78998
  • Since
    Én arra lennék kíváncsi hogy esetleg maga a blizzard rak be tárgyakat, ugyebár az adatbázisuk megvan hozzá mivel ők a fejlesztők - készítők :-)
    Simán eltudom képzelni hogy befolyásolják majd az árfolyamot illetve hogy egy picit összeszedik magukat, nem sajnálom tőlük, ne értsetek félre.
  • Skill
    azért az durva , hogy pár termékénél blizzard leszed 15%ot meg még paypal is valamennyit. (állítólag az is 15% de szerintem túlzás)
    mindenesetre szerintem 20%elég arra, hogy teret teremtsen a fekete kereskedésnek.
    nálam mindig a magyarok lesznek előnyben mert 5perc alatt a számlámon van a pénz és már tudom is költeni. (ha paypal is adna ki bankkártyát a számlájához mint a skrill persze ez megváltozna)
  • alienenemy
    Semmi hatása nem lesz a játékra az RMAH nak. Most is lehet venni mindent pénzért, csak nem a blizzardon keresztül. Egyszerűen csak ezentúl nem mások fognak ezen keresni, hanem a játék fejlesztője, és lássuk be ez így igazságosabb.
  • Omlás
  • Psychedelic #43856
    Nem értem, hogy mit is vártak a játéktól páran. Napi 1-2 óra játékkal akarjátok kiszedni a legjobb geart, 1 hónap után megy a nyavajgás. Diablo 2-ben félévente ha 1 jó item esett, a többi meg csak valami középszar, amivel mások kiröhögtek. Ott is csak akkor voltak jó cuccaid, ha ügyeskedtél, tradelgettél stb. Tényleg azt gondoltátok, hogy itt majd 1 hónap alatt lazán napi 1-2 óra játékkal kiszeditek a top geart. Pláne, hogy kb ez az egyetlen hosszútávú content a játékban, a gear farm, mást kb nem is lehet csinálni.

Meg most mindenki nyafog, hogy unalmas, nincs mit csinálni, ennyi a játék stb. Bezzeg amikor jöttek a hírek, hogy nem lesz stat elosztás, nem lesz talent fa, a max szintet hamar el lehet érni, nem lesz ladder, és még sorolhatnám, mind olyan dolgok amik lecsökkentik a lehetőséget arra, hogy tovább kitartson a játék. És azt mondtam, hogy ez szar, és casual fos lesz a játék, akkor simán elvoltam küldve az anyámba, hogy ez igy milyen jó. Most meg már mindenki unja 1 hónap után az egyetlen contentet az item farmot, és kezdenek jönni a commentek arról, hogy kéne ladder, meg stat pont szerzés meg stb.

Mellesleg aki pedig azzal akarja megszerezni a top geart, hogy köcsögöket tör napi 2 órában skeleton king elött, meg 2 óra alatt leöli 2x butchert, és szerinte ez farmolás, miközben egy középszar gearben, 10 perc alatt le lehet tolni egy butcher runt 5ös stackel. Annak most szólok, hogy ne eröltesse a játékot, fölösleges. Elég sok módszer van arra, hogy geart szerezz a karidra, de az nem ez.
  • Omlás
    Farmolni meg nem tudsz majd a "leszabályzás" miatt ...
  • who am I 7
    ja, hát gondolom evvel nem csak 1 ember van így :) meg avval is, ha tudnád, hogy ha 5x-10x megcsinálod esetleg act1 bucsert és dob legalább 1 jó geart act 2-re...de nem :D nálam 200mf-el is csak f0st képes dobni.Persze loose groundból meg potyognak rarek meg bokorból legendary :D máskérdés, h azok is f0sok bár 1 fokkal jobbak, de max inf. act1 első harmadára jó.
  • greyfox
    Egyetértek, de ettől függetlenül én játszani fogok, mert élvezem, ahogy írtad, új kari, stb. :D
  • Carlos
    Tegnap énis el lettem csábítva a Diablo-tól este...nem kellett sokminden.
    Csak egy: kicsim nézdcsak mi van rajtam! És már logoltam is kifelé...
  • Carlos
    Sajnos vannak pontok ahol ezzel a kommentel egyet kell ,hogy értsek.
    Én a 2013 februárt várom remegve (SimCity V)
  • Dr DeViLKiNG
    Jaj, hát jön majd (egyszer) a patch amiben javítják a meleek gear igényét, és hogy majd olyan cuccok is essenek gyakorlatilag elhanyagolható százalékban a1/2-ben is, amik most is kibaszott ritkák a3/4-ben.
    Hát ez neked miért nem elég?
  • Savmacska
    Wizardhoz melyik armort ajánljátok ?
  • Tinman #43848
    Jól látja kolléga...

Tegnap előtt hirdettem meg, ma adom át az acc-ot is.

Most Gothic 2-öt tolom :-)
  • Since
    +
  • Susarc
    teljesen adom amit írsz nekem is ugyanez a véleményem!
  • milk4
    Blizzard a világ legnagyobb trollja ezzel az RMAH-al:D
  • antgecc
    Kiegben? Nem túl késői az? Én 1 hónapig nem bírtam, már most rosszul vagyok Zoltán Cool nevetésétől, el nem tudom képzelni, hogy még hónapokig farmolgassam ugyan azokat a questeket.
  • who am I 7
    ha pvp bejön, akkor talán bejöhet egy kis fun faktor, és lehet értelme a jobb cuccoknak.Az egymással való versengés rengeteget dobna a szavatosságon.Igazából nem tudom, hogy egy fix content / act-ok, hogy tudna esetleg lekötni embereket évekre.Max tényleg a ladder, meg, hogy még infernoban is fejlődsz...ha másért nem legalább még str,dex,int és vita pontokat kapogatnád érte :) meg nyilván lennének ötletek, szerintem valamit lépnie kell blizznek a kiegben meg amúgyis, minél hamarabb.Bár már az eladott példányszám megvan...de kitudja.
  • Laza
    Már Én sem minden este .. és az asszonynak nem kell 2x mondania, hogy nézzünk valami filmet :)
  • antgecc
    Ezé nem játszok már 1 hete a játékkal :) Nálam 1 hónapot nem bírt ki a game. Nekem eddig minden tekintetben a legnagyobb csalódás.
  • Laza
    Attól félek, hogy ez és a nonlifer játékosok fogják a játék vesztét okozni. Én a napi max 1-2, jó esetben 3 órámmal esélyét sem látom, hogy belátható időn belül tovább lépjek normálisan Act2-re, pedig az Act1 már farm szinten megy (barbár).
    Lóvé nincs, árak a csillagos égben, igazi pénzért meg nem vagyok hajlandó bármit is venni egy buzi játékban.
    A rerollnak sincs sok értelme, mert mindegyik karinak kellenek az x millás cuccok. Max hetekig unalmas farmolással kellene töltenem az estéim, de annak sok értelme nincs, ott már oda az 'élvezeti' faktor ... és mindennek úgyis csak az lenne az eredménye, hogy eggyel jobb cuccban farmoljak tovább :)

Szépen amint a gold bekerül pénzért, még jobban veszít az értékéből, még magasabbak lesznek a goldos AH árai.

Inkább max nyomogatok még 1-2 karit az elejétől és élvezem a játékot.
    Egyébkét nem baj, nemsokára itt van a Torchlight 2 :)
    Mikor mondták, hogy 1 hónappal a Diablo után akarnak jönni, csak kuncogtam ... aztán most úgy tűnik mégis van rá reális esély, hogy sokan váltanak ... min a kipróbálás erejéig :)

De persze nem a játékot akarom fikázni, csak azt sajnálom, hogy a játékosok egy kisebbik része mekkora különbséget/szakadékot tud generálni pillanatok alatt.
  • Pap1ka
    Barbarian Defensive Passives Analysis Guide
  • Skill
    még mindig van eladó d3 goldom! =)
  • who am I 7
    gondolom nem fél óra után.
  • Frankie87
    Köszi szépen!
  • XeroX
    Thx, más síkon mozgok
  • Carlos
    block
  • Savmacska
    +8% block vagy 40allres ? 10-310 /monk
  • greyfox
    Ja, félreértettem, azt hittem a patchben volt.
    Ha itemen van ez, akkor igen, és az már a csökkentett szint, amit látsz.
    Tehát ha mondjuk 50-es az item, akkor az valójában 55-ös.
  • greyfox
    Nem hell-re, infernora, stb.?
  • Aradebil2
    nem értelek.
    "Gondolnám, hogy az adott tárgyra csökkenti 5 szinttel a követelmény, de nem."
    miért is nem?
  • greyfox
    Pedig pont az lenne az authentikátor lényege, hogy 1 géptől független eszközön tudj kódot generálni, amihez senki nem férhet hozzá a gépeden keresztül.
  • XeroX
    level requirements reduced by 5
    Gondolnám, hogy csökkenti 5 szinttel mindenre a követelményt, de nem.
    Gondolnám, hogy az adott tárgyra csökkenti 5 szinttel a követelmény, de nem.
    Valójában mit csinál ez az érték ?
  • Egoraptor
  • attes
    Ingyenes authenticator windows-ra: Winauth

tökéletesen működik.
  • raja
    Mind a kettő kell:
    Authenticator
    SMS
  • jazzy
    Elég a mobilos, mármint a mobilos authenticator.. nem az sms cucc..
  • j0nNyKa
    bőven elég mindenre, ugyanazt tudja, mint a pénzért vevős, csak ingyér van
  • Savmacska
    Lett most valami használható a mai peccselésben ?!
  • Carlos
    Nem erősítem meg. Úgytudom au. nélkül nem lehet RMAH-zni.