• Nomad90Hun
    Azt azért nem mondanám, hogy Ancient fegyverek / itemek drop rate-je 0, nekem is van már pár darab pedíg még csak paragon 457 vagyok, a wizarddal már T11 is megy, cuccaim fele kb. Ancient már, és az időközben elkezdett monkomnak is van pár Ancient cucca már. Egyébként én éppen Championt csinálgatom 3 hijján kész. Igen nekem is meg másoknak is van, hogy kadala szó szerint végterméket se dob több ezer BS-ből, vagy épp nem esik ki az item ami kellene az Uliana-s monkomnak pl. tegnap hajnali negyed kettőkor esett ki a fist weapon ami kellett. Ahelyett, hogy koptatod a billentyűzeted és a saját illetve mások idegeit őrlöd, keress csapatot, lépj be 1 klánba, vagy közösségbe, de folyamatosan szidni az egész világot mert nem jön össze valami az nem pálya.... Nekem ez a monk amit most rakosgatok össze már 7-ik mióta diablózok és még mindig nem tart ott ahol akarom, a wizard az 5-ik de ezzel mákom is volt, hogy összejöttek a dolgok. Amúgy ha az 1-ik szettel nem megy próbálj ki 1 másikat, vagy ha a karakter nem fekszik akkor ne told kezdj mást. Nekem is Heroes of the Storm-ban baromira bejött Johanna a Crusader de idegbajt kapnék ha most fel kéne 1-et húznom (nem mellékesen hányok a thorns setjétől meg buildjétől).