Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval azután érdeklődnék, hogy függetlenül attól, hogy milyen hatásfokkal teljesítem a Greater Rift-et, csak nekem szúr szemet a teljesítés dátuma?
Mert csak mihez tartás végett, korábbi dátumot mutat, mint a D2(!) megjelenési dátuma (2000. VI. 27.).
Ennek a hibás dátumnak mi lehet az oka?
Emellett még annyi furcsaságot látok, hogy az én profilom, olykor 48 óra elteltével sem frissül a bnet oldalán, és nem világos egészen, hogy miért (miközben akivel játszani szoktam, neki ~8 órán belül frissül, de max. 24 óra), ja és persze neki valós időt is ír ki a g.rift befejezésekor.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Hogy van ez a kockás dolog? .. Ha szezonális karakterrel kinyerek egy legendary power-t, az a szezon végeztével meglesz a normál karaktereknek is, vagy ott újra ki kell nyerni a kockával? Értitek .. ?!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
https://www.twitch.tv/sp1gu
nagjyából innentől kezdve érdekel egy játék.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ott az üzenet a bnet panelen.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én és néhány haver úgy döntöttünk, hogy egy másik klánhoz csatlakozunk. És mivel így nem maradna leader sem pedig officer, úgy gondoltam meghirdetem ezt a lehetőséget. Igazából nagy dolog nem lenne mert elég csendes a társaság most, de nem olyan elveszett hogy ne lehetne egy kis életet belevinni.
Aki úgy érzi, hogy élne a lehetőséggel az írjon itt vagy esetleg privátba. Majd ha gép előtt leszek a klánon belül is meghirdetem.
MadWolf#11626
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.09.10. 17:28:23
amikor használod set nélkül, akkor ugye van alapból 2-3 charge (skillfüggő). Ha ezeket elhasználod, akkor cooldown jön.
Ha rajtad a set, akkor nem veszi el a charge-ot, hanem helyette 75 spiritbe kerül a használata. Ha nincs spirit, akkor viszont a charge-ből nyomja, ugyanúgy mint a set nélkül.
MadWolf#11626
de megvan az eredménye.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.09.06. 00:47:34
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Barb solo Seasonal Hardcore:
<#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amióta sima Rift-et ingyen nyit az ember, mert nincs hozzá szükség sima Rift kulcsra, azóta nem sok értelme van végigpucolni a Rift-et. Ugyanis addig, míg a Rift boss után maradsz kipucolni és leölsz még 4-5 boss-t, addig egy új Rift-ben eljutsz a főboss-ig, aki pluszban GR kulcsot is dobhat. Szóval szerintem sem érdemes már Rift főboss után benntmaradni.
Paragorn farmolásra a Cow (tehén) pályák és a GR-k a jók.
Pénzfarmolásra a Treasure Vault (Puzzle Ring-et dobjátok a Kanai Cube-ba 😊 )
Bounty-kat én alapanyagért csinálok, hogy tudjam a Kanai Cube-ba dobálni a buffokat, stb.
A bónusz küldetések (pl. Season 1-2-3-4, Slayer, Champion, stb) nagyon ötletesek és adnak egy kis plusz élményt a játékba, hogy megcsinálja őket az ember. 😊 Lassan kész a Champion is nálam, pont emiatt megcsináltam a GR30 solo-t ma reggel, egész könnyedén lement. Sokszor alábecsülöm a szintet, hogy mit bírok és mit nem. Haverok noszogatnak, hogy menjek már fentebb 😊
Egyszóval Season 4 sokkal döcögősebben halad, mint az előzőek. Kis szinten szenvedés, nagy szinten már jobb a helyzet, csak hát oda eljutni nem egyszerű.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Nefürgyé le!
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.09.04. 07:55:05
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Amúgy akinek nem esik loot az próbáljon meg belépni partyba és T6 SPEED riftezzen. Most haverommal egymás után 4 riftet mentünk és majdnem 30 leg/set item esett ezalatt. (teljesen kipucoltuk, nem csak a bossig).
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.09.03. 23:04:19
MadWolf#11626
Az a gyanús, ami nem gyanús!
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
asszem egyelőre hanyagolom a monkot, kezdek egy wd-t este.
MadWolf#11626
Jah és természetesen egy Furnace is jól jönne 😄
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.09.03. 15:26:39
MadWolf#11626
s2-ben ilyenkor már t6-ban jártam csapatban a barbárral, szinte minden alap cucc megvolt hozzá, hogy tudjak értelmesen farmolni, hogy a gem of ease-t fel tudjam húzni 25re és a többi kasztot is tudjam tolni. Most meg szeretnék egy WD-t is kezdeni, de a gem nélkül nem állok neki. Így viszont esélyes, hogy hamarabb megunom a játékot minthogy eljussak a második karaktertig. S2-ben 2 hónapig toltam mert jó volt, élveztem, hogy hullik a loot. Most meg... ehh.
MadWolf#11626
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.03. 10:00:22
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."