Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fegyverrel kezdetek óta szenvedek. Anno level 70-et elérvén lekraftoltam 2 zöld set-es fegyvert, amit 200p-ig nem is tudtam semmire se lecserélni. Na tegnap este végre bounty-ban (!) kiesett a jó legendás fegyver nekem. Pedig egész nap GR-ket mentem, mégsem jött semmi hasznos onnan, hanem bounty-ban egy sima kék boss dobta el.
Guild társam szintén monk-al tolja, neki már minden kiesett, ami kell a build-jéhez, tehát 4-5 cuccal előrébb jár, mint én, pedig Paragorn-ban is megelőztem már. Kanai Cube-ba betoltam már vagy 30 cuccot, de csak egy jó a kiszemelt build-hez. Na ilyenkor gutaütés kerget és még inkább farmolok 😊
S3-hoz képest nagyon lassan alakul az S4 monkom, mivel anno az S3-ban 3-4 nap alatt összeállt a barbárom felszerelése és utána már a gemek fejlesztése, a paragorn gyúrása és az Ancient cuccok hajkurászása volt. Könnyű volt így farmolni a barbárral, de a monkkal még 1 hét után is kínlódok.
Röviden és tömören, nagyon megpiszkálták a loot táblát és nagyon sok gyenge cucc esik, sokkal nehezebb a kívánt build/erősség elérése, mint régen.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Nefürgyé le!
alig esik valami értelmes tárgy (=semmi), egy csomó semmirevaló gyűrű jön csak, set item 2db esett eddig, a többi kadalától, de az sem az ami nekem kellene. Kezdem unni a farmfestet.
MadWolf#11626
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.01. 17:38:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.09.01. 15:06:10
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Hard-ot én speciel azért nem játszom, mert esténként én szórakozás kedvéért ülök le a gép elé. Ebbe semmilyen formában nem fér bele az, hogy egy karakter öltöztetésébe több száz órát beleölök és aztán egy netes, vagy akár az én hibám miatt megy a kukába az egész. Plusz, a lakótelepen ahol lakom, heti rendszerességgel (ebben a kánikulában naponta többször is) vannak pillanatnyi áramszünetek, amik bőven elegendőek ahhoz, hogy a játék karakterválasztóra dobjon. Egy mondatban összefoglalva a fentieket, számomra a Hard semmiféle többletet nem ad a sima játékmenethez képest, de hátránya nagyon sok van.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2015.09.01. 13:01:10
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.09.01. 12:28:32
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a hc-ben egyetértek, saját magam sz*patása nem kihívás, hanem inkább az a gay.... 😄 azért kell csattano meg vita build mert jön a DC... 😄😄😄😄😄 óriási kihívás tényleg, DC mint fő BOSS....meg tényleg óriási nagy élmény sz@rrá kiteolni magad... én szórakozgatni akarok és erre az SC bőven elég, de ha valaki mazo azt is megértem, de ne legyen már nyomorult, h azért mert másik nem sz0patja magát, akkor leszólja...tiszta pitiáner.
HC-be meg max akkor mennék, ha csak auth-ra csatlakozik be a szerver vagy bizonyos pontokon csak (waypointok/villagek) csekkolja az itemeket stb-t.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.09.01. 12:08:50
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ugyanúgy újrakezded és tolod bele az időt. Ugyanúgy haladsz, ugyanúgy farmolod az itemeket, csak nem halsz meg.
Ilyen erővel "kihívás" az is, ha mittomén gemek nélkül játszol, vagy csak bal és jobb egérgombbal.
HC-ba több időt kell beleverni hogy ugyanoda eljuss, ennyi.
Az egyik legnevetségesebb dolog mikor még egy egyszerű gr 40-45-ös szintekre is kikötik hogy minimum p600+ legyen valaki. Én nyilván a 4-500 as szintemmel a seggem törölhettem . Holott könnyedén ment nekem is. De 50 felett meg csak nem bírtam menni.
Arra próbálok rávilágítani, hogy hiába a napi 4-5 óra akkor sem haladok sokra, max xp-ben. Ezek meg 1 nap után a topot farmolják...
Hisztizni mindig könnyebb mint tenni valamit.
Amúgy is engem felbasz ha önhibámon kívül halok meg és oda a cuccom.
Én élvezni szeretem a játékot, nem pedig kínlódni vele.
az elején a feltűnő, mert utána belassul 1 hét után...2 nap múlva nem gr 124 lesz 😄
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.08.30. 19:51:36
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez azért már tényleg gáz, hogy a no liferek tudnak érvényesülni, meg akik mögött olyan klán van, akik tudják őket boostolni.
torment x rift 2 perc alatt, EU első
24 óra játékidő, 516 paragon... alszik az ilyen egyáltalán?

Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.08.30. 14:12:07
MadWolf#11626
"mert biztosan socket-el" PONT, ez az ami kotelezo most mar a tobbi random a staton(str+dex amit valasztottal stb.) kivul 😉
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MadWolf#11626
Utoljára szerkesztette: titani, 2015.08.30. 09:04:24
Az nagy máknak számít, ha frissen indított (12-es szint) Season 4-es DH-nak az első legendary item ami esett a Nagelring (Treasure goblinból, a temetőben)? Így első ránézésre elég sokáig fogom hordani.
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
hogy erdemes kezdeni az S4et?
storyt kell vinni? vagy lehet egybol bounty? a kockat hogyan lehet osszeszedni?
ty
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A kockában mikor rare-ből lehet legendaryt csinálni,abból lehet set item is?