Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem jó időre megint le fog kötni a játék ez biztos. Kíváncsi leszek az új set itemekre is, hogy az újakon kívül lesznek-e olyan régebbiek, amik kapnak egy kis buffot vagy sem. Mondjuk nem bánnám, lenne megint jó pár build..
Én is várom egyébként, de inkább csak a kíváncsiság miatt, hogy milyen újdonságokat tudnak beletenni end-game tekintetében. Na meg a story, fő-boss.... Szerintem még addig kijön legalább 4-5 nagyobb patch, utána már a kieg fog érkezni. Nem lennék meglepve, ha jövő ilyenkor már játszanánk vele. Habár ki tudja, előbb jön a SC2 kieg, szóval lehet, hogy még tolódik is emiatt.
Na jó csak vicceltem t1-en farmolok még mert a fölé menni lehetetlenség.
Pedro legalább te beismered hogy mondat értelmezési gondokkal küzdesz, így szívesen elmagyarázom : fejlődésnek azt tekintem mikor a magam, vagy mások segítségével jutok előbbre a karakterem építésében. A kulcs szó, az egyedül, vagy segítséggel, nem pedig azzal hogy valaki megcsinálja helyettem. A segítés jelen esetben nem fedi azt hogy még csak nem is látom a mobot amiből kiesett az adott tárgy amit felveszek. Remélem így körül írva másodjára könnyebben megérted. Még egyszer nem írok szó és mondat elemzéseket, akinek ez nem megy, ha jól emlékszem ez esetben az általános iskola 5.-6. körüli tananyagában utána tud nézni, nem késő !
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.25. 13:31:46
Ez a mondat ertelmezhetetlen. Mi a fejlodes ha nem a loot? De ha megvan a jatek akkor szivesen elviszlek egy korre...legyunk mereszek t4-en a wizardommal...kabe 2 honapja nem jatszottam, de talan meg nem koptak el a cuccai.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2; Adventure mode-ba ha átváltasz, és a bountykat teljesíted, egyrészt kapsz blood shardot, másrészt rift kulcsokat.
3; Rift kulcsokkal nyitható egy rift portál, ahol +100% esély van legendary dropra, és annak a végén is kapsz blood shardot.
4; Act 1 bountykat teljesítve reális esély van már T1-en is, hogy Ring of the Royal Grandeur essen, amit használva 1-el kevesebb Set Item kell a bónusz eléréséhez.
ezeket összeadva:
kiesik teszem azt, 2db set item, olyan 2-3 óra intenzív T1 játékkal megvan. Kadalától a blood shardokat használva kiveszed a 3. darabot, és a RoRG-ot használva megvan a 4-es bónusz.
akármelyik kaszt akármelyik szetjének 4-es bónuszával, illetve a kraftolható szettekkel kiegészítve könnyedén lehet T3-T4-re lépni, ahol ugyanezeket megcsinálva még több legendary és még több blood shard esik amiből szépen be lehet öltöztetni egy T6 képes karit.
Próbáld ki!
Ezen kívül még alternatíva a felfejlődésre a bot. ( http://www.ros-bot.com/ meg a többiek, amivel rogyásig van az internet, bár itt a fórumon még a létezését is van aki tagadja 😄 )
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.06.24. 20:26:25
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem tudom, hogy a Kukri mikor került a játékba de én közelítek a 6000 játékórához amiből kb 1200 óra volt a dokival és eddig 0 azaz nulla db Kukri esett. Se sc-n se hc-n nem volt még soha Kukrim. Arról nem is beszélek, hogy hány ezer vagy inkább tízezer shard ment el eddig rá.
Az se érdekelne ha a létező legszarabb esne, csak ki tudnám próbálni. Egyszer talán nyugdíjas koromban összejön majd. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Képet vagy megse történt <#idiota>#idiota>
Lancus: nekem eddig rekordom HC-n, sajat kezbol 12 perc alatt huztam fel BDragon (ritkan ir ide o" is) karijat a klanban.... tizenketto perc*... ja amugy amiben egyetertenek, hogy ilyen szinten elkurvult a jatek... hol van mar az, amikor regen rohantunk az elitek elol, mert invu+shieldes kombok szarra szivattak minket 😊)
*mint huzott kari: minnel magasabb Ease gem 25 felett(+extra ha a 70-es fegyo is +xps), bekeszited a 15-os helmedet legnagyobb piros gemmel, 23-as szintu 3 caint bekeszited, bekeszited leheto legalacsonyabb leoric signeteted... megvarod mig belep a huzo szemely az o" 70-es T6 riftjebe... amikor jelez, hogy SAFE, akkor bemesz rift elejere es varsz, hogy porogjon... ugyanis mar regota longxp range van... tehat ha a szinteden BARHOL ol neked, akkor kapod a 70-es T6-os xpt! voala! (ha rovid a szint, akkor atmegy, jelez megint, hogy safe stb...)
De persze lelepleztél minket, mind normálon játszunk, csak itt azt hazudjuk neked, hogy nem, mert így mi menők vagyunk, te meg egy lúzer.
Regards,
Az eredeti mondata Hawkie-nak : " A minap felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n." Ebben szó nem volt arról hogy valaki zúzott helyette, ez csak a későbbiekben egészítődött ki. Emberek, könyörgöm, szöveg értés, és értelmezés, mielőtt vagdalkoztok az ellen amit írok. Min kaptátok fel a vizet, a leleplezett nagyot mondásaitok, vagy a szöveg nem értéseitek miatt ? Na mindegy, hagyjuk, nem szórok tovább gyöngyöt a sertések elé... Azt hittem itt valaki ért ehhez a játékhoz egy dekát is, de hát ha nem akkor nem.
Ha csak egy kicsit is követnéd az eseményeket, tudhatnád, hogy már régóta nincs komoly kihívás a T6 nehézségi szinten sem, ezért kérik a Blizz, hogy vezessen be új fokozatokat. Ennek eredménye lesz a bejelentés szerint a T10 szint. Jelenleg a kihívás a greater rift-ben van, ott a 25-ös szint felel meg a T6-nak, onnantól skálázódik felfelé. Még én is tudok hardcore 30+ gr-t szólózni, pedig nem játszok sokat az utóbbi időben.
Hawkie-ba meg teljesen felesleges belekötni, teljesen helytálló amit ír. Egy karakter felhúzása kb. 30 perc egy cimbivel, onnantól meg hamar megvan a szett, ami nem esik, azt Kadalától megveszed, a statokat átrollolod, gg.
Ha a régi 60-as karaktereddel próbálkozol, az nyilván kevés lesz.
Az a baj, hogy fingod nincs. T1-2-n van vege?? T1 ala soha le se kellett mennem, elso vegigjatszasnal sem. Az igazi jatek pedig T6-on kezdodik, de az is nagyon gyenge ma mar, pont ezert lesz T10 hamarosan.
Regards,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.06.24. 09:01:59
Cheaterek? Okosítók? Mit kell itt cheatelni? A mostani droprate-el még öreganyámnak is kiesik minden kívánt cucc (na jó, mondjuk a statokról lehet vitatkozni xD), 1, max 2 napon belül. A minap felhúztam egy DH-t, 5 óra játékidö után ott álltam full setben, 1M dmg-el és 15M tough-al HC-n. Most már csak azon kell dolgoznom vele, hogy jobb cuccok essenek. Na az eltart egy darabig, de T6-os szintre egy karit felhúzni tart kb. 1 napig. Nincs szükség se cheatre, se okosításra.
Amúgy meg milyen egyjátékos módról beszélsz? A játék a multiról szól, miért akarsz solozni? Több drop esik multiban, gyorsabban lemegy a bounty, rift, grift, akkor meg minek a solo? De hát te tudod.
Ritkán járok már ide de ilyen hsz után te lehetsz itt a topic bolondja. <#beka3>#beka3>
na erre azert kivancsi leszek 😄
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
De ha mar ajanljunk masnal vagyunk: a LOL-nak mi koze van hozza? (amugy ha mar DOTA klonok: a most kijott Heroes of the Storm sem rossz elvileg.)
Kategorian belul is azert lehet jokat ajanlani, ott van peldaul a Magicka, Torchlight, vagy a hazai fejlesztesu Van Helsing. Vagy ott a Dark Souls. Kell hozza nemi szadista hajlam, de mocskosul jo jatek, sztem eloveszem meg ujrajatszani 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.23. 22:48:22
Regards,
Regards,
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.06.23. 20:57:11
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Beszaras hogy mik jonnek. Kanai’s Cube, Torment X
Regards,
https://www.twitch.tv/sp1gu
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.06.16. 09:47:36