Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ennyire gondoltam (mivel ezek nem annyira Topsecret információk), de szívesen várok egyéb javaslatokat is.
amugy mi lenne ez a táblázat? mit tartalmazna?
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Átvenném a topik vezetését a továbbiakban, szeretném picit rendbe is tenni a topikot.
Illetve egy táblázatot is össze akarok dobni az SG Diablo 3 klánról, ha beleegyeztek.
A jelenlegi házigazda: AntiHero már áldását adta a dologra, de ez még nem elegendő az átvételhez, további "támogatásra" lenne szükségem!
Akinek tetszik az ötlet és szeretne ebben támogatni, az dobjon egy pluszt hozzászólásként!
Előre is köszönöm a segítséget és a bizalmat!
tudtok vmi akcios oldalt ahonnan olcson megveheto a game?
ha csak alap jatek van vhol olcson egyenlore az is eleg, ha mar demo nincs es nem lehet kiprobalni....
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
es en meg rifteztem az elejen kicsit masik ismerossel, mi van ha nem huzzuk az idot az elejen? 😊
halistennek ISP oldalrol most okes vagyok (kopp-kopp) az uj eurodocsis 3-as modemmel... a tobbit meg megoldom skillbol :Đ (bnet meg ugye olyan, amilyen)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De most épp nyaralás előtt vagyok, úgyhogy nem jönne össze.
Egyébként még sosem csináltam ilyen még azt sem tudom milyen progit kellene használni, hogy haljuk egymás.
És én is pepecselős tipus vagyok, minden dugeon-t fullra végigjárok, szóval valószínűleg nagyon béna lennék. <#crazya>#crazya>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Battle.net azonosítóm: Coradiel#2749
Ha gondolod felvehetsz engem is aztán mehetünk pár kört. Petkoo#2795 a battletagem.
Amúgy az act. V-re tényleg kíváncsi lennék, talán majd ha kicsit olcsóbb lesz.
Emellett az Act 5 a leghosszabb mind közül.
És ugye anno a Lord of Destruction is "csak" egy Act-ot tartalmazott. A kiegészítő ára pedig akkor sem volt olcsó.
Ha nem köt le annyira a játék akkor természetesen fölösleges megvenni. Engem nagyon behúzott, az mmokat meg a hasonló műfajú játékokat nem is tolom mellette.