Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.08.28. 15:20:26
https://www.twitch.tv/sp1gu
de ha kilovoldozom magamat akkor kivancsi leszek az uj WD cuccokra is 😊
ja es persze only Hardcore 😊
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.08.28. 11:12:53
Ma délután ugye bár elindul a Season 4 és nulláról indíthatunk új karaktereket benne. Kérdésem: a Follower-ek használatához kell csinálnom a Season 4-ben Story küldetéseket is? Vagy ha csak Adventure módban tolom level 1-től a S4-et, akkor is tudom a Followereket használni?
A Story módot Normal-ban már anno egyszer végigtoltam és így mindegyik Followert tudom most használni, ha ez segít a válaszadásban.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
katt
szerk: beraktam bannerkep ala a diablohungary-s linket!
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.08.28. 10:14:27
Nem tudom, hogy korábban valaki leírta volna-e, de mivel én is ezzel a hibával küzdöttem, és EZ MEGOLDOTTA, így megírom, hogy a Diablohungary oldalra felkerült a Desolate Sands bug (KÉPERNYŐ KIFAGYÁS HIBA) - Megoldása:
Több régebbi típusú AMD gyártmányú videókártya illesztőprogramja hiányos néhány helyen, ha a Diablo 3-ról van szó, az eredmény: fagyás a Desolate Sands terület környékén. Íme a hiba javítása:
Az AMD kártyák hiányolnak néhány régebbi DLL fájlt, amit ha sajátkezőleg pótolunk, megszűnik a hiba forrása.
1. lépés: Az alábbi linkről le kell tölteni a directx 9.0 / 13.12.zip állományt.
LINK
2. lépés: A tömörített állományban lévő kettő darab fájlt (atiumd64.dll és atiumdag.dll) be kell másolni a játék gyökérkönyvtárába. (*Meghajtó*:\...\Diablo III\).
Az ez után elindított játék, már több mint valószínű, hogy problémamentes lesz.
Ezen az oldalon található, ha valaki onnan szeretné megcsinálni:
http://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/desolate-sands-bug---megoldas_2015-08-27
Köszönjük nekik.
Üdv.
Monkom pedig pont nincs, minden más van...
Az In-Geom-nál ez az összeg már 16, szóval ott már lehet próbálkozni. Így talán több az esély, mint Kadalánál, és bárhol találni. Próbáljátok ki, hátha.. 😊
majd ha Te is megtanulsz jatszani rendesen es a sajat benasagodat nem kulso tenyezokre fogod (minden es mindenki hibas es kulonben is elmehetnek a francba hozzaallas) akkor majd rajossz, hogy igenis lehet haladni tétizen meg gr40+-on csalas nelkul is... 😊
A paragonos kirohanasod meg aranyos volt es latszik, hogy soxor nagyon csunyan belelovoldozol a levegobe 😊 (Hawkie jol leirta az OSSZ XP adodik ossze... es ha otthon vagy a hangtechnikaban, akkor hasonlo az elv mint ott... minnel magasabb a "dB" (paragon) az hangeroben drasztikusan mutatkozik meg (egyre tobb xp a kovi szinthez) 😉
(Ja vidikartyas tippet koszi majd kiprobalom ha szarakodni fog)
jo jatekot!
Cavern-t meg nem kell senkinek bemutatni, nagyon hosszú és "nehéz" a többi bountyhoz képest.
Act 1 bountyk messze a legkönnyebbek, mivel retardáltak a szörnyek és kész 😄 (kivéve a 2 pirossal jelzett helyen)
Másrészt a T1 azért járható út, mert a craft rendszert átalakították, és tudsz brutál fegyvert kraftolni.
Van egy lvl50 WD-m, még S3-ban kezdtem, de nem adtam neki semmilyen cuccot, viszont gyártottam neki egy fegyvert amiben volt socket, raktam rá -ilvl-t, és sima a T1.
Wtf?
Az enyhén szólva túl erős lesz szerintem...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
1, story mode / normal, a The Royal Crypts checkpointig (ez kb. level 10-12)
2, adventure mode / bounty Act 1 / master lvl22-ig
Act 1 Bountyk: Bountyk
lvl18: fegyver craftolás
lvl22: fegyver craftolás,
3, adventure / bounty Act 1 / T1
lvl26: fegyver craft
lvl29: fegyver craft
lvl33
lvl35
lvl40
lvl42
lvl47
lvl52
lvl57
lvl61
Mivel a craft rendszert megváltoztatták, és a low-level dolgok szinte semmibe nem kerülnek, hát még a reforge (3 rare és 3 kék cucc kell hozzá), simán le lehet gyártani a következő tier fegyverét -level requirementtel és sockettel.
Hja, az megvan, hogy kevesebb gem Tier van lvl61 előtt?
Illetve létezik "gem goblin", ami Tormenten ölve garantáltan dob Imperial gemet, akármilyen szintűek is vagyunk.
Ezzel párosul az új shrine, ami goblinokat idéz: youtube
-> amennyiben Imperial Ruby esik, nyomás Leoricot ölni, mivel garantáltan dob socketes fejest, és 75-100%-al hatásosabb a benne lévő gem.
Szerintem pikkpakk meglesz a level 70 😊
Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.08.27. 14:28:24
https://www.youtube.com/watch?v=GonVJ8lttyc
Utoljára szerkesztette: ElfQT, 2015.08.27. 14:00:18
Vigyázat, a leopárd harap!
https://www.twitch.tv/sp1gu
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Na az nagyon jól jönne griftben (conduit pylon) de nem tart 10 percig a conduit (se).
Pontosan akkor milyen shrine effectekre értendő ez?
Habár meg kell hagyni, köszönettel tartozunk Neked mindannyian, hogy napról napra sikerül megnevettetned minket 😊
Tényleg, annyira jól adod a butát, hogy az embernek már-már eszébe jut, hogy talán nem is trollkodás ez az egész! Persze mind tudjuk, hogy ilyen mértékű poénokra csak intelligens ember képes, szóval még egyszer: köszi 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.27. 10:33:11
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2015.08.27. 09:08:42