• Zsooo
    Engem nem zavar hogy "rákényszerítenek" az AHra, sőt, érdekes szelete a játéknak, bár még sokat kellene rajta fejleszteni, lehessen minden aukciót kommentelni, linkelni neten, eladott tárgyaknál lássam a tulajdonságokat, a kereső is egy katasztrófa, stat-ok hiányoznak (tegeznél az ias??? lol), csak 3ra lehet szűkíteni??? Azért esnek jó tárgyak is itt-ott, de megértem, hogy ha valaki csak 1-2 órát tud játszani naponta, akkor az erősen szívja a fogát magatalálósan infernón... de azért azt is valljuk be, infernóig el lehet jutni bármelyik kaszttal, az meg eleve nem sétagaloppnak lett tervezve.

Az item-téma, legendary-k, stb szerintem egyszerűen egy launch design choice volt, simán el tudom képzelni, hogy eldönthették, inkább legyen minden nerfelt, mint hogy túl durva tárgyakkal telítődjön a piac az első hónapokban. Mondhat bárki bármit, de egy csomó mindent nem lehet előre reálisan tesztelni ekkora játákosbázisnál, és szomorú vagy sem, kénytelenek most egy-két hónap igazi open bétát csinálni, mire nagyjából be tudják lőni a balanszot. Még csak az elso 3 héten vagyunk túl, de mindenki a kieges d2-höz hasonlítja, persze megvolt a knowhow, de más egy működő rendszert fejlesztgetni, és más 0ról felépíteni valamit. Meg a kiegeket is el kell adni valahogy...

DH imbaságáról meg annyit, hogy kb egyetlen build van ami életképes infernón (elég ha megnézitek a def skilleket a screenshotokon), a full dex dps 2h crossbows rohangálós SS mentős, per pill engem inkább EZ zavar, én sokkal szívesebben tolnék bújócskázós, taktikázós, szétcsapdázós, sentry-zős játékot (ehhez jöhetne az, hogy pl az összes mechanikus cucc dmg-ét az int adja a dex helyett, hogy legyen némi variálási kényszer), vagy akár egy lassítós, bombázós, rapidfire-s életvisszatöltős egyhelyben állós buildet, ahol a skilleket barbár/monk stílusban kell időzíteni, tartson 5x addig, de legyen esélyem leverni a mobokat spammelt SS és fél pályás rohangálás nélkül is, ha már nem olyanok a reflexeim, mint egy 13 évesnek...

Bennem most a hiányzó event-ek és journalok megtalálása, valamint a különböző challenge-ek tartják fenn az érdeklődést, no meg a többi kaszt, most épp egy monkot próbálgatok.