78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ez milyen hydra is? -
Gyorsan kipróbáltam, de nagyon hiányzik a diamond skin, olyan mobok egyhiteltek (íjászok, meg quill beastek) amik eddig nem. :D Pedig tényleg jó lenne az a blizzard, de sajnos semmit sem áldozhatok be érte. :) -
Bossnál a hydra single target skill, packoknál mind sebződik úgyis.
Invulnerable minionnál gáz, azokat általában kihagyom, de köv patchben megcsinálják, hogy a hydra azt lője akin nincs shield, akkor jó lesz. -
tegnap óta nekem is ilyen a buildem, csak hydra helyett diamond skin van beállítva (még?).
nem para, hogy nincs erős single target skill? bossoknál, sárgáknál?
(egéren az armor tényleg egyedi :) ) -
60-at. Blizz ftw, imádtam 2ben is, hydrát is akartam mindig :P
A legjobb blizzard kétség kívül ez. 80 arcane powered van, 45 túl sok. Passzívnak nincs hely, hogy növelje vissza 100-ra amit lehúz a force armor. A fagyasztás elitekre rövidebb ideig hat, ha egyáltalán hat ( nem mind fagyasztható ), a nagyobb pedig engem annyira nem érint, 45ért rakok egy nagyobbat, vagy 40ért rakok 2 kisebbet, ami összességében "hosszabb", tehát tovább lassít. Szerintem ez jobb.
BlazeH: Igen, elég a bal gombot spammelnem, jobban kézre esnek kiteolás közben a billentyűk. -
Hmm... blizzard nem 30%ot lassít alap esetben? Mert jóval lassabbak lettek a blizzardtól, mint az a passzív 30%-os arcane lassítástól. -.- -
Szakesz #42408 Más karakter nem hal meg ilyen látványosan, tehát ezzel megint csak a DH-nak kedveznek. A DH pedig igenis OP és nerfelni kell, különben felborul a világ egyensúlya. :) -
Lehet csak rövidebb ideig tart rajtuk.
Van értelme annak amit mondasz. Csapatban lehet tényleg jobb így. :) Én azért sem használom már a blizzardot, mert különben nem lenne mindig apm arra amire éppen kellene (teleportokra leginkább) :) Lehet majd megnézem énis az ap csökkentő rúnával... bár a diamond skint nem szívesen cserélném le rá. :o -
BlazeH #42406 Armor jobb katt-on? -
Készülve az attack speed nerfre új gear és új design, főleg mfre megyek rá, nem pure statokra, 173 mf Valor nélkül (Force Armor off karakter láthatóság miatt, Force Weapon on):
Ez volt a régi.
-
ja hat jolvan, de akkor is marad a lenyeg: hiaba telik el az adott elit harc fele ugy, hogy 20% eselyed van fagyasztani, ha a masodik felere elfogy a mana, es full sebesseggel johetnek -> instant fekszunk mindketten :)
meg egyebkent az, hogy lassulva vannak, ugyanolyan jo kb., mintha befagynak, mert ugyis durvan burstolunk, kozben pedig kite-olunk - most az, hogy ezt a mobok lassu mozgassal kovetik le, vagy "neha lassu mozgassal, neha befagyva, neha full sebesseggel", kb. mind1, inkabb csak kiszamithatatlanabba, ezaltal nehezebbe valna a harc
DHmnak is van pl. a trapjere olyan runa, hogy lassitas helyett fagyaszt (vagyis lefog), de a szarnak a pofon tobbet er
btw: nem is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az eliteket lehet fagyasztani
errol ki mit tud? -
BlazeH #42403 Ne is mondd, nekem 80 óra lett egy legendary és egy set.
Barátnőt meg ideengedtem játszani és 3 óra után kiesett neki egy legendary... -
Pont azokon a mobokon nem ér semmit ami ellen jól jönne.
Én a snowbound runát használom gyakorlatilag a nagyobb terület és hosszabb időtartalom egyben sokkal szabadabban használva. -
nem op :D -
Nem is a + sebzésről beszéltem, hanem a 20% esélyről, hogy befagynak a mobok a blizzard alatt. :) -
ha megengeded, hogy a neveben beszeljek: pedig nagyon is spameli, amikor egy elit harc tart akar 1,5-2 percig is, vegig tele van sz*rva a palya blizzardokkal, tehat siman megoldja, hogy a 1,5-2 percben folyamatosan lassitva legyen az osszes mob, ami nagyon-nagyon nagy segitseg
vagy akar mondhatnam a boss harcokat is, amik meg siman tudnak 4-5 percig tartani, ott is vegig lassitva van az adott boss
probalkozott / probalkoztunk az erosebb, de tobb manas blizzardokkal is: jo volt a +sebzes, de elveszett az az elony, hogy konstans lassitva van minden, es amugyis a sebzest inkabb a hydra tolja, nem a blizzard -
Nekem 30k hpm van, de sokszor még a diamond skin +20k elnyelésével is egyhitelnek force armor ide vagy oda. :)
Egy ideje seeker magic missileokkal bohóckodok a lassító passzívval (a blur helyett van nálam). Néha egész jól használható kanyarlövésekre. :D Meg már kezdtem unni, hogy magamat végzem ki a piercing orbokkal reflectes mobokon. :)
Az olyan nagy területeken, mint az act3 csatatere, kényelmes bár nem a leggyorsabb és nem árt hozzá a tripla teleport sem.
Blizzardhoz miért nem a 20% fagyasztós rúnát használod? A blizzard amúgy sem olyan spell amit spammelhetsz még azzal az ap csökkentéssel sem. :o -
Savmacska #42397 Wizard mellé milyen követőt ajánlotok ? lvl22 -
op dh -
lol ezt a bugot tobbszor is megkaptam, de 0 hpn :)
-
A force armor azért jó, mert van annyi armorom belőle, meg annyi hpm azért van cuccokból, hogy ne kelljen igazán defes itemeket vennem, úgyis túlélem a 3 ütést. Az illusionist pedig ebből következik.
Ennél több def fölösleges, 4 ütésnél többet nem bírok ki úgysem. 34k hpm van jelenleg és 4,4k armorom force armorban, amúgy ilyen 2k körül, meg 300 allres.
Nem tudom hogy bírod ki, én egy időre kivettem a blizzardot de nem tudtam kiteolni rendesen slow nélkül, arcane orb build slowja nem volt elég és kevés volt az arcane powerem is hozzá.. 20k absorbot meg kevésnek tartom a crites build nélkül, arra nincs cuccom. -
Mondjuk érdekes, hogy illusionist passzívot meg force armort használsz, pedig azt írtad.
"Jelenleg sok értelme a defnek nincs se dhn se wizardon, csak top gearben max, mert ami utolér úgyis megöl, ami nem ér utol úgysem üt meg. "
Én pl Blizzard helyett diamond skint használok, hogy ha lehet ne üssék túl az össz hp-mat, így van értelme még a force armornak és az illusionist passzívnak is. :) -
pvp is szerintem ugyanugy iszonyuan gear kerdese lesz, mint a pve, dehat meglatjuk, egyelore magat a pvp conceptet sem ismerjuk..
engem egyebkent nem az erdekel, hogy 1v1ben mi lesz op mi ellen, inkabb erdekes, hogy milyen csapatos pvp dolgokat kapunk, amikben esetleg lehet ertelme a gearen kivul a jo osszjateknak is -
engem utál a játék benne van már majdnem 130 órám a DH-ba és nem esett se egy legendary se egy set item de semmi még altokkal se....
-
Ezt használom. -
milyen buildet használsz,megosztanád?
más
ma megjött a signature series guide könyvem :) -
Nem act4-et farmoljuk, hanem act3-at, mert ott is eshet már a legjobb gear és sokkal egyszerűbb, mint act4 ami tele van szopatós mobokkal.
Igen, Diablo előtt tartunk infernon, rápróbáltunk kb 2 alkalommal, nehéz, ok, hagytuk, nem is igazán érdekelt, mert előtte mentünk végig act3-4en, az 5ös valorból már csak 10 perc volt hátra, annyi alatt meg meg sem hal még 1 tryból sem.
DHval 2 ütést túlélni... hát.. nehéz. Pár barbár ismerős aki act2ben jár is megfekszik néhány mobtól 2 ütéstől act3-4ben cd nélkül. Meg annyira sok értelme nincs is jelenleg, nekünk 2 playerben, mert ő lő mint az állat, ha szükség van nyom cd-t és átfordulnak rám, én lassítok, portolok, 2 decoy és általában armor miatt bírok 3 ütést + poti után 1-et.
Jó, nyilván lehet olyan packot mondani amitől elfekszünk azonnal, meg amit nem bírunk megölni, ilyen a fast, a fire chain teleporter, vortexfirechainjailer, reflect damage mindig halál, kb 5 másodperc alatt nullázom magam ha lövöm rendesen. De összességében jól lehet haladni.
Egyedül is jól haladt dhval, ez biztos, mert amikor én csatlakoztam már act3 végén járt és utoljára az elején hagytuk abba együtt.
Jelenleg sok értelme a defnek nincs se dhn se wizardon, csak top gearben max, mert ami utolér úgyis megöl, ami nem ér utol úgysem üt meg. -
BlazeH #42387 80 óra játék után megvan az első set itemem :D:D
Átmentem Infernora és az első champion ezt dobta:
http://eu.battle.net/d3/en/item/blackthornes-breeches
150 intes verzió esett a wizardomnak, jelenleg 1.5 millióért árulják AH-ban :) (persze gondolom ennyit azért nem ad érte senki) -
sata75 #42386 mivel én egy felettébb pró és kitűnő játékos vagyok, hibázásra képtelen robot. sejtjeimben genetikailag van kódolva a hihetetlen nagyszerűség,
így igen, csakis ők lehetnek a hibásak.
-
sata75 #42385 most kit szidjak? anyámat? vagy téged?
rohadjon meg Hegi90 bla bla bla!!
-
Rohadjon meg a szomszéd tehene is :D -
Blizzard a hibás, mert nem megy a game? -
Savmacska #42382 húúú nagyon bejön ez a wizard..... anynira könnyű vele fejlődni, és nem mellesleg nagyon pörgős és haladós, még csak 21es vagyok, most kaptam meg a Disintegrate-t nagyon op cucc ;) -
jah kurva blizárd, hogy nem engedte 2 óra után sem megölni! -
sata75 #42380 hát rohadjon meg a blizzárd, zoltánon wipolok már 2 órája és egyszer sem éreztem, hogy lenne esélyem...:((
elbasztam 100k-t tök feleslegesen javításra. gg -
Sunrider924 #42379 Lassan ott tartok hogy inkabb skippelem a hozzaszolasaidat mert informativ tartalmuk nincs, humorosnak gyenge, a riposzt kezseged nulla. -
markastor #42378 Nem szóltam. Ki-be jelentkezés megoldotta. -
Na, kaptam egy guest passt, csináltam egy új Battle.netes accountot, megadtam a kódot. Le van töltve és telepítve a Diablo 3, de amikor belépek, azt írja, hogy ehhez az accounthoz nincs Diablo 3 rendelve.
A Battle.net szerint a Starter edition-t kéne letöltenem, de csak full gam client van. -
markastor #42376 Az új patch-csel másnál is eltűntek az achievementeknél az elolvasott könyvek? A teljesített achivementek megvannak ,de amikből még 1-2 hiányzott, azok most tök üresek. -
who am I 7 #42375 Örülnék, ha felmásznál a süllyesztőből és nem személyeskednél, de legalább nem vulgárisan.Nagyon olcsó.
Gear cserét írtam ugyan úgy, erre csak köpködsz.De nem is érdekel, köpködj nyugodtan tovább, ha neked ennyire futja.