Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
HOTAval igy tolom/juk mar regota... nincs ilyen gondom 😊 siman viszem TX-et HC-n

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

morcosqtya
Softcore papírkutya vagyok. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ha HC-ban tolod, nem ajánlom ezt a buildet. 3x Haltam meg a ping-pong miatt, mert mindegyik alkalommal "láthatatlan textúrába" csárdzsolt a kedves barbim ahol szégyenszemre fehér mobok öltek le. Bár lehet azóta ezt már javították, de engem elég rendesen felb.szott. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

morcosqtya
Mörszi! 😊

Lammer
mörszilessz 😊

"Recharge time is reduced by 2 seconds for every enemy hit. This effect can reduce the recharge time by up to 10 seconds."

tehat ha van density meg tudsz ping-pongozni is es haladsz elore a csuszkaval, ha nem szimpi a mobcsoport 😉
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.09. 14:24:03

morcosqtya
És a furious charge melyik rúnáját ajánlod választani?

Lammer
ja, "csak ahhoz" 😊 jol jon a plusz sebzes hidd el amit a strong proccol + kicsit kontrollalod a tomeget 😊

morcosqtya
Ja csak ahhoz kell?
Hát az nem olyan nagy flash...
Ezzel úgyis kalapálsz állandóan, charge ritka..

Lammer
becsardzsolsz? <#awink>

morcosqtya
Kalapálósbarbárnak (Hammer of the Ancients build) miért használják a cube-ban azt a strong arm valamit ami knockback esetén 30% sebzést ad? Alapból honnan lesz ennek a barbár buildnek knockback-je? Mert anélkül értelme nincs.
HoTA nem ad (bash runa) knockbacket legalábbis nem írja....

skinnyman
Tenyleg beszaras, igy mar lassan csak a kieg ota a patch-ekkel tobb dolog kerult bele, mint elotte kb osszesen 😊 ha uj act nincs is, a tobbi dolog boven valtozott kozben annyit mintha kiadtak volna megegy kiegeszitot 😊

Regards,

dante3
Az lehet, viszont azt csinálja amit szeret, és a nem kevés követő, néző a youtube-on komoly pénzeket juttat a zsebébe sztem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lópikula
ennek semmi értelme, a világát nem tudja ez a szerencsétlen

Az a gyanús, ami nem gyanús!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Remélem 2.4-re már MEGUNOM A RUST-OT és végre visszatérhetek Sanctuary-ba... Ez a szezon nagyon kimaradt.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Lammer
THornos Sadert DEVAROM!

SLICK
ez a játék egyre epikebb lesz... Mi lesz ha bejelentenek egy kieget is még vagy egy új Diablot? :oo

TBTPumpa
2.4 Patch - 3 új helyszín:
1. Eternal Woods: Ruins of Sescheron mellett.
2. Royal Chambers: Leoric kastélyában meg lett tisztítva a jobb oldali lépcsősor is a bejárat mellett, és bemehetünk az ő személyes lakhelyére.
3. Greyhollow Island: ez Act V-ban lesz majd, Westmarchban.

175 új bounty jön majd Act III, IV és V területén. Új típus is lesz: Bounty Grounds, ahová portálokon juthatsz be.

A Season 4 decemberben fog véget érni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Elindul a PTR akkor kiürül a sima szeró

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

dante3

morcosqtya
tegnap megtaláltam a 7. lyukasztókockát is.. már nem tudok velük mit csinálni annyi van, de fegyvert meg nem dob.. 😞

LaposElem
Mikor is kezdődik pontosan?

:)

Lópikula
mért lenne azon vannak hogy nézzük a sok sületlen szájtépést pénzért

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Mit tudtok? Lessz-e valami dupla xp vagy valami event a blizzcon apropóján?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Synchronous
Ok... sajna kezdő vagyok még a játékban.

thx

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Mephike
Bemész valamelyik kezdőre, ott odamész a segítőkhöz, kiválasztod a másik kettő közül a szimpatikusat, és azt mondod neki, hogy: Hire
Vagy jobb click a máguslány fejére, és a skillbeállításoknál lecseréled a csirkés varázslatot.

Systore
Egy klikk atrakni a hexet a masik kepessegere. De levaltani a followert is annyi
Synchronous
Belekezdtem a kiegészítőbe, minden szuper benne, csak a segítőt kéne már valahogy lecserélni, illetve eltüntetni... az első négy Act-ot úgy vittem át hogy végig csirkéket püföltem... merthogy a segítőm mindenkit csirkévé változtat. Kicsit kezd unalmas lenni hogy a kieg-ben is egy komplett baromfiudvart kell lepofozni. Szeretnék most már igazi szörnyeket ütlegelni. Kár hogy lecseréltem Templart.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Én most kicsit kiégtem a season miatt, így hanyagolom a D3-at. Ennek az új portrait frame-nekis megunta 3 küldetéssorozat után a gyűjtögetését, azt hiszem destroyer jön most vagy fene tudja mi a 4.
morcosqtya
Sg-s klánnal mi van mostanában? Él még?
Non-seasonben van aktivitásotok? Klánt váltanék olyanra, amelyben para650-800 tagokkal gr 50-65-öt tudunk menni, főleg hétvégén illetve hétköznap esti órákban (kb 2 naponta).
A jelenlegi klánban betámadnak a lvl90-es vérpistik, egyszer segítettem nekik, azóta minden játékunkba csatlakoznak... 😞

Minimum
morcosqtya
T10-re.

Feljebb kell emelni a nehézségi fokozatot...
Sziasztok!Nemrég kezdtem el játszani van egy 32-es szintű Monk-om normál nehézségen.Az normális hogy ennyire könnyű?Alázok minden boss-t könnyedén.
skinnyman
Nem kell ujrakezdened, egybol at tudsz menni.

Regards,

Synchronous
Üdv

Kérdésem az lenne hogy az V. Act-ba hogy lehet átjutni? Most végeztem az alapjátékkal normálon, nem volt nagy kihívás, viszont nem szeretném addig nagyobb nehézségen újrakezdeni míg a kiegészítő Act-ot végig nem tolom. Szóval ha megveszem a kieget és feltelepítem akkor simán átenged az V-dik Act-ba, vagy újra kell kezdenem az egész játékot az elejétől hogy megnyíljon az V-dik Act a végén? Sajna lövésem sincs hogy megy ez, még most játszom a Diablóval először... mármint a 3-mal.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.23. 22:39:47

Lammer
😄

Nagyon úgy néz ki, hogy nem várható nagyobb d3-as bejelentés a blizzcon-on.:
http://www.blizzfeed.hu/hirek/diablo/a-mellekhelyiseg-is-fontosabb-a-diablo-sorozatnal_2015-10-20

Pedig én reménykedtem, hogy bejelentik a kiegészítőt...
TBTPumpa
A két Opening Cinematic kicsit másképp: <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

morcosqtya
HGR?

gramaton
Hy! Tudtok jó magyar klán ahol gr 65-75 tudnék menni csapatban? Nem szezonban!

Pyotr
Sziasztok!
Valaki leirná pontosan, hogy az enchantress Eirena's quest felvételéhez mit kell elötte csinálnom?
Addig oké ,hogy kampány modban kell valamit megcsinálnom ,de nem tiszta a dolog😞
Elöre is köszi a segitséget

&#9608;&#9608;

Lammer
es gondolom az sc, ahol god mode van 😊 akkor ott valami bibi van, mert en anci yang nelkul (max ha volt 3 ossz anciban) is lehoztam HC-n az 55-ot az elozo DH-val 😊 uj DH-val mar nincs kedvem, mostansag suppolok inkabb 😊
(HT WD meg lement eleg szepen 52-on, hogy ott sincs ancim kb) ha kapok anci suwongot meg par szettet meg, szerintem 50 teteje meglesz, szuken 60)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.10.15. 17:53:29

skinnyman
T10 alatt azt mondani, hogy tul konnyu a jatek, meg amiatt nem hasznalni targyakat amiket hasznalnal, hulyeseg 😊 Ha tul konnyu, vedd feljebb. Ha T10 is konnyu, akkor ugyis endgame-ben vagy, es akkor meg johetnek a GR45+ -ok. 😊

Regards,

morcosqtya
<#eljen> köszi!

Synchronous
Oké, köszi mindenkinek a segítséget! Lecserélem a gyűrűt.

SLICK
rossz helyen keresed.

Jobb klikk a portrédra bal oldalt fent --> View Leaderboards --> ezután valamelyik playerre jobb klikk --> View Hero Details és behozza az itemjeit plusz a használt skilleket (ez pont olyan mint ha Inspect-elnéd)

Carmang
CD Galaxisnál, és 576KByte-nál 6k alá esett a RoS ára, csaxólok 😊

morcosqtya
Nem tudtam megnézni, nem találok inspect gombot. 😞

SLICK
szoktad nézni hogy a Top játékosok Leaderboardson milyen buildekkel soloznak? Elég ha egyetlen item hiányzik és máris nem úgy haladsz (meghalsz, lassan ölsz... stb)