Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
D2-t kihagytad? Azt azert legalabb egyszer vidd vegig, hatalmas klasszikus.

Regards,

Új játékosként játszd végig a sztori módot, és élvezd. (tipp: felveheted a nehézséget Hard-ra, ha szeretnél egy kis kihívást is.)
Utána meg: https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3g81kb/updated_23_season_4_fastest_leveling_guide_full/
Szia én a napokban vettem meg a játékot a kieggel együtt. Még réges rég a diablo 1 el játszottam azóta nem, de szeretem a h'n'slash műfajt.
Keresnék embert aki esetleg új karakterrel szívesen játszana vagy már meglévő karakterével esetleg segítene a játékkal kapcsolatban.
Milyen szetteket feladatokat buildeket érdemes szerezni nézni csinálni stb. És szívesen együt játszanék másokkal amikor az időm engedi.
Eddig drakensangoztam torchlightoztam de mindenhol a diablo 3 at javasolták. Eddig nagyon tetszik az Act 1 már kész van.
SLICK
Public Test Realm. Mielőtt egy nagyobb patchet felraknának a Live szerverekre, előbb itt lehet tesztelgetni.

A másik kérdésedre a válasz:

Először is mennyi időt szánsz játszani a játékkal? Mert ha csak hébe-hóba lépsz be, akkor felesleges megvenned a kiegészítőt. Viszont ha szeretnél többet játszani, akkor a kiegészítő nélkül nincs értelme bohóckodni vele.
A Season úgy működik a játékban, hogy bizonyos ideig tart egy ( átlag 2-3 hónap) és miután véget ér, rá 1 héttel indul a következő Season.
Minden új Seasonnál, hogy azon belül tudj játszani, Seasonal karaktert kell indítanod. Ha vége van, akkor a karaktere(id) és a megszerzett cuccaid átkerülnek non-Season Realm-be. Tehát nem vész el semmi, amit megszereztél.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.11.15. 15:30:53

Public Test Realm
mulli1986
Plusz egy kérdés: Mi az a PTR?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SLICK
gondolom PTR-re megint nehéz bekerülni játszani igaz? Most kezdte el patchelni magát, gondoltam míg lejön, megkérdezem, hogy mire számíthatok..

mulli1986
Sziasztok! Tavaly karácsonykor megvettem az alapjátékot. Nyomtuk pár hétig, amíg szünet volt és volt időm erre. Most megint kezdődik ez az alkalom. Tekintve, hogy nem vagyok pro kategóriás játékos és a 2-ben nem voltak seasonok és egyéb battlenetes csatlakozási baromságok így most kérdeznék pár dolgot.
Még season nem tudom mennyiben indítottunk pár karaktert. Volt season karis is, meg sima. Na most hogy beléptem, Patchelt egyet a gamma. Egyrészt Reaper of Soulsos logo jött be betöltéskor, másrészt a kariaim mind sima karakterek lettek, még a seasonosok is.
Viszont egyik se tud csatlakozni a játékhoz, még ha nem is akarok közös szerveren nyomulni másokkal, csak singlebe magamban.
Ennek van köze ehhez a season dologhoz? Illetve mik ezek a seasonok amik ilynekor indulnak?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SLICK
igen PTR a héten kezdődik

morcosqtya
De előtte még pár hét PTR nem?
Szóval karácsonyig lesz P2.4-es Season 5?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SLICK
attól függ, hogy december hanyadikán lesz vége a Season 4-nek.

Eddig úgy volt ha jól tudom, hogy vasárnaponként lett vége, rá pár napra a szerdai karbantartáskor fellőtték az új patchet, majd péntek este már indult az új Season

morcosqtya
2.4 patch decemberben aktiválódik?

Akkor valószínűleg javították.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Lammer
HOTAval igy tolom/juk mar regota... nincs ilyen gondom 😊 siman viszem TX-et HC-n

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

morcosqtya
Softcore papírkutya vagyok. 😊

Ha HC-ban tolod, nem ajánlom ezt a buildet. 3x Haltam meg a ping-pong miatt, mert mindegyik alkalommal "láthatatlan textúrába" csárdzsolt a kedves barbim ahol szégyenszemre fehér mobok öltek le. Bár lehet azóta ezt már javították, de engem elég rendesen felb.szott. 😊

morcosqtya
Mörszi! 😊

Lammer
mörszilessz 😊

"Recharge time is reduced by 2 seconds for every enemy hit. This effect can reduce the recharge time by up to 10 seconds."

tehat ha van density meg tudsz ping-pongozni is es haladsz elore a csuszkaval, ha nem szimpi a mobcsoport 😉
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.09. 14:24:03

morcosqtya
És a furious charge melyik rúnáját ajánlod választani?

Lammer
ja, "csak ahhoz" 😊 jol jon a plusz sebzes hidd el amit a strong proccol + kicsit kontrollalod a tomeget 😊

morcosqtya
Ja csak ahhoz kell?
Hát az nem olyan nagy flash...
Ezzel úgyis kalapálsz állandóan, charge ritka..

Lammer
becsardzsolsz? <#awink>

morcosqtya
Kalapálósbarbárnak (Hammer of the Ancients build) miért használják a cube-ban azt a strong arm valamit ami knockback esetén 30% sebzést ad? Alapból honnan lesz ennek a barbár buildnek knockback-je? Mert anélkül értelme nincs.
HoTA nem ad (bash runa) knockbacket legalábbis nem írja....

skinnyman
Tenyleg beszaras, igy mar lassan csak a kieg ota a patch-ekkel tobb dolog kerult bele, mint elotte kb osszesen 😊 ha uj act nincs is, a tobbi dolog boven valtozott kozben annyit mintha kiadtak volna megegy kiegeszitot 😊

Regards,

dante3
Az lehet, viszont azt csinálja amit szeret, és a nem kevés követő, néző a youtube-on komoly pénzeket juttat a zsebébe sztem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lópikula
ennek semmi értelme, a világát nem tudja ez a szerencsétlen

Az a gyanús, ami nem gyanús!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Remélem 2.4-re már MEGUNOM A RUST-OT és végre visszatérhetek Sanctuary-ba... Ez a szezon nagyon kimaradt.

Lammer
THornos Sadert DEVAROM!

SLICK
ez a játék egyre epikebb lesz... Mi lesz ha bejelentenek egy kieget is még vagy egy új Diablot? :oo

TBTPumpa
2.4 Patch - 3 új helyszín:
1. Eternal Woods: Ruins of Sescheron mellett.
2. Royal Chambers: Leoric kastélyában meg lett tisztítva a jobb oldali lépcsősor is a bejárat mellett, és bemehetünk az ő személyes lakhelyére.
3. Greyhollow Island: ez Act V-ban lesz majd, Westmarchban.

175 új bounty jön majd Act III, IV és V területén. Új típus is lesz: Bounty Grounds, ahová portálokon juthatsz be.

A Season 4 decemberben fog véget érni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Elindul a PTR akkor kiürül a sima szeró

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

dante3

morcosqtya
tegnap megtaláltam a 7. lyukasztókockát is.. már nem tudok velük mit csinálni annyi van, de fegyvert meg nem dob.. 😞

LaposElem
Mikor is kezdődik pontosan?

:)

Lópikula
mért lenne azon vannak hogy nézzük a sok sületlen szájtépést pénzért

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Mit tudtok? Lessz-e valami dupla xp vagy valami event a blizzcon apropóján?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Synchronous
Ok... sajna kezdő vagyok még a játékban.

thx

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Mephike
Bemész valamelyik kezdőre, ott odamész a segítőkhöz, kiválasztod a másik kettő közül a szimpatikusat, és azt mondod neki, hogy: Hire
Vagy jobb click a máguslány fejére, és a skillbeállításoknál lecseréled a csirkés varázslatot.

Systore
Egy klikk atrakni a hexet a masik kepessegere. De levaltani a followert is annyi
Synchronous
Belekezdtem a kiegészítőbe, minden szuper benne, csak a segítőt kéne már valahogy lecserélni, illetve eltüntetni... az első négy Act-ot úgy vittem át hogy végig csirkéket püföltem... merthogy a segítőm mindenkit csirkévé változtat. Kicsit kezd unalmas lenni hogy a kieg-ben is egy komplett baromfiudvart kell lepofozni. Szeretnék most már igazi szörnyeket ütlegelni. Kár hogy lecseréltem Templart.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Én most kicsit kiégtem a season miatt, így hanyagolom a D3-at. Ennek az új portrait frame-nekis megunta 3 küldetéssorozat után a gyűjtögetését, azt hiszem destroyer jön most vagy fene tudja mi a 4.
morcosqtya
Sg-s klánnal mi van mostanában? Él még?
Non-seasonben van aktivitásotok? Klánt váltanék olyanra, amelyben para650-800 tagokkal gr 50-65-öt tudunk menni, főleg hétvégén illetve hétköznap esti órákban (kb 2 naponta).
A jelenlegi klánban betámadnak a lvl90-es vérpistik, egyszer segítettem nekik, azóta minden játékunkba csatlakoznak... 😞

Minimum
morcosqtya
T10-re.

Feljebb kell emelni a nehézségi fokozatot...
Sziasztok!Nemrég kezdtem el játszani van egy 32-es szintű Monk-om normál nehézségen.Az normális hogy ennyire könnyű?Alázok minden boss-t könnyedén.
skinnyman
Nem kell ujrakezdened, egybol at tudsz menni.

Regards,

Synchronous
Üdv

Kérdésem az lenne hogy az V. Act-ba hogy lehet átjutni? Most végeztem az alapjátékkal normálon, nem volt nagy kihívás, viszont nem szeretném addig nagyobb nehézségen újrakezdeni míg a kiegészítő Act-ot végig nem tolom. Szóval ha megveszem a kieget és feltelepítem akkor simán átenged az V-dik Act-ba, vagy újra kell kezdenem az egész játékot az elejétől hogy megnyíljon az V-dik Act a végén? Sajna lövésem sincs hogy megy ez, még most játszom a Diablóval először... mármint a 3-mal.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.23. 22:39:47

Lammer
😄