Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3db ancient iteme van a DH-nak amivel t8 pörgősen megy... Erről a 2-3%-os jóváírásról meg hivatalos infót pls... ha nem érted a paragonszint növekedést miért írsz butaságot?
Ja csak, T6-nál meg felette nem a kukába menő sima set tárgyakra, meg sima legendekre lenne szükség, hanem az ancient kategóriásra, én erről beszéltem, és erről egy szó nincs hogy növekedne a szintek előrehaladtával, mivel nem is növekszik ! Kíváncsi lennék pl. hogy hány embernek esett ki para 5-600-ig barbárok közül a mindössze 2db-ból álló Ancient Bul-Kathos's set. Arról nem is beszélve hogy a paragon szintek nagy része szintén megy a kukába miután minden egyes season után a régi + seasonos para szint úgy adódik kb. össze hogy nekem volt pl. 210 régi szintem, összevonták a seasonos 610-el és így lett 615 !!!! Ezzel az átverős számítással hiába jutok el következő seasonban megint kb. 600-ig, a 600+600 lesz összesen 610, miután a régi szintnek kb 2-3%-át írják jóvá, nehogy már előre jussak túlzottan paragonban, még a végén fel fogok fejlődni... Aki fejlődni akar nem seasonozhat, mert összevonják a 2 szintet és az egyik lenullázódik és elvész amit kalapált bele.
Akkor én csalok hogy soloban DH-val lement a gr45? Haver wizardal 50-et is letolta soloban. A nagyobb tormenttel meg nő a droprate is, sőt mondok jobbat, oda is van írva. Az meg hogy nem tudsz angolul nem a játék és fejlesztőik hibája. Kockára klikk és azon belül a kis könyvecskére ott le van írva mit hogy kell belepakolni és akkor mi történik.

Lag és disconnect nálam nem volt, pedig egész nap toltam a bountikat meg rifteket. Kláncseten kérdezte valaki hogy másnál is lagol-e de mindenki azt felelte hogy nem, ez olyan 9 körül lehetett.
Új patch miatt terheltek a szerverek. Talán majd reggel jobb lesz.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Jani Hun
ha tormentet választasz oda tisztán elvan irva hogy a legendary set drop rate nő a torment mehézségével eggyütt.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Hát ezt osztom én is, de ma az a f*s blackthorne szett már 2x is kiesett... Elképesztő mostanában ez a loot rendszer, egyre gázabb cuccok esnek, sőt, most már egy elit vagy champion pack után sem kapok mindig death's breath-et.. Ez is olyan mint a wot, csak még az a szerencse, hogy itt nincs külön prémium, amivel lehúzhatnák az embert..
Sziasztok!
KEzdő vagyok, már az elején problémám akadt remélem tudtok segíteni!! 😞
Szóval amint betölt a játék, le is csatlakozik a szerverről, bármit csinálok nem működik!!
Tudnátok segíteni hogy milehet a baj? 😊
Semmit nem csinálsz rosszul, ezek mind az állandó online-nak köszönhetőek, amiről nem akarják leszedni a gémet, mert nem az az érdekük. Az hogy valami nem esik ki egy nap alatt, azon ne csodálkozzál én para 600 felett vagyok és még 1 db Ancient Legend fegyvert sem sikerült eddig kiszednem barbáromnak ami kellene. A dobási arány őrült gyenge a kezdetektől. Mindig betesznek valamit, hol paragon, hol loot2.0, most doboz van, de mind átverés miközben nincs normális drop. Kimész bármelyik fő bossra, dob 2 kéket egy sárgát és kb. ennyi. A világon egyedülálló ez hogy még a fő bossok is szarul dobnak, annyira hogy senki nem is öli őket ezért.
15.7.1.-es Catalystot használok, azzal amit írtam, és hibátlan minden így.
Tud valaki magyar leírást ehhez az új patchben lévő dobozhoz ? Mindenhol írnak mindent, ki szegecselte, a fája honnét származik, csak azt nem hogy működik. Mert ha nincs hozzá leírás akkor megint semmit nem ér a patch. A T10-et amit cheatereknek csináltak, azt ugye hagyjuk, mert még item drop % plusz sincs érte, tehát értelmetlenül öleti meg magát ezerszer az ember. A GR-t kellett volna könnyíteni, így hogy szólóban 38-40 a vége nem lehet gemet fejleszteni, főleg hogy 3x90%-ra is simán "failedet" dob a rohadék.
Nekem kiesett 2 darab belőle, bár nem blood sharból.
Sziasztok!

Pár észrevétel, ami eddig nem nagyon tetszett. Folyamatosan laggol és disconnectel, játszhatatlan most az esti órákban. A másik, hogy monk-al vagyok, az új szett egyetlen darabját sem sikerült egész nap kinyernem. Több ezer blood shard-ot elnyomtam, rengeteg rift-et toltam, de semmi. Mit csinálok rosszul? Egyáltalán lehet ezt a 2.3-ban találni, vagy season 4-es szett lenne ez? (Uliana's szett)
Előre is köszi a válaszokat.
SLICK
na jó, valami más ötlet van arra, hogy ne fagyjon ki a játék? Kurva idegesítő, hogy nem lehet egy bountyt megcsinálni az adott helyen mert nincs kép

SLICK
majd a season 4 indításkor lesz várakozás

itt is. archon wizz újra 😊
Wizz megvett <<<

Hunter of Deer
aaaa én meg még az se tudom mit kezdjek S4re :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kíváncsi leszek mekkora sorbaállás lessz ..............

bowden
Nekem szintén ott fagyott ki. Nem tudom mi okozhatta, a laptopomon is kipróbáltam és ott tovább tudtam menni. Azon win 7 van, míg a pc-n amin kifagyott win 10. Lehet az is probléma nem tudom. Mindkét eszköz ati kártyával rendelkezik egyébként.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Holnap érkezik EU szerverekre is!

SLICK
nekem nem oldotta meg. Ugyanúgy a töltőképernyőnél megáll. Ha visszaportolok a városba majd Alt+Tab-olok akkor a kép visszajön, de ugye hiába megyek vissza Desolate Sandsre ugynaúgy megáll. 😞

Lammer
koszi a linket!

elvileg virustotal szerint mentes a korokozoktol!

amugy ugye azt akartad irni, hogy a 13.12-es zipet azt toltse le aki azt a drivert hasznalja...

azert ott van par driver varians es mindenki azt toltse le amilyen drivert hasznal jelenleg (en pl a 15.7.1-est toltottem le, mert a mostani frisset hasznalom) 😉
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.08.25. 17:14:50

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SLICK
Nekem a PTR-en fagyott ki elsőnek a desolate Sands és a mocsár kettősnél. Live-on még meg se néztem.
De akkor már értem, hogy miért.
Ezek szerint egy régebbi Ati Drivert kell feltelepítenem, hogy jó legyen?

3 évig megy tökéletesen majd egyszer csak elromlik a Radeon majdnem összes driverével, ezt követően pedig hogy a hiba elháruljon nem tesznek 1 hónapja semmit érte Blizzék. Ez szerinted az Ati hibája ??? Öregem neked elgurult a gyógyszered. Amúgy pedig ha nem tudnád, a játékokat írják a gépekre és nem pedig a gépeket fejlesztik a már meglévő játékokra...
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.08.25. 08:24:33
Szerintem ez pont nem a Blizz hibája hanem radeon driver. Én régen még mikor ati radeon volt állandóan küzdöttem a friss driverrel. Felraktam és kékhalál fogadott állandóan, csökkentett mód be és régi driver vissza. Mellesleg nálam laposon radeon kártya és hiba nélkül megy.
Na megvan a megoldás kifagyásra : https://mega.co.nz/#F!xtVAFLwI!MTxBcaVWSAm4rJBUpslTyw / DirectX9.0 / 13.12.zip -ben levő 2db .dll-t be kell másolni a Diablo3 fő könyvtárába. A 2 file neve : atiumd64.dll és atiumdag.dll. Ennyi elvileg, nálam bejött, megy minden úgy néz ki most. Kérdés hogy a nagy Blizzard a nagy állandó online-on keresztül, miért nem volt képes ezt megoldani kb 1 hónap alatt sem....
Az összes Ati driverrel ezt csinálja amikkel kipróbáltam, kb. egy hónapja sikerült tönkretenniük a gémet, de feltűnően nem érdekli őket hogy sok ezren nem tudnak e miatt játszani normálisan. Ez is az online egyik előnye, valamit elcsesznek a szerveren és kihat rengeteg játékosra, miközben ők belesz@rnak hogy megy-e vagy sem. Ha valakinek megy desolate sands valamelyik Ati driverrel win7 alól írja meg legyen szíves melyikkel, köszi !
Szia!
Nálam ez video driver update után fordult elő (főleg ha a friss béta driver volt). Nekem az segített, ha visszatettem egyel régebbi verziójú drivert.
(Amúgy jellemzően pl. act2 desolate sands és act5 mocsárnál fagyott ki a kép.)
TBTPumpa
Nem, csak akkor ha valódi pénzzel fizettél érte (vagy valamilyen pénzes bundliban vetted).

SLICK
És akinek már megvan a pénzt/goldot visszakapja, amiért megvette?

TBTPumpa

Systore
levették a 25% movement speed capet 2.3-ba?
dante3
nyilvánvaló....

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

TBTPumpa
Igen, a Heroes of the Storm-ban. <#buck>

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szia!

Igen, nekem is ez a jelenség ütötte fel a fejét kb. 3 hete. Sokat kínlódtam vele, mindent frissítettem, de semmi. Még a Diablo fájlok frissítését is megcsináltam, az sem oldotta meg.
Csak a teljes diablo+Kieg. uninstall és az újratelepítés segített.
Most már nem fagy le a kép.

bowden
Nemrég kezdtem a játékot level 39 vagyok és olyan hiba van, hogy egy bizonyos helyen amerre haladnom kéne tovább, megáll a kép, elkezd remegni és mintha kifagyna de hang van tovább. Próbáltam a repairt, végigment azt írta nincs hiba. Frissítettem vga drivert, semmi változás. Bármit csinálok semmi, nem tudok tovább menni.
Valakinek volt már ilyen?

morcosqtya
Jók lettek szerintem, főleg a Witch doki, meg a wizard.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Azt már látom, hogy transmogolni kell a monk set-et mert elég ronda.
TBTPumpa

Ah köszi,bár most látom ha kicsit lejjebb lapoztam volna ott volt...
Maak
Season 3 véget fog érni a következő időpontokban és régiókban:

Észak-Amerika: Vasárnap, Augusztus 23 @ Reggel 8:00
Európa: Vasárnap, Augusztus 23 @ Délután 05:00
Ázsia: Vasárnap, Augusztus 23 @ Reggel 10:00
Season 4 kezdete a következő időpontokban és régiókban:

Észak-Amerika: Péntek, Augusztus 28 @ Reggel 8:00
Európa: Péntek, Augusztus 28 @ Délután 05:00
Ázsia: Péntek, Augusztus 28 @ Reggel 10:00

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok!

S3 után mennyi szünet várható S4-ig, vagy egyből indul?Esetleg az indulását nem tudja valaki? 😊
Köszi
én DH-t akartam indítani de ezzel az új monk set-el elbizonytalanítottak
részemről monk és wizard tuti lessz s4-ben..........

TBTPumpa

Jani Hun
Hali srácok, kb fél éve nem dio3maztam és most beléptem a marauder DHmra, olyan mintha erősebb lenne, változtattak/vagy fognak változtatni rajta valamit?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Anthrax
Szerintem monk lesz amit felhúzok most

Már régóta nem nézegettem a wizz-t. Esetleg 2.3-ra már jó lesz? Mindig is szerettem volna már tovább vinni egyet de olyan unalmasnak bizonyult az a blizzard build és így az se nagyon érdekelt mikor hcban elfeküdt.