• Lest4t
    wizard vs. barbár

Eleinte semmi mással nem akartam játszani csak barbárral, de inferno act2 felé besokalltam. Nem vagyok az a farmolós típus, vettem neki ah-ból néhány cuccot és ennyi. Act 1en kb minden 2. elit pakkot tudom elsőre lecsapni, de olyanokkal is találkozom amiket skippelnem kell, mert tizedjére is megölnek, és ott vigyorognak full hp-val.

Ezután indítottam egy wizardot, amivel normalon és nightmaren röhögve végig lehet rohanni ha szépen begemeled a felszerelésed. Hell már kicsit macerásabb volt, de ettől függetlenül minden boss elsőre megfeküdt. Már előre rettegtem az infernotol ahol kellemes meglepetés ért. Ah-ból 120k-ért vettem neki egy kétkezes staffot 950 dps-el még hellen, és ennyi. Ezzel van cirka 28k dps-em és 12k életem. (az összes többi itemem lvl 30-50közötti ) Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel könnyebb ezzel haladni, mint a barbárral. Amíg utóbbival kerülgettem az eliteket, és csak coopban tudtam haladni, addig a wizarddal nem volt olyan elit csoport amit ne tudtam volna megölni egyedül. Még csak sk-ig jutottam el, de ha továbbra is ilyen könnyű dolgom lesz, akkor a barbárt hagyom is a fenébe, farmoljon vele órákon át akinek két anyja van.