Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lag és disconnect nálam nem volt, pedig egész nap toltam a bountikat meg rifteket. Kláncseten kérdezte valaki hogy másnál is lagol-e de mindenki azt felelte hogy nem, ez olyan 9 körül lehetett.
https://www.twitch.tv/sp1gu
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
KEzdő vagyok, már az elején problémám akadt remélem tudtok segíteni!! 😞
Szóval amint betölt a játék, le is csatlakozik a szerverről, bármit csinálok nem működik!!
Tudnátok segíteni hogy milehet a baj? 😊
Tud valaki magyar leírást ehhez az új patchben lévő dobozhoz ? Mindenhol írnak mindent, ki szegecselte, a fája honnét származik, csak azt nem hogy működik. Mert ha nincs hozzá leírás akkor megint semmit nem ér a patch. A T10-et amit cheatereknek csináltak, azt ugye hagyjuk, mert még item drop % plusz sincs érte, tehát értelmetlenül öleti meg magát ezerszer az ember. A GR-t kellett volna könnyíteni, így hogy szólóban 38-40 a vége nem lehet gemet fejleszteni, főleg hogy 3x90%-ra is simán "failedet" dob a rohadék.
Pár észrevétel, ami eddig nem nagyon tetszett. Folyamatosan laggol és disconnectel, játszhatatlan most az esti órákban. A másik, hogy monk-al vagyok, az új szett egyetlen darabját sem sikerült egész nap kinyernem. Több ezer blood shard-ot elnyomtam, rengeteg rift-et toltam, de semmi. Mit csinálok rosszul? Egyáltalán lehet ezt a 2.3-ban találni, vagy season 4-es szett lenne ez? (Uliana's szett)
Előre is köszi a válaszokat.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
elvileg virustotal szerint mentes a korokozoktol!
amugy ugye azt akartad irni, hogy a 13.12-es zipet azt toltse le aki azt a drivert hasznalja...
azert ott van par driver varians es mindenki azt toltse le amilyen drivert hasznal jelenleg (en pl a 15.7.1-est toltottem le, mert a mostani frisset hasznalom) 😉
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.08.25. 17:14:50
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De akkor már értem, hogy miért.
Ezek szerint egy régebbi Ati Drivert kell feltelepítenem, hogy jó legyen?
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.08.25. 08:24:33
Nálam ez video driver update után fordult elő (főleg ha a friss béta driver volt). Nekem az segített, ha visszatettem egyel régebbi verziójú drivert.
(Amúgy jellemzően pl. act2 desolate sands és act5 mocsárnál fagyott ki a kép.)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Igen, nekem is ez a jelenség ütötte fel a fejét kb. 3 hete. Sokat kínlódtam vele, mindent frissítettem, de semmi. Még a Diablo fájlok frissítését is megcsináltam, az sem oldotta meg.
Csak a teljes diablo+Kieg. uninstall és az újratelepítés segített.
Most már nem fagy le a kép.
Valakinek volt már ilyen?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Észak-Amerika: Vasárnap, Augusztus 23 @ Reggel 8:00
Európa: Vasárnap, Augusztus 23 @ Délután 05:00
Ázsia: Vasárnap, Augusztus 23 @ Reggel 10:00
Season 4 kezdete a következő időpontokban és régiókban:
Észak-Amerika: Péntek, Augusztus 28 @ Reggel 8:00
Európa: Péntek, Augusztus 28 @ Délután 05:00
Ázsia: Péntek, Augusztus 28 @ Reggel 10:00
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
S3 után mennyi szünet várható S4-ig, vagy egyből indul?Esetleg az indulását nem tudja valaki? 😊
Köszi
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"