78998
  • Carlos
    All res-es cuccokból.
  • antgecc
    Miből szeded a rest? Intből?
  • Mydgard
    Siman ment, tovabbra is 2 karddal haladok, de a magasabb all resnek koszonhetoen immar akadalymentesebben. :P

• Skill
    Wtb inferno 1100 essece ,1100tear , brimstone
    eladó diablo 3 gold. otp befizetés vagy/és nagy tétel esetén ajándék gold.
  • Ry0K3N
    Azért a felesleget eladhatod ott még ha elvből nem is akarsz vásárolni. Jobban jársz mintha vendornak adogatod el 400 aranyért a jó sárgákat.
  • Avenger
    Hmm az AH lehalt. Nem enged semmit sem kirakni most. :(
  • Carlos
    Lehet, hogy bohóckodom majd vele énis este.
  • Tinman #42567
    13k-m van összesen mert soloban nyomom, AH nélkül, ez nekem priceless!

KÖSZÖNÖM!
  • Sunrider924
    Tegnap addig nezegettuk a felesegemmel a buta hc kari meghalasokat amiket Ratbag linkelt(es nevettunk az illetokon)amig azt nem kerdeztem az asszonytol, hogy megengedi nekem is hogy fuckfuckfuck amikor meghal a hc karim? Monkot inditottam, lvl 7, elvileg hellig nem kellene megakasszon semmi, a 3 affix az, ami mar huzosabb, de nagyon kivancsi vagyok meddig jutok.
  • unusual
    NM-en 12% GF-al 4k / kör. ;)
  • holy84
    Jártam így én is, majd egy napig nem tudtam kivenni.
    Mondj le róla egy darabig ! :(
  • Zsooo
    Egyik tárgyam már fél órája Expired AH-ban, meddig kell meg várnom szerintetek, hogy Not Sold legyen belőle? Másik kettővel együtt tettem be, azok már rég lejártak, már újra fel is tettem őket, ez meg itt beragadt vagymi.
  • berlinboy6329
    Majd jól felmegy az ignores durability loss cuccok ára.Annyival is olcsóbb lesz a javítás.
  • Sunrider924
    Korrekt elemzes.
  • Carlos
    Nem kicsit...Nagyon!
  • antgecc
    Az összes többi classnál megvan ez a hiba. Sokan szeretnénk másképp játszani, mint a tuti build, de sajnos nem megy. Elkúrták.
  • Omlás
    Erről a kommentről most ez ugrott be:

A jövőheti 5-ös lottó nyerőszámok:

talán 3, talán 21, esetleg 32, vagy 67 lehet, hogy 33...

No offense :P
  • Carlos
    true, true...
  • Zsooo
    Engem nem zavar hogy "rákényszerítenek" az AHra, sőt, érdekes szelete a játéknak, bár még sokat kellene rajta fejleszteni, lehessen minden aukciót kommentelni, linkelni neten, eladott tárgyaknál lássam a tulajdonságokat, a kereső is egy katasztrófa, stat-ok hiányoznak (tegeznél az ias??? lol), csak 3ra lehet szűkíteni??? Azért esnek jó tárgyak is itt-ott, de megértem, hogy ha valaki csak 1-2 órát tud játszani naponta, akkor az erősen szívja a fogát magatalálósan infernón... de azért azt is valljuk be, infernóig el lehet jutni bármelyik kaszttal, az meg eleve nem sétagaloppnak lett tervezve.

Az item-téma, legendary-k, stb szerintem egyszerűen egy launch design choice volt, simán el tudom képzelni, hogy eldönthették, inkább legyen minden nerfelt, mint hogy túl durva tárgyakkal telítődjön a piac az első hónapokban. Mondhat bárki bármit, de egy csomó mindent nem lehet előre reálisan tesztelni ekkora játákosbázisnál, és szomorú vagy sem, kénytelenek most egy-két hónap igazi open bétát csinálni, mire nagyjából be tudják lőni a balanszot. Még csak az elso 3 héten vagyunk túl, de mindenki a kieges d2-höz hasonlítja, persze megvolt a knowhow, de más egy működő rendszert fejlesztgetni, és más 0ról felépíteni valamit. Meg a kiegeket is el kell adni valahogy...

DH imbaságáról meg annyit, hogy kb egyetlen build van ami életképes infernón (elég ha megnézitek a def skilleket a screenshotokon), a full dex dps 2h crossbows rohangálós SS mentős, per pill engem inkább EZ zavar, én sokkal szívesebben tolnék bújócskázós, taktikázós, szétcsapdázós, sentry-zős játékot (ehhez jöhetne az, hogy pl az összes mechanikus cucc dmg-ét az int adja a dex helyett, hogy legyen némi variálási kényszer), vagy akár egy lassítós, bombázós, rapidfire-s életvisszatöltős egyhelyben állós buildet, ahol a skilleket barbár/monk stílusban kell időzíteni, tartson 5x addig, de legyen esélyem leverni a mobokat spammelt SS és fél pályás rohangálás nélkül is, ha már nem olyanok a reflexeim, mint egy 13 évesnek...

Bennem most a hiányzó event-ek és journalok megtalálása, valamint a különböző challenge-ek tartják fenn az érdeklődést, no meg a többi kaszt, most épp egy monkot próbálgatok.
  • j0nNyKa
    hát ja, de valamit lépni kellett, mert most úgy áll a helyzet, hogy egyedül jobban lehet haladni, az meg elég.. antiszoc
    megjósolhatatlan, hogy milyen lesz a peccs után a helyzet, de ha tippelni kéne: valami miatt biztos jobb lesz, valami miatt rosszabb, valami úgyis lesz, ami nem tetszik az emberek egy csoportjának, valami úgyis lesz, ami nagyon tetszik... meglátjuk
    én várom, nagyjából jó dolgokat írtak, kérdés, hogy ez a gyakorlatban is jó lesz-e
  • Fix10
    na hát én hama meguntam a játékot akinek kell diablo III-accom steamesre szivesen elcserélném amin azért van jopár játék ha érdekel privi
  • Carlos
    ehhh...köcsögtörés...
  • antgecc
    DH-val ez is egyszerűbb: végig gömbvillámozod a folyosót és csak szedet a lóvét.
  • Sunrider924
    Szerintem a skalazodast kellett volna atszamolni, igy hogy coopba 3al tobb segitseged lehet ugyanarra a champion pakkra rohadtul ertelmet veszti a solo infernozas. Igy elgondoltam hogy 4es atomcsapat, Barbar tank, monk debuffer + 2 ranged, es hamvad minden kevesebb mint 2 perc alatt. Igaz Hellen igy is nezett ki es elveztuk is nagyon. Valamiert kicsit az az erzesem, hogy most meg atesik a Blizzard a lo masik oldalara. Mondjuk jo hogy a drop chance nem lesz lenyegesen magasabb szoval meg mindig visitani fogunk TSen ha legendary vagy set cuccos pottyan.
  • Devil_Gy
    Pl.
    de rohadt unalmas :S:S:S
  • whisper
    Oh hje vegre ma lesz egy kis idom jatszani vegre mar csak ket ora. 8))))
  • j0nNyKa
    sajnos ugy tunik, ra lesznek kenyszeritve a jatekosok, igen
    illetve a teny, hogy cooperative-ban ugyanakkorat fognak utni a mobok, mint egyedul, javithat a dolgon sokat!
    igy mar el tudok kepzelni egy normalis csapat alapu farmolast, ahol pl. a barbar tankol, a tobbiek meg toljak a sebzest (es esetlegesen halal nelkul halad a csapat szepen, akar act3-4ben is)
    ha ezt tenyleg elerik az 1.0.3-mal, nagyon josag lesz az egesz (bar oszinten ketlem, leven a meleek egyedul sem tudnak haladni)
  • Carlos
    EGy ilyen 600K / órás kéne nekem is. :)
    Hol van ez? :)
  • Sunrider924
    Szerintem ez megint egy hulye huzas a gold sinkre, de megoldhato, lesz mindig egy-ket farm nap, amin gyutom a zsozsot a wipeolasra Mondjuk tele a net farm helyekkel ahol 600k/ora goldot lehet farmolni szoval ha rakenyszerulok majd utanajarok.
  • Omlás
    Nem kéne alvásmegvonással játszani megjelenés óta
  • j0nNyKa
    hat, 1.0.3 utan az lesz a game design, hogy ne hasalj el, mert ugye baromi draga lesz a javitas.. :)
    azt nem kozoltek, hogy DH-val ezt hogyan csinald, bar nyilvan a tobbi kasztnak is legalabb annyira nehez eletben maradni
  • McHaals
    "esténként fél óra játék után csukódik is le a szemem annyira monoton.."

basszus és tényleg, azt hittem csak bennem van a hiba, nagyon sokszor előfordult D3-mal való játék közben, hogy ülve elaludtam a gép előtt! Arra riadtam fel, hogy leesik a fejem... közben meg nyomom az egér bal gombját folyamatosan.
  • Sunrider924
    Act1 mar semmivel nem nehez, kulonosen rangeddel nem az. Majd act2be kell azert boven a wasd es a perfect cd-zes, de rangeddel ez is merfoldekkel konyebb.
  • Sunrider924
    Ezzel nincs baj, de egyelore nem vilagos szamomra a game design: amikor elwipeolok egy champion pakkon, ha a revive 10 secen belul megtortenik a mobok hp-ja nem regenralodik (esetek 90%a) maskor viszont 3seces revive elott azonnal fullra toltodik. Namost az elso verzionak van ertelme mert a tiz kicsi indian modszerrel lefaragok akarmit, a masodikkal sok esetben eselytelen, kiveve ha meghulyul az AI. Megtortent nem egyszer, hogy sorozatba wipeoltam 3-4et ugyanazon az elit pakkon es 5ikre mintha beragadt volna a mob, all egy helyben es masodpercekig semmit se csinal, ami boven eleg magas dps-el hogy legalabb a minionokat lenukeoljam. Szabalyosan az volt az erzesem hogy segit a jatek mert erzekeli hogy nem progreszelek. Nem vicc!
  • Lest4t
    wizard vs. barbár

Eleinte semmi mással nem akartam játszani csak barbárral, de inferno act2 felé besokalltam. Nem vagyok az a farmolós típus, vettem neki ah-ból néhány cuccot és ennyi. Act 1en kb minden 2. elit pakkot tudom elsőre lecsapni, de olyanokkal is találkozom amiket skippelnem kell, mert tizedjére is megölnek, és ott vigyorognak full hp-val.

Ezután indítottam egy wizardot, amivel normalon és nightmaren röhögve végig lehet rohanni ha szépen begemeled a felszerelésed. Hell már kicsit macerásabb volt, de ettől függetlenül minden boss elsőre megfeküdt. Már előre rettegtem az infernotol ahol kellemes meglepetés ért. Ah-ból 120k-ért vettem neki egy kétkezes staffot 950 dps-el még hellen, és ennyi. Ezzel van cirka 28k dps-em és 12k életem. (az összes többi itemem lvl 30-50közötti ) Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel könnyebb ezzel haladni, mint a barbárral. Amíg utóbbival kerülgettem az eliteket, és csak coopban tudtam haladni, addig a wizarddal nem volt olyan elit csoport amit ne tudtam volna megölni egyedül. Még csak sk-ig jutottam el, de ha továbbra is ilyen könnyű dolgom lesz, akkor a barbárt hagyom is a fenébe, farmoljon vele órákon át akinek két anyja van.
  • j0nNyKa
    jo amit mondasz, de szerintem kifejezetten a melee ellen folosleges keszulni (bar el tudnam viselni, ha pl. a fallennek nem 1, hanem 2 utes lennek :D)
    az igazi problemat nem a melee okozza, azt elvileg kite-olassal lehet kezelni - a gond minden mas tipusu tamadassal van, amiket nehez percekig kimozogni

amugy ja, reflect damage ellen egy pontig jo az ss, en is ragyurtam a +discipre, nekem is van 3 ss + prep + 3 ss, de sok elit pakk nem dol el 6 ss alatt, utana meg 2-3 tentacle-bol megolom magam... :)

majd ha nagyon raerek, megnezem, hogy ha felstackelek sok melee damage reductiont, kibirom-e a kisebb/gyorsabb/idegesitobb feher lenyek 1 uteset (pokok, fallenek, stb.)
  • Sunrider924
    A reflect damaget szoktam ss-el megoldani, es a dodge jo lenne a fenmarado 0,5 secre amig visszajon a ss. Ugy vagyok vele, hogy 50% dodge az marhajo lenne, es emelett 52 discipline( az 3 ss/vault mielott a preparationt hasznalom), meg vagy 50% dmg reduction from meele(eddig legjobb ertek braceren 5% volt, cipon 7% de oda movement speed kell sajnos), es fenmarado slotra %dmg against elites XD
  • j0nNyKa
    persze, minden dodge-olhato - pl. a desectator tuze, vagy a plagued "mocsara" is, mert azokat targetre (rad) rakjak, es ha dodge-olod, akkor egyszeruen nem pakoljak alad (majd csak a kovetkezo probalkozasra :D)
    az egyetlen dolog, ami nem dodge-olhato, es igazabol iszonyatos ellensege a DH-nak: a reflect damage
    sajnos az ellenfel pakk 3x5milla hpjat nehezebb leverni, mint magadrol a 25k hpt...
  • Sunrider924
    Jo de te mar act4et farmolod, lehet oda meg tobb kell, nem tudom, csak kerdezem. Eddig meg voltam gyozodve hogy az elemi sebzest ki kell cd-zni, erre az este ki dodge-oltam meghozza nem is egyszer. Lehet pusztan szerencsem volt es pont akkor csuklott az rng, de ha megsem, akkor marhara tudnek orulni.
  • j0nNyKa
    Teljesen jo megfigyeles, de van vele baj: megpedig az, hogy a dodge-on van diminishing return
    nekem 39% 1800 dex-szel, siman dodge-ot ado targyrol pedig nem tudok
    39% sajnos nagyon lutri, nem neveznem kifejezett tulelesnek, hogy neha tulelek 1-1 utest emiatt, hogy aztan a kovetkezo utes fektessen el

dex -> dodge szamok:
    100 dex-->10%
    500 dex-->20%
    1000dex-->30%
    2000dex--->40%
    3000dex--->50%

namost totalisan overgearelve a dexet.. haat, mondjuk azt a 3000 - 50%-ot TALAN el lehet erni, amivel igazabol nem vagyunk elorebb - marad lutri