Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ennyike lett a dio 3...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A PTR nem játékra való, hanem TESZTELÉSRE! Nyilván, csak annyi játékost akarnak egyszerre beengedni, amennyi feltétlenül szükséges és azokat sem azért, hogy szórakozzanak, hanem, hogy teszteljenek és visszajelezzenek az esetleges bugokról, vagy balance problémákról (érthető, hiszen nem akarják azt, hogy az emberek már akkor elunják az új kontentet amikor az még ki sem jött élesben). Zárttá is tehetnék, de akkor meg azért menne a hőbörgés, hogy egyesekkel kivételezik a Blizzard.
PTR alatt semmi szükség olyan emberekre akik csak eljátszogatnának.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.07.16. 20:08:29
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
és igen, amivel NEM tudok játszani és fizettem érte, az fos, nincs ebben semmi. vagy korlátozzák streamerekre a ptr-t azt kész, ne postolgassák folyamatosan, hogy ptr meg új pöcs meg blablabla. akkor posztolgassanak, ha live-on van az új pöcs azt kész.
uj matik miatt kell a banti ugye
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.07.05. 17:29:21
na leave a f@szba, 2 hónapra megint félre rakom ezt a fost.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.07.02. 00:24:26
PTR-re meg azért akarok bejutni hogy én magam teszteljek, nekem az nem elég, hogy elolvasom a cikkeket róla vagy streamen látom, amúgyse nézek streameket.
Ezekről sok helyne van leírás, itt nincs sok fajta build de nagyon jól le vannak írva:
http://www.icy-veins.com/d3/end-game-builds
Vigyázat, a leopárd harap!
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szavazz Lancus szenvedésével kapcsolatosan! 😄
szerk: holnap 17.30-ig! 😊
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.06.27. 17:34:18
Köszönöm
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Egyébként gondolkodom azon, hogy tényleg felkéne "éleszteni" az SG klánt, mert így gáz hogy tényleg másokat kell keresni egy esetleges 50es Greater riftezésre vagy T6 rift farmolásra. Meg tényleg egy szeretnék én is egy jó közösséget, mint amilyen eleinte volt. Sajnos a nagy kreténkedések meg egyéb beszólások már nincsenek amik feldobták a hangulatot.
Misilaci#1165
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hát, max neked. Mondjuk ha para 200 után még mindig t1-en szerencsétlenkedsz, nem is csodálom.
"ember nincs aki kiszedje. Meg ha oda is adná, ki a fene bont meg egy szettet miatta."
Tehát ha dobja az a baj, ha nem dobja az a baj.
Ha normális stílusban írnál ide, már rég benne lennél egy klánban, ahol segítenének neked rendes geart és buildot összeszedni, és már rég szólózhatnád a t6-ot. Ehelyett inkább itt alázod magad a hülyeségeiddel, emi engem különösebben nem zavar, mert el tudom képzelni milyen borzasztó lehet, hogy egész nap együtt kell lenned magaddal. Ha egy kicsit megkönnyebülsz tőle, nyugodtan írj ide, szívesen elmagyarázza valaki minden nap, mennyire nem értesz a játékhoz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szombat délelőtt, gyenge a szerver, alig van botos fent aki töri az utat rift T6-on a csoport előtt. A faluban csak nézegetik egymást az emberek, és ha nincs köztük erő ember aki elöl hasít nekik, már lépnek is ki a partyból és logolnak be egy másik csapatba hátha összedobja őket eggyel. Borzalmasan leépült a játék, így hogy Blizzard a botra, meg chetakre építve fejleszt. Ugyanez van más online játékokban is, nincs helye a becsületes játékosnak, ha fizet, ha nem. A botos meg a cheater az üzlet nekik, kibanolhatják és megveszi újra a boltban a játékot... Ezért lehetetlenítenek el nehézségben mindent.