Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
https://www.twitch.tv/sp1gu
"Recharge time is reduced by 2 seconds for every enemy hit. This effect can reduce the recharge time by up to 10 seconds."
tehat ha van density meg tudsz ping-pongozni is es haladsz elore a csuszkaval, ha nem szimpi a mobcsoport 😉
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.09. 14:24:03
Hát az nem olyan nagy flash...
Ezzel úgyis kalapálsz állandóan, charge ritka..
HoTA nem ad (bash runa) knockbacket legalábbis nem írja....
Regards,
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
https://www.twitch.tv/sp1gu
1. Eternal Woods: Ruins of Sescheron mellett.
2. Royal Chambers: Leoric kastélyában meg lett tisztítva a jobb oldali lépcsősor is a bejárat mellett, és bemehetünk az ő személyes lakhelyére.
3. Greyhollow Island: ez Act V-ban lesz majd, Westmarchban.
175 új bounty jön majd Act III, IV és V területén. Új típus is lesz: Bounty Grounds, ahová portálokon juthatsz be.
A Season 4 decemberben fog véget érni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Az a gyanús, ami nem gyanús!
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
thx
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Vagy jobb click a máguslány fejére, és a skillbeállításoknál lecseréled a csirkés varázslatot.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Non-seasonben van aktivitásotok? Klánt váltanék olyanra, amelyben para650-800 tagokkal gr 50-65-öt tudunk menni, főleg hétvégén illetve hétköznap esti órákban (kb 2 naponta).
A jelenlegi klánban betámadnak a lvl90-es vérpistik, egyszer segítettem nekik, azóta minden játékunkba csatlakoznak... 😞
Kérdésem az lenne hogy az V. Act-ba hogy lehet átjutni? Most végeztem az alapjátékkal normálon, nem volt nagy kihívás, viszont nem szeretném addig nagyobb nehézségen újrakezdeni míg a kiegészítő Act-ot végig nem tolom. Szóval ha megveszem a kieget és feltelepítem akkor simán átenged az V-dik Act-ba, vagy újra kell kezdenem az egész játékot az elejétől hogy megnyíljon az V-dik Act a végén? Sajna lövésem sincs hogy megy ez, még most játszom a Diablóval először... mármint a 3-mal.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.23. 22:39:47
http://www.blizzfeed.hu/hirek/diablo/a-mellekhelyiseg-is-fontosabb-a-diablo-sorozatnal_2015-10-20
Pedig én reménykedtem, hogy bejelentik a kiegészítőt...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Valaki leirná pontosan, hogy az enchantress Eirena's quest felvételéhez mit kell elötte csinálnom?
Addig oké ,hogy kampány modban kell valamit megcsinálnom ,de nem tiszta a dolog😞
Elöre is köszi a segitséget
██
(HT WD meg lement eleg szepen 52-on, hogy ott sincs ancim kb) ha kapok anci suwongot meg par szettet meg, szerintem 50 teteje meglesz, szuken 60)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.10.15. 17:53:29
Regards,
Jobb klikk a portrédra bal oldalt fent --> View Leaderboards --> ezután valamelyik playerre jobb klikk --> View Hero Details és behozza az itemjeit plusz a használt skilleket (ez pont olyan mint ha Inspect-elnéd)