• hawkie22
    A kihívás itt nem az 5 perc alatti rift, hanem általánosan egy T13 rift. Az 5 perc alattihoz azért kell már jópár ancient item, amiken a megfelelö tulajdonságok vannak. Nekem most alakul a WD-m, tegnap végre kiesett kockábóll egy ancient Soul Harvester (9% dmg, Vit, Intellect meg Socket rajta Gift után :D), most már életképes vagyok T13-on is, még nem megy, mint kés a vajon, de megy. T11 viszont gond nélkül 4-5 perc alatt megvan vele.
    Viszont van olyan ismerösöm (Lammer pl.), aki viszont a WD-jével már átrohan T13-on.

Viszont a #75040-es hozzászólásodra írva nem hiszem el, hogy 500 paragon felett még nem esett egyetlen egy ancient set fegyver sem. Egyszerüen kizárt dolog. Nekem pl. tegnap esett az ancient Soul Harvester, mint fentebb írtam is. Annyi, hogy nem mob dobta, hanem én pörgettem kockában, amihez nyilván alapanyag kell, azt meg farmolni kell. De most már nem csak a mobok meg ládák vannak lehetöségként, hogy ancient geart kapj, hanem Kadala és a kocka is. Valamint át is lehet konvertálni a legendary meg set itemeket, de ahhoz is mati kell, meg farmolás.

Nem tudom, ki játszik publicban, de pl. a mi klánunk kizárólag együtt játszik vagy solozik és majdnem mindegyikünk T11-13-on probléma nélkül. Szóval ez az állításod se állja meg a helyét, hogy T10 felett játszhatatlan és csak publicban lehet valamit elérni. A botoláshoz T13-on is kell azért egy olyan gear, amivel a karakter túléli a T13-at, szóval az se olyan könnyü azért.

Bocs a wall of text-ért. xD