Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ha kevesebb munkám lesz, meg a többiek is visszajönnek akkor újra fellendül a klán.... 😊

nehéz dolgod nem lessz. kb 10 aktiv tag maradt.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Köszi
jazzy
Pumpa for president
Daell Drow
Amenyiben meg vetted a dobozos jatekot termeszetessen eleg csak a meglevo starter editionhoz letre hozott accounthoz beirni, es teljes lesz es folytathatod a gamet tovabb. Erdemesaz adatoknal a hivatalos neved es elerhetosegnek lenni kesobbi reklamacios problemak elkerulese vegett.
A D3 starter edition-hoz csak hozzá kell adni a megvett játékok kódját és lesz teljes verzió?Nem kell bankártya hozzá?
SLICK
+

Panzeradler
Ha kell kisebb nagyobb méretben szólj és megnézem mit tehetek😊
TBTPumpa
Köszi, holnap komolyabban ránézek a dologra.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Panzeradler
800x320 csak FF-ben direktbe megnyitva kinagyítja, ha gondolod használhatod😊
+
+

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Carlos
+

Þór vígi þessi rúnar

+ teljes mértékben!

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
SG név + Battletag, esetlegesen a fő karakter (akivel rengeteg órát és monsztát "öltetek"😉 osztályát (Crusader, Witch Doctor, Demon Hunter, Wizard, Barbarian, Monk). A Paragon szintet nem akarom kiírni, mert ugye az folyamatosan változik. <#idiota>

Ennyire gondoltam (mivel ezek nem annyira Topsecret információk), de szívesen várok egyéb javaslatokat is.

a plussz az ment.
amugy mi lenne ez a táblázat? mit tartalmazna?

+

+
TBTPumpa
Köszönöm mindenkinek! <#worship>

Hecker007
+

BooMiller
+

+

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Pyotr
+

&#9608;&#9608;

TBTPumpa
Kérésem lenne felétek!
Átvenném a topik vezetését a továbbiakban, szeretném picit rendbe is tenni a topikot.
Illetve egy táblázatot is össze akarok dobni az SG Diablo 3 klánról, ha beleegyeztek.

A jelenlegi házigazda: AntiHero már áldását adta a dologra, de ez még nem elegendő az átvételhez, további "támogatásra" lenne szükségem!
Akinek tetszik az ötlet és szeretne ebben támogatni, az dobjon egy pluszt hozzászólásként!

Előre is köszönöm a segítséget és a bizalmat!

TBTPumpa
Gyorsan összedobtam egy egyszerű bannert:

Ilyesmi animálás kéne rá.

<#idiota>

Lammer
ehhh

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha csak ki akarod próbálni, akkor van Starter Edition, ami ingyenes. Itt megtalálod: http://eu.battle.net/d3/en/purchase

Hunter of Deer
hali,
tudtok vmi akcios oldalt ahonnan olcson megveheto a game?
ha csak alap jatek van vhol olcson egyenlore az is eleg, ha mar demo nincs es nem lehet kiprobalni....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Systore
hát na. nem az a lényeg 😛
Lammer
na azt mar meg sem emlitem 😄

Pedig a rooter még előtte volt 😉
Lammer
eskuszom lemaradtam a "leAcher" szonal xD

Pyotr

valahogy igy ?😊

&#9608;&#9608;

Érdekes. Mintha 1-2 patch szintel korábban már javították volna az ilyen bugokat. Erre visszatért? Volt valami szabályozás elkerülendő az ilyesmit. Például, hogy ha a játék és karakter szintje közt nagy a különbség, akkor drasztikus xp csökkenés jár a questekre és killek utáni xp-re. Meg hogy egy quest XP max egy szintet léptet. Sikerült ezt (is) újra elcseszniük? No, az már derék 😊
Systore
gondolom ti simán rifteztetek, elég szép idő

klánleaderünk egy elég jó boost módszert talált ki
BEAST
1 óra alatt hc lvl70, nem semmi. 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
Hardcore huzas,

es en meg rifteztem az elejen kicsit masik ismerossel, mi van ha nem huzzuk az idot az elejen? 😊

Lammer
koszi ^^ sc mar nem nagyon tudna motivalni 😊 jon season ott is hc lesz :Đ

halistennek ISP oldalrol most okes vagyok (kopp-kopp) az uj eurodocsis 3-as modemmel... a tobbit meg megoldom skillbol :Đ (bnet meg ugye olyan, amilyen)

BEAST
Döbbenet hogy bírjátok a hct. 😊 Akárhányszor belekezdek mindig megtalál egy nagyobb lagspike, battlenet dc, vagy csak a saját bénaságom. Arról nem is beszélve,hogy normálon se találok értelmes cuccokat a karaktereimnek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hecker007
Én is szeretek mindent végigjárni úgyhogy az nem lenne gond, meg nem dobunk senkit rögtönk t6-ba 😄 Teamspeak 3-at kell felrakni, hogy halljuk egymást.

Köszönöm szépen mindenkinek, talán majd egyszer élek vele.
De most épp nyaralás előtt vagyok, úgyhogy nem jönne össze.
Egyébként még sosem csináltam ilyen még azt sem tudom milyen progit kellene használni, hogy haljuk egymás.
És én is pepecselős tipus vagyok, minden dugeon-t fullra végigjárok, szóval valószínűleg nagyon béna lennék. <#crazya>
WhiteStar
G2A.COM -on megveheted a kulcsot is magábani, úgy egész olcsóra kijön. főleg hogy szoktak leárazások is lenni elég sűrűn. bár én gyűjtőbuzi vagyok, nekem kell a tok meg a poszter meg az ilyen szarok amiket kapok hozzá, úgyhogy innen még egyszer sem vásároltam, viszont haverjaim innen veszik a játékaikat, meg eso timecardot, sosem volt vele problémájuk.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Ha gondolod felvehetsz ismerősnek 😊, bár mostanában én sem sokat vagyok fent. Amúgy én is csak ajánlani tudom a megvételét, mert az Act V nagyjából két alapjátékos Act-nak felel meg méretben.
Battle.net azonosítóm: Coradiel#2749
Lammer
vedd meg kieget es gyere HCzni, szivesen varunk sghc-ba 😊

Hecker007
Simán lehet találni egy partyra való társaságot. Mostanában én is egyedül tolom, de pubon is sikerült már jó helyre csatlakoznom, ha meg belépsz egy klánba akkor ez még egyszerűbb. Van az itteni fórumnak is, de van még sok sok másik is. 2-3 emberrel mindig viccesebb a játék és legalább húzzátok is egymást.

Ha gondolod felvehetsz engem is aztán mehetünk pár kört. Petkoo#2795 a battletagem.

Hát én csak egyedül tolom úgyhogy számomra ezek annyira nem érdekesek.
Amúgy az act. V-re tényleg kíváncsi lennék, talán majd ha kicsit olcsóbb lesz.
TBTPumpa
Igen, az Act 5 a legjobb. Komor, fantáziadús, változatos és hatalmas területekkel és brutálisan jól kidolgozott szörnyekkel. Látszik, hogy energiát fektetett bele a Blizzard és nem csak a kisujjából kirázta, mint tette azt néhány WoW kiegészítőnél.
Emellett az Act 5 a leghosszabb mind közül.

És ugye anno a Lord of Destruction is "csak" egy Act-ot tartalmazott. A kiegészítő ára pedig akkor sem volt olcsó.

Lammer
bounty meg rift nelkul meg a reroll neni nelkul, mar nem jatszanek a jatekkal 😊

Hecker007
Adventure (rift és bounty küldik) mód nincs alapjátékkal, az új itemek sincsenek, ladder se lesz, craft is szerényebb. Act5 szerintem a legjobb az összes közül, a crusadert én nem szeretem, csak az alap karakterekkel játszok.
Ha nem köt le annyira a játék akkor természetesen fölösleges megvenni. Engem nagyon behúzott, az mmokat meg a hasonló műfajú játékokat nem is tolom mellette.