• jazzy
    Nem act4-et farmoljuk, hanem act3-at, mert ott is eshet már a legjobb gear és sokkal egyszerűbb, mint act4 ami tele van szopatós mobokkal.

Igen, Diablo előtt tartunk infernon, rápróbáltunk kb 2 alkalommal, nehéz, ok, hagytuk, nem is igazán érdekelt, mert előtte mentünk végig act3-4en, az 5ös valorból már csak 10 perc volt hátra, annyi alatt meg meg sem hal még 1 tryból sem.

DHval 2 ütést túlélni... hát.. nehéz. Pár barbár ismerős aki act2ben jár is megfekszik néhány mobtól 2 ütéstől act3-4ben cd nélkül. Meg annyira sok értelme nincs is jelenleg, nekünk 2 playerben, mert ő lő mint az állat, ha szükség van nyom cd-t és átfordulnak rám, én lassítok, portolok, 2 decoy és általában armor miatt bírok 3 ütést + poti után 1-et.

Jó, nyilván lehet olyan packot mondani amitől elfekszünk azonnal, meg amit nem bírunk megölni, ilyen a fast, a fire chain teleporter, vortexfirechainjailer, reflect damage mindig halál, kb 5 másodperc alatt nullázom magam ha lövöm rendesen. De összességében jól lehet haladni.

Egyedül is jól haladt dhval, ez biztos, mert amikor én csatlakoztam már act3 végén járt és utoljára az elején hagytuk abba együtt.

Jelenleg sok értelme a defnek nincs se dhn se wizardon, csak top gearben max, mert ami utolér úgyis megöl, ami nem ér utol úgysem üt meg.