Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #43856 Nem értem, hogy mit is vártak a játéktól páran. Napi 1-2 óra játékkal akarjátok kiszedni a legjobb geart, 1 hónap után megy a nyavajgás. Diablo 2-ben félévente ha 1 jó item esett, a többi meg csak valami középszar, amivel mások kiröhögtek. Ott is csak akkor voltak jó cuccaid, ha ügyeskedtél, tradelgettél stb. Tényleg azt gondoltátok, hogy itt majd 1 hónap alatt lazán napi 1-2 óra játékkal kiszeditek a top geart. Pláne, hogy kb ez az egyetlen hosszútávú content a játékban, a gear farm, mást kb nem is lehet csinálni.
Meg most mindenki nyafog, hogy unalmas, nincs mit csinálni, ennyi a játék stb. Bezzeg amikor jöttek a hírek, hogy nem lesz stat elosztás, nem lesz talent fa, a max szintet hamar el lehet érni, nem lesz ladder, és még sorolhatnám, mind olyan dolgok amik lecsökkentik a lehetőséget arra, hogy tovább kitartson a játék. És azt mondtam, hogy ez szar, és casual fos lesz a játék, akkor simán elvoltam küldve az anyámba, hogy ez igy milyen jó. Most meg már mindenki unja 1 hónap után az egyetlen contentet az item farmot, és kezdenek jönni a commentek arról, hogy kéne ladder, meg stat pont szerzés meg stb.
Mellesleg aki pedig azzal akarja megszerezni a top geart, hogy köcsögöket tör napi 2 órában skeleton king elött, meg 2 óra alatt leöli 2x butchert, és szerinte ez farmolás, miközben egy középszar gearben, 10 perc alatt le lehet tolni egy butcher runt 5ös stackel. Annak most szólok, hogy ne eröltesse a játékot, fölösleges. Elég sok módszer van arra, hogy geart szerezz a karidra, de az nem ez.