Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Attól félek, hogy ez és a nonlifer játékosok fogják a játék vesztét okozni. Én a napi max 1-2, jó esetben 3 órámmal esélyét sem látom, hogy belátható időn belül tovább lépjek normálisan Act2-re, pedig az Act1 már farm szinten megy (barbár).
Lóvé nincs, árak a csillagos égben, igazi pénzért meg nem vagyok hajlandó bármit is venni egy buzi játékban.
A rerollnak sincs sok értelme, mert mindegyik karinak kellenek az x millás cuccok. Max hetekig unalmas farmolással kellene töltenem az estéim, de annak sok értelme nincs, ott már oda az 'élvezeti' faktor ... és mindennek úgyis csak az lenne az eredménye, hogy eggyel jobb cuccban farmoljak tovább :)
Szépen amint a gold bekerül pénzért, még jobban veszít az értékéből, még magasabbak lesznek a goldos AH árai.
Inkább max nyomogatok még 1-2 karit az elejétől és élvezem a játékot.
Egyébkét nem baj, nemsokára itt van a Torchlight 2 :)
Mikor mondták, hogy 1 hónappal a Diablo után akarnak jönni, csak kuncogtam ... aztán most úgy tűnik mégis van rá reális esély, hogy sokan váltanak ... min a kipróbálás erejéig :)
De persze nem a játékot akarom fikázni, csak azt sajnálom, hogy a játékosok egy kisebbik része mekkora különbséget/szakadékot tud generálni pillanatok alatt.