyen megint, aki lerippelt multkor majdnem... vegre be tudtam jutni rift in forward HC-ba... szokott hirdetgetni T6on... nyomom is ra a rekvesztet, oszt megyek trollkodni az ehp karimmal 😄

ha elkezd problemazni, hogy nincs sebzesem, akkor majd szepen elmagyarazom neki, hogy qssoljon (foleg egy hobbiPKer), mert a felteteleknek eleget teszek es ha lowest leszek akkor nyitok ujra... 😊

update: World #1 @WDHC <#buck>

Frank99
jó fos a fórum.

napok óta hülyeségeket csinál...

Frank99
nyehehe

Nagyon jó lehet ennyivel napestig ütlegelni a falleneket és csontvázakat masteren. Az a 100k damage sokáig kitarthat. <#eplus2>
Frank99
virtuális pöcsméregetés...

Lammer
najo mara kifaradtam, holnap utan folyt.kov. 😄

sajnos nem sikerult jobb Asharea vallast krealnom.... es meg nincs BIS EHP itemem csomo sloton... lesz ez meg 50M+ unbuff is WDnel 😊

vilag harmadik jelenleg WDnel HC szakosztalyon 😊

EHPWD

Köszi szépen, akkor még megtartom.
Nem is feltétlenül a hasznossága inkább a jópofasága miatt.
Lammer
hoppa HARDCORE ordognyelv 😊)

(ezt azert megtartom xD)

Ashtyra
Bocs: 12-16 item után. ( az enyémet vettem alapul 😊

Ashtyra
15 fehér,szürke tárgy után dob rare, vagy kis eséllyel legendaryt.

WhiteStar
a fehér tárgyakat zabálja a földrõl, asszem minden 13. után dob egy sárgát, vagy kis eséllyel legendaryt. én lecseréltem mert találtam sokkal jobb gyûrûket, de amúgy jópofa 😊

Találtam egy olyan gyûrût ami tresure goblin-t idéz mellém.
Azóta is kísérget és halálra röhögöm magam az idétlen vihogásaim, egy szóval komálom nagyon.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy mennyi ideig érdemes megtartani?
Dobálni fogja nekem a tárgyakat folyamatosan vagy egy idõ után már nem csinál semmit?
Lammer
meh, unity bennragadt 😄

sojjal 271% brekidam elitekre 😊

Lammer
HARDCORE T3 lazulas Dragonnal:

goblintanya, mindet kinyirtuk (igen a kep sarkaban meg van Thud szerint 1, azt Dragon lecsapta 😄)

A ladder/season jó eséllyel fellendülést hoz a nézõszámban. Az meg lehet pénz a streamereknek. Így lehet visszatér a fikatúró (nem mintha hiányzott volna bármikor is). Csak ugye ott "Verseny" van és a núbok már az elején se lesznek kiemelkedõek. Meg nem fog tudni egy darabig adományokból és pénzbõl fejleszteni. Ez meg épp amellett szól, hogy bele se fog kezdeni. Mondjuk nem nagyon értettem korábban se azokat akik táémogatták. Sorra nyírta ki a HC karaktereit. Az mondjuk mindig vicces volt 😊
Daell Drow
Attol hogy az osszes karakteret letorolte, a paragonja megmarad tovabra is mivel acchoz kotott.
Szerintem nem fog visszatérni 😊..a season sz@rt se fog dobni az egészen, pár arc visszatér megnézni, de nincs elég motiváló cucc, ahhoz, h újra belekezdjen az egészbe...amit már x ezerszer átfutott 😄 A season itemek lehetnének, de kit érdekel? Jó ideje nem léptem be, már én sem, és nem is érdekel..a ptr-on bohóckodtam 5 percet, aztán off.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

rajt?Most mindenkinek szaladnia kellene?Vagy esetleg a karaktered használja és rajtA van?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
en javaslom neked, hogy mindenfelekeppen vedd meg a kieget... mert igazabol a kaland moddal nyilik ki a jatek potencialja 😊
(csak expel lehet bantizni meg riftezni, az a lenyeg)