Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet félretéve, itt az alsó két kard az úgynevezett Istvan szet
még egy olyan kérdés hogy amikor chat-be hogy Istvan-t keresnek akkor mire gondolnak?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
És ugye nagyobb szinteken több xp kell a lépéshez. Ennyi.
Azért kapod meg ezt is season végén a sima accountodra hogy ne vesszen kárba az időd amit ott töltöttél. Teljesen rendben van.
Regards,
De ha te mondjuk 200pontot már szereztél a simában akkor neked nem fog 199 szezonálist jóváírni csak jó esetben a felét.
Viszont ha már van 500pontod a simában akkor a szezonális 200pontodból jó ha 20at megkapsz.
Ergo minél magasabb paragon szinten vagy a hagyományos játékban annál kevesebbet fog jóváírni a szezonális paragon pontjaidból a végén. 😄
A calculator szerint ha 1 es paragon szinted van és 200at szerzel akkor 199et kapsz meg belőle ha eleve már 200 van akkor kb 100at ha mondjuk 500as szinten állsz és azt a 200at adná hozzá akkor csak kb 520körülire viszi. Ergo minél nagyobb annál kisebb részt tesz át.
Én így értelmeztem.
Ha a szint negyedet csapnak hozza, senki nem season-ozne.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.17. 20:38:26
Regards,
https://www.twitch.tv/sp1gu
A Season új.kezdés + pár új Item és gem. Picit frissebb és versengőbb az első pár héten.
Egyátalán a szezonális játékban vagy a simában találok több játszópajtást nagyobb eséllyel akivel együtt tudok majd kalandozni? 😄
Itt egy kalkulátor, amivel kiszámolhatod a jelenlegi paragon szintjeiddel!
Nekem 422 paragonom van non-seasonban, és 400 paragon seasonben, erre jött ki 520 paragon a végére! sacc/kb 25% át kapod meg seasonosból!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha valaki csinál season hero karaktert és mondjuk szezon végén eljut 100as vagy 200as akráhányas paragon szintig akkor mi történik azokkal a szintekkel? Amikor normál karakterré változik elveszti a paragon szintjét és az ebből fakadó + bónuszait amit felpakolt?
Vagy normál game ben a norműl karakter és a season karakter is ugyanúgy 1 paragon rendszeren fut?
gem of ease (lvl25)
aztan odamentem egyenkent a kockahoz beraktam ezt a 25-os gemet meg a HETVENES targyat es voala lvl1...
gyakorlatilag ha megcsinalod a fullos lvl1 geart (70-es statokkal) akkor halal nelkul*** (Ez fontos hardcoreban ugye, nincs fakereszt) vegiggaloppozol a tarsad mellett aki huz 😊
***bar en voltam olyan hulye, hogy meg plusz addig farmoltam uber bossokat, hogy azokbol a kasztokbol amikkel szoktam jatszani krealtam egy halal cheates HF amus passzivot ami ugye lvl1-en nem rossz egybol (pl "Nerves of Steel"-es amut barbinak, vagy "Indestructible" amut sadernek)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.16. 19:47:48
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(nekem direkt van lvl1 xp gearem)
Ez valós idő lehet?
Valaki tudna segíteni ebben?
-T6-on tudsz csak csatlakozni MAX 70 alatt...
-szet cucc meg esik (+kraftolhacc) 70 alatt is: BT 😛
A w doki is jó, az elején elég kényelmes... főleg ha a pókos szettből összeszedsz kettőt és jön a nagy fekete pók, az elején nagyon cudarul sebzi az ellent.
Szerintem itt azzal kell kezdeni ami szimpatikus és élvezed vele a játékot, ez nem az a játék, hogy baromi nehéz lenne egyik kaszt a másikhoz képest.
Ennek milyen menete van? Kitől érdemes segítséget kérni számít e hol és milyen paragon szintű húzza vagy sem?
Kezdésnek a Witch Doctor javasolt kaszt amúgy (vele kezdtem)? köszi 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2015.11.15. 23:35:28
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.15. 17:48:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utána meg: https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3g81kb/updated_23_season_4_fastest_leveling_guide_full/
Keresnék embert aki esetleg új karakterrel szívesen játszana vagy már meglévő karakterével esetleg segítene a játékkal kapcsolatban.
Milyen szetteket feladatokat buildeket érdemes szerezni nézni csinálni stb. És szívesen együt játszanék másokkal amikor az időm engedi.
Eddig drakensangoztam torchlightoztam de mindenhol a diablo 3 at javasolták. Eddig nagyon tetszik az Act 1 már kész van.
A másik kérdésedre a válasz:
Először is mennyi időt szánsz játszani a játékkal? Mert ha csak hébe-hóba lépsz be, akkor felesleges megvenned a kiegészítőt. Viszont ha szeretnél többet játszani, akkor a kiegészítő nélkül nincs értelme bohóckodni vele.
A Season úgy működik a játékban, hogy bizonyos ideig tart egy ( átlag 2-3 hónap) és miután véget ér, rá 1 héttel indul a következő Season.
Minden új Seasonnál, hogy azon belül tudj játszani, Seasonal karaktert kell indítanod. Ha vége van, akkor a karaktere(id) és a megszerzett cuccaid átkerülnek non-Season Realm-be. Tehát nem vész el semmi, amit megszereztél.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.11.15. 15:30:53
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Még season nem tudom mennyiben indítottunk pár karaktert. Volt season karis is, meg sima. Na most hogy beléptem, Patchelt egyet a gamma. Egyrészt Reaper of Soulsos logo jött be betöltéskor, másrészt a kariaim mind sima karakterek lettek, még a seasonosok is.
Viszont egyik se tud csatlakozni a játékhoz, még ha nem is akarok közös szerveren nyomulni másokkal, csak singlebe magamban.
Ennek van köze ehhez a season dologhoz? Illetve mik ezek a seasonok amik ilynekor indulnak?
Szóval karácsonyig lesz P2.4-es Season 5?
Eddig úgy volt ha jól tudom, hogy vasárnaponként lett vége, rá pár napra a szerdai karbantartáskor fellőtték az új patchet, majd péntek este már indult az új Season
https://www.twitch.tv/sp1gu