Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Lesz még jobb a gear ezek szerint... pedig már vagy 5 ancient set/legendary-m.
Ugye esik még jobb is? :_(
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.14. 15:46:42
Regards,
Magasabb fokozatokon amúgy mégnagyobbakat robbannak csak jelzem, nekem volt 200+ milliós robbanás is főleg ha az elementes gyűrűm ráproccolt. De T3-as szinten nem lesz 1 mp a Boss, kell ott gyepálgatni még.
Amúgy pont emiatt hordtam én is sokáig a gyűrűt mert sokat tudott segíteni egy-egy húzósabb harcnál, de lecseréltem miután kiesett a buildemhez szükséges másik gyűrű.
Csak azt nézem, hogy mennyire tempósan haladok az adott nehézségi szinten. Ha egy kék-sárga-lila kis boss-t le tudok ütni 10-15 másodperc alatt, akkor jó a tempóm. Ha ennél sokkal tovább tart, akkor inkább visszább veszek a Torment / GR szintből.
A Monk-om elég nehezen gearelődött fel, ha jól rémlik Uliana set-ben van (kb. 1 hónapja már nem játszom). Alig van Ancient cuccom, gyakorlatilag a kinézett Build összeállt nekem, minden alkatrész megvan, igaz a legtöbbje normál minőségű darab. De így sem panaszkodom, mert p450-el lement egész jól (maradt vagy 3-4 perc hátra) a GR47 szólóban. Magasabb szóló GR-hez még nem volt lelkierőm, de az biztos, hogy GR-ben lehet a leggyorsabban fejlődni / gearelődni. Nekem a T10 már túl kicsi, GR 45-50 szinteket kell nyomnom a fejlődéshez. A fentiek ellenére mégsem tartom magam über tápnak, mert a magyar chat-n jó pár ember, illetőleg néhány ismerősöm már GR60-at tolnak szólóban és csapatban GR65+-t.
Szóval lehet fejlődni a játékban, de lehetőség szerint mindig a legnagyobb nehézségi fokozaton játssz, amit még tempósan elbírsz. Kis szinten felesleges a saját idődet rabolni, arányaiban sokkal kevesebb xp és loot jön.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Fire Dash build amugy ut nagyobbakat is, csak altalaban kevesebbszer (mivel spiritbe kerul) 😊
Regards,
Az érintett tárgy az egyik gyűrűd: http://eu.battle.net/d3/en/item/nagelring
Ha nem akarod, hogy idézzen akkor cseréld le egy másikra, vagy ahogy a kolléga mondja emeld meg a nehézséget! 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ez így oké, még az elején örültem is neki, csakhogy az a gond hogy túl könnyű lett így a játék. Már az én karakterem is túl erős normál fokon alig van kihívás sőt még segítőm is van Templar személyében aki szintén sokat fejlődött. Ezek a kis kövér monszták pedig kinyírnak mindenkit körülöttem, mert ahogy az egyik szétrobban előjön egy másik, szóval állandó a respawn és nem tudok velük mit csinálni. Amint előjön egy, vagy akár több ellenfél, ezek nekirohannak és általgyakják a másvilágra. Csak végigszaladok az üres pályán, mást nem is kell mellettük csinálni mert mindenkit elintéznek.
A pohár akkor telt be, mikor az Act I főellenfelét egy másodperc alatt kinyírták... nekem hozzá sem kellett érni... csak néztem nagyokat. Egyébként elég durvákat sebeznek mert 4 ezret is sebez egy robbanás, és 4-en vannak ezek, tehát 16 ezres sebzésre is képesek ha együtt nekirontanak valakinek. Nem csoda hogy a Butcher nem bírta ki. Ez így nem jó, ebben semmi kihívás nincs.
Hogy lehet őket eltüntetni? Talán felvettem valami itemet vagy valami fegyvert ami előhozza őket? Valaki help pls, nem tudom addig folytatni míg velem vannak. Semmi értelme így a játéknak.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
köszi a válazokat
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
T9-en is 1,2 - 2 milliárdos sebzések, pff.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.10.13. 12:24:58
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
" 1db. sima legendből anci-ra húzót" - ilyen letezik? 😮
Regards,
Uliana monkomnak (non season) mondták tegnap hogy az már kifújt, nem "menő" 😊 hanem a spirit generatoros az ász.
Simában az uliana miért nem jó?
En amugy nem seasont nyomok, most Shenlog Fire Dash-el nyomom, de ugy latom h a Spirit Generator build a menobb mar mostanaban, seasonalban meg ugye Uliana...
Regards,
Szóval? Érdemes nélküle, vagy nem?
Regards,
Nekem valahogy elég sebezhető a Shenlong's fire monk, de lehet a játékstílusommal van baj.
van tobb fajta solo, csapat miegymas 😊
AKI SHC-zik vegyen fel batran!
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.10.10. 13:06:48
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Necro
Nem hallok rajta szart se, se a másik fél engem. Már az összes beállítást átbújtam, egyszerűen nem hisazem el, hogy szar.
Win 10 alatt nem megy a skype vagy mi a szar???
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
2. Monkhoz nézz buildet a diablofans oldalán. Van most több jó build is, amelyik tetszik neked azt használd
(paragon level 570 körül, T6-7-en játszom)
Nem dob ki vagy akad?
COD4 régen kidobált miatta olykor...
Amúgy lehet megveszem a kieget...vonzó az adventure mod, lehet kipróbálom életemben először a HC-t is...seasonalbe 😄
A cuccok miatt ne aggódj... pár szint és kuka lesz mind úgyis.
:)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy amikor Diablo ellen mész, levered az élete felét, aztán töltőképernyő és utána server disconnected?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha nem is harcolnának de szedhetnének nyersanyagot vagy tauntolnának vagy bármi.