78998
  • kukubenko66
    Csak ezt az 1 mondatot idézném:
    "Viszont a #75040-es hozzászólásodra írva nem hiszem el, hogy 500 paragon felett még nem esett egyetlen egy ancient set fegyver sem"

Pedig előfordulhat. :-) Nekem az első Kukri tudod mikor esett ? Közel 6000 (nem írtam el, hatezer) játékóra után és akkor is hc-ban. Az igaz, hogy a Kukri nem set fegyó, de azért mit mondjak, vártam már, hogy essen végre-valahára.
  • hawkie22
    A kihívás itt nem az 5 perc alatti rift, hanem általánosan egy T13 rift. Az 5 perc alattihoz azért kell már jópár ancient item, amiken a megfelelö tulajdonságok vannak. Nekem most alakul a WD-m, tegnap végre kiesett kockábóll egy ancient Soul Harvester (9% dmg, Vit, Intellect meg Socket rajta Gift után :D), most már életképes vagyok T13-on is, még nem megy, mint kés a vajon, de megy. T11 viszont gond nélkül 4-5 perc alatt megvan vele.
    Viszont van olyan ismerösöm (Lammer pl.), aki viszont a WD-jével már átrohan T13-on.

Viszont a #75040-es hozzászólásodra írva nem hiszem el, hogy 500 paragon felett még nem esett egyetlen egy ancient set fegyver sem. Egyszerüen kizárt dolog. Nekem pl. tegnap esett az ancient Soul Harvester, mint fentebb írtam is. Annyi, hogy nem mob dobta, hanem én pörgettem kockában, amihez nyilván alapanyag kell, azt meg farmolni kell. De most már nem csak a mobok meg ládák vannak lehetöségként, hogy ancient geart kapj, hanem Kadala és a kocka is. Valamint át is lehet konvertálni a legendary meg set itemeket, de ahhoz is mati kell, meg farmolás.

Nem tudom, ki játszik publicban, de pl. a mi klánunk kizárólag együtt játszik vagy solozik és majdnem mindegyikünk T11-13-on probléma nélkül. Szóval ez az állításod se állja meg a helyét, hogy T10 felett játszhatatlan és csak publicban lehet valamit elérni. A botoláshoz T13-on is kell azért egy olyan gear, amivel a karakter túléli a T13-at, szóval az se olyan könnyü azért.

Bocs a wall of text-ért. xD
  • Hunter of Deer
    francba most lebuktam....
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.08.17. 11:04:09
  • Jabar
    Teljes mértékben a szerencsén múlik a drop. Van aki T1-ben felöltözik seperc alatt van aki több száz óra után is fele olyan erős. Nekem pl a legelső kadala cuccom egy ancient set fegyver darab. A párja azóta sem jön se kadalától se drop-ból se cube-ból. Meg úgy egyébként is nehézkésen megy. Csak t6-7 megy úgy hogy ne keljen nagyon koncentrálnom.
    Mondjuk nem is játszottam most olyan sokat.
    Előző szezonban pl kiakasztottam az összes ismerőst mert kb 5-6 óra alatt megvolt minden tárgyam ami kellett a buildemhez és abból jópár ancient és jó rollos.
    A lényeg hogy sok-sok farm és szerencse, de hát ez volt a Diabló mindig is.
    Ha a stílus nem tetszik nem kell erőltetni.
    Bár most nincs még meg mert nem játszom annyit de előzőekben is volt t10 3 perc azt hiszem. Simán public-ban meglehet. Normálisabb csapat és szerencsés (nem eltévedős, jó fajta és sűrűségű mobok) rift kell csak hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.08.15. 16:41:39
  • Lancus
    Ha nem kihívás haver, akkor remélhetőleg nem felejtettél el segíteni "dargelot"-nak a T13-as rift 5 perc alatti-ban...
  • Nomad90Hun
    Azt azért nem mondanám, hogy Ancient fegyverek / itemek drop rate-je 0, nekem is van már pár darab pedíg még csak paragon 457 vagyok, a wizarddal már T11 is megy, cuccaim fele kb. Ancient már, és az időközben elkezdett monkomnak is van pár Ancient cucca már. Egyébként én éppen Championt csinálgatom 3 hijján kész. Igen nekem is meg másoknak is van, hogy kadala szó szerint végterméket se dob több ezer BS-ből, vagy épp nem esik ki az item ami kellene az Uliana-s monkomnak pl. tegnap hajnali negyed kettőkor esett ki a fist weapon ami kellett. Ahelyett, hogy koptatod a billentyűzeted és a saját illetve mások idegeit őrlöd, keress csapatot, lépj be 1 klánba, vagy közösségbe, de folyamatosan szidni az egész világot mert nem jön össze valami az nem pálya.... Nekem ez a monk amit most rakosgatok össze már 7-ik mióta diablózok és még mindig nem tart ott ahol akarom, a wizard az 5-ik de ezzel mákom is volt, hogy összejöttek a dolgok. Amúgy ha az 1-ik szettel nem megy próbálj ki 1 másikat, vagy ha a karakter nem fekszik akkor ne told kezdj mást. Nekem is Heroes of the Storm-ban baromira bejött Johanna a Crusader de idegbajt kapnék ha most fel kéne 1-et húznom (nem mellékesen hányok a thorns setjétől meg buildjétől).
  • Predaking666
    A jó karikhoz idő kell és sok farmolás. Nekem is sok idő van a WW barbomban és már majdnem kész is egyedül skull ring hiányzik még de nem adom fel.
    T10 alatt is jó a drop, ott szedtem össze a legtöbb ring és gemet+fegyot.
  • skinnyman

"játszhatatlan, és élvezhetetlen"

Amugy tenyleg az, mert egy jobb builddel semmi kihivas nincs T13-on sem. Tehettek volna bele akkor mar T15-ot is legalabb. De az igazi endgame ugy tunik tovabbra is csak GR-en van.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.15. 11:42:27
  • Lancus
    Ezzel a legutóbbi patchel jelentősen tönkretették a játékot. T10-es dropja átkerült T13-ra, T10 már semmit nem ad gyakorlatilag. T10 felett pedig miután játszhatatlan, és élvezhetetlen a játék nincs más mint publicban menni, beszállni a káoszba és rohangászni mások után szedegetni a dobást a botosok mögött. Ez így volt a játék megjelenésekor is, akkor fél évig vagy egy évig egy teljes Act játszhatatlan volt. Addig arra vártak hogy majd a pénzes ah-ból felerősítik magukat hozzá az emberek. Ez nem így történt hanem úgy hogy tömegével kezdték vissza vinni és követelni a pénzüket a boltokban az emberek mert sz@rt kaptak. Érthetetlen az üzlet politikájuk, főként hogy fix áras játékról beszélünk. Gondolom most majd jönnek a recsegések, hogy már pedig milyen szépen dob a gém, ezektől kérdezném hogy Ancient kategóriájú szett fegyver hol, s mikor mennyi esett eddig ? Para 500 felett vagyok és 0 db-nál tartok. Ez annyit jelent hogy gyakorlatilag le van tiltva a dropja !
  • dargelot
    Hali, Wizardal tolom s segítséget szeretnék kérni a T13 Rift 5 perc alatti feladathoz. Előre is köszi! dargelot#2439
  • Hecker007
    Semmit adók a jutalmak ez tény, statisztikát keress magadnak ha annyira érdekel.
    Egyébként egyik se teljesíthetetlen csak tudni kell hozzájuk játszani, nem véletlen a Master elnevezés, nem a hétvégi játékosoknak találták ki (én is ide tartozom többnyire), DE ha megnézel 1-2 videót arról hogy hogyan lehet megcsinálni plussz lenézed a buildet hozzá akkor néhány próbálkozás után meg lehet csinálni, persze ha nem teljesen kétbalkezes hozzá az ember.
  • Vincentcloud
    Őszintén nem tudom mit háborogsz rajta, hiszen ahogy írtad neked a chaptet 4 az event vége gondolom addig meg már eljutottál. Amúgy meg a képlet egyszerű, eszméletlen mennyiségű farm. Ha erre valakinek nincs affinitása mint neked akkor marad a háborgás.
  • Lancus
    Elnézést kérek, azt hittem itt vannak hozzá értők, nem csak Chuck Norrisok, akiknek már akkor kész volt ez a season mikor a Blizzard proggerei még a poros udvarukon tologatták otthon körbe körbe a csattogós szárnyú lepkét. Megjegyzem az event teljesítési statisztikáról felettébb hallgattok... De gondolom Blizz is miután nem túl fényes gondolom az az egy jegyű százalék akinek rajzolgatják ezeket a seasonokat most már pár éve ugyanazzal a semmihez semmit adó jutalmakkal.
  • Lammer
    DÉL-KÓREAI CSALÓ VAGY!!!!4
  • Hunter of Deer
    monkot kezdtem, én is csak pislogtam hogy Masterre kell megcsinálni, de aztán az LTK builddel másodszorra meg is lett lazán.
  • Malachit
    A sett Masterre megcsinálásán én is csak pislogtam... Majd ha lesz idegzetem hozzá talán.
  • undY1ng #75032
    XD
  • Lancus
    Ha valaki tud, linkeljen be egy oldalt ami megmutatja egy statisztikában, hány embernek sikerül teljesíteni ezeket a season-okat, erős a gyanúm hogy 5-6 Dél-Koreai csalónak fejleszt meg rajzolgat a Blizzard évek óta, ahogy ezeket a set dungeonos küldiket nézem. Mondjuk erről szól az online, az állandó nehezítésről, lebutításról stb.
  • hawkie22
    Mondd már meg kérlek, hogy ezen mit nem értettél? Segítek: "T10 felett a játék a sebzéscsökkentésröl szól, hiába küzdesz ellene (mert írtad korábbi hozzászólásomra, hogy nem használod öket)... el fogsz jutni oda, hogy kézvédöd (bracer) Lacumba lesz, a töröd meg Harvester, iszonyat állóképességnövelö a 10 lélek :)" Még probléma? Trollkodni ne itt trollkodj, ha már nem érted azokat az angol kifejezéseket és item-neveket (Lacumba, Harvester, stb.), amik a játékkal rendszeresen játszók számára mindennap használatosak.
  • Lancus
    Szia ! Tudsz magyarul is ?
  • Malachit
    Bemakkoltam a gyűrűt tegnap. A harmadik körben kiesett, utána továbbmenve még 1x az ACT IV.-ben is. Persze előtte jellemzően nem esett, mert ACT IV.ben írta ki, hogy teljesítettem a 100 BH acsit :D Következő makkom meg az volt, hogy próbaként elkezdtem elnyomni 500+ BS-t a gyűrű után, erre 5. itemnek kiesett a maszk +99% petsebzéssel... Enyi jó után úgy gondolta a rendszer, hogy elég lesz és 50+ övre szinte csak sárga és kék esett.

Van valami leírás, hogy melyik itemet hol érdemes farmolni?

Amíg nincs meg a bracer, addig nem is tudom használni. Ha meglesz persze átrakom, addig meg jó a WOD háromszorozó is. :)
  • Lammer
    TX felett a játék a damage reductionről szól, hiába küzdesz ellene (mert írtad korábbi HSZ-emre, hogy nem használod őket)... el fogsz jutni oda, hogy a bracid lakumba lesz a tőröd meg harvester, iszonyat toughness boost a 10 lélek :)
  • Lammer
    nem :)
  • Vincentcloud
    kérdés mert még sose csináltam ilyet, a kockában ha megcsinálom a szintkövetelmény eltörlés a tárgy statja változnak azon kívül?
  • Vincentcloud
    meg volt a maszk és egészen pontosan 67 act 1 kört toltam le t10-en tegnap mire kiesett a gyűrű hogy be tudjam "olvasztani" remélem te szerencsésebb leszel
  • Malachit
    Kösz. Akkor meg át kell mennem célirányosra minden itemnél :/
  • Jabar
    a set csökkentő gyűrű az act1 bounty ládából jön.
  • Malachit
    Nem találtam még értelmes olvasztható gyűrűt a beállításhoz, ezért raktam be ezt. Már párszor kiesett... Meg vigyázok magamra :P Persze ami kéne gyűrű, a szettdarab csökkentő, 80+ dropból se esett tegnap. Minden egyéb kiesik már lassan, csak az nem :/

Váltottam T10-re közben. Jelenleg a felszerelésérzés ezt teszi lehetővé. (Hiányzik a maszk, a fegyver,a barcer, valamennyi olvasztandó item és két gem van csak a ruhában, azok is csak alapok (fejes + gatyába 1))

Ma átmegyek GR-ről BH-ra, már kicsit unalmas ugyan azokat a köröket futni :/
  • Lammer
    "pl. a kutyákat összevontam egybe egy naggyá olvasztott gyűrűvel."

pedig a leeching beast rúna baromi hasznos tud ám lenni, minnél több a Life on hited, annál jobb :) amikor (3)-4-(5) kutya nyaldossa vissza a HP-t azért nem rossz ;)
  • Nomad90Hun
    Ez annyit tesz, hogy nem tudott téged beléptetni, és felajánlja, hogy offline elkezdj játszani majd amikor tud kapcsolódni akkor bejelentkeztet. Velem is csinálja hébe-hóba, aztán majd helyrejön az agya.
  • attika1979
    Üdv,pár napja ez fogad a bejelentkezéskor.Rendesen beírva e-mail,jelszó.Az érdekes az,hogy másodszorra viszont be tudok lépni.Találkozott valaki hasonlóval?Mivel nem vagyok nagy angolos nem értem,hogy mit javasol a problémára.Előre is köszi a választ.

Utoljára szerkesztette: attika1979, 2016.08.09. 17:43:24
  • Nomad90Hun
    Egyet értek.

Én ebben a szezonban wizardot kezdtem 3 nap után paragon 147 GR40 solo megy elég jól, de még én is messze járok a kitűzött céltól (full +280-as kavicsok, augment, etc), legfőbb célom ebben a szezonban nekem az 500-as paragon.
  • Malachit
    Tegnap mentem 7-8 kört GR40-en az új petes összeállítással. Az elején szokni kellett, meg lassabbnak éreztem, viszont biztonságosabbnak tűnik :) Mivel még csomó minden hiányzik, pl. a kutyákat összevontam egybe egy naggyá olvasztott gyűrűvel. Persze semmi olyan nem esett ami igazán kellene.

Nézegettem az infernal bossokat is. Diablo-t éreztem a legnehezebbnek párosban. Igaz azt még nem a petes, hanem a fél harvest beállítással csináltam. A dobott anyagból próbaképp csináltam 2 nyakast, de sok értelmüket nem láttam. :/

A kihívásokat nem csináltam még, mert az meg T10 lenne, de először kéne még 1 kis upgrade. :)
  • Vincentcloud
    én 40-en szívok egyszerűen semmi nem esik ami normális upgrade tegnap 20 kört futottam a bountys gyűrűért és nem volt hajlandó kidobni
  • skinnyman
    Hat eleg buzis ez a torrent13 is mar igy az elejen. Ami nem csoda, mivel ugye csak GR60 szinvonal.. Nem ertem akkor mar miert nem nyujtjak jobban ki legalabb GR70-ig a torment szinteket..
  • hawkie22
    Már megint itt vagy? Sokadjára mondjuk neked, ez a játék nem neked való. Nálam 3 nap játékkal paragon 357, GR45 solo simán megy WW barbárral, pedig a gearem még közel sincs kész és a set dungeonök se olyan ördöngösen nehezek. Csak oda kell figyelni és nem ész nélkül menni.
  • Lancus
    Blizzard látványosan nem tud eventet írni, sokadjára is betette ugyanazokat a teljesíthetetlen szar set dungeonokat. Így Chapter 4 az event vége, ami gyakorlatilag ugyanazt a szettet adja, ami amúgy is kiad a pálya idővel, magyarán nincs event jutalom ismét. Youtubon persze rohangászik pár sebezhetetlen kapitány akinek másodpercek alatt van kész, ezeknek rajzolgatják az eventet, ami a játékosok kb. 1%-át teszi ki. A maradék 99%-ról Blizz úgy érzi "nem tényező"...
  • Malachit
    Kösz a tippet a spellek kirakásához.

T9-en járogatok, de a Lakumba szükségét még nem annyira éreztem. Csak nem kell a susnyásba berohanni, meg mindennek a közepén állni mint 1 fax :) Magasabb szinten meg majd meglátom.

Akkor megint csavarhatok a kiosztáson, mivel nem a kutyákat használom. A sett küldetés megcsinálása meg eléggé kifárasztott. Nem is ezt csináltam meg, hanem egy másikét. Hogy a fenébe lehet megölni 1 WOD-al 20 ugrabugrálót, mikor 10-es csapatok vannak, és míg nagy nehezen összekaparok 2 csapatot alapból meghal közülük 2-4...
  • Lammer
    ez lesz a BIS...

katt ide a buildért :)
  • Lammer
    már nem kell :)

ez "kell"

lakumba bracinak
    +
    sacred harvester fegyónak

ez a kombináció BIS aktívban
    hogy legyen taffnesszed TX+ :)

igen valóban a WOD felbuffol illetve proccolja a zöld gemed bónuszát is, de nem az fog sebezni, hanem a kis 3 cleaves (!) garga meg az Area damage :) ezért kell mindenhová garga damage meg AD ahová lehet :)