78998
  • Bigpigrib
    Nem kevés időt eltöltöttem ezzel a játékkal, változatos karaktereken, egyszerűen rosszul van megcsinálva a cucc. (ezt mondjuk nem csak én látom így:) semmi normális dolog nem esett.
    mindent az ah ból vettem.
  • Looooser
    nem olyan nagy nehézség az elmúlt pár napban unokabátyámmal farmoltunk, mindketten Starter Kittel vagyunk, de mivel holnap jön a gamma így már lesz alapunk, nem volt unalmas jót röhögtünk végig
  • Skill
    az esély csak esély. volt , hogy craftoltam 5 fegyvert és 5 pajzsot. olyan szinten szarok voltak, hogy többet nem is fogok.
  • Bigpigrib

Mellesleg mostmár ez a része nem érdekel a játéknak (sanszos, hogy ez nagyon a játékélmény rovására megy) majd előszedem a d2 őt:)
  • Psychedelic #43896
    Ölhetsz bosst is, famrolhatsz championokat act3-ban, ismerek olyat aki egésznap ezt tolja, és undorítóan sok goldot kiszedett már. De ne gondolja senki, hogy pár hét alatt ebből, összehoz egy top geart, ha 2 hetente kiesik 1 item majd a karidra ami embertelen jó, már örülhetsz, számold ki, hogy mennyi az esély arra, hogy minden stat jó legyen. Nemsok, ez a játék ilyen, lehetett tudni már megjelenés elött is.

Amugy meg lassan érdemes lesz kovácsolni az itemeket, ha 1 átlag jó cucc majd 15 millánál kezdödik, abból a pénzből hány próbálkozásod lesz valami jóra.
  • Carlos
    És mint tudjuk az ilyen cégek nem a jófejségükről híresek. Simán visszaperelnek hitelrontásért.
    És nekik MINDIG TÖBB PÉNZÜK LESZ ügyvédekre, mint neked. Ergó már buktad is.
  • who am I 7
    min keresett annyit?mert nem az átlagos itemeken az is tuti..és ki.Másrészről biztos vagyok benne, hogy átlag player nem fog pár óra alatt 400 dollárt keresni..és az se fog többet nagyon, aki most annyit keresett.Ha csak nincs jó forrása :P
  • Bigpigrib
    csak a pert meg is kell nyerni, mert ha elbukod, márpedig van olyan és visszaperelnek, akkor könnyen szopás lehet belőle:) De ezeket a városi legendák kézikönyvek nem szokták feltüntetni:DD
  • Tinman #43892
  • Skill
    teljesen egyetértek. bár nem kéne hangoztatnom mert árt az üzletnek, szerintem akkor a legélvezetesebb a játék ha van egy kisebb csapat akivel együtt kiütitek a köv actra a geart. ez viszont nehezen megvalósítható. igazán tehették volna nehezebbé a játékot. akkor nem lenne rinya inferno miatt , mert mire odaér valaki már ha oda tud. akkor már hozzászokott a nehézséghez.
  • Carlos
    Az lehet, de ne feledd el, hogy egy játék arról kéne szóljon, hogy játszol ütsz baszol gyaksz ezerrel...És ezért jár a jutalom. (amit annyira hangoztat a blizzard).
    Nekem (!!!) az nem gameplay, hogy lesem az AH-t ,hogy mikor rak ki valami szerencsétlen hülye egy 1000 dps-es kardot 20K-ért, hogy aztán eladjam 20M-ért.
    Ilyen esetben előveszek valami tőzsde szimulátort vagy SimCity-t, ha bogarászni akarom a számokat.
  • Looooser
    ha 2007ben kezdték el akkor is 5 évük volt rá, és 5 év alatt sok mindent meglehetett volna jobban csinálni nézd meg ott van az Assassin's Creed első része az egy 3 éve project eredménye a maga idejében egy nagyon kemény gamma volt . jó tudom hogy nem ugyan az.... btw holnap akkor is megveszem, nekem nem kell majd ah, sem rmah én csak játszani akarok, és coopolni haverokkal ennyi....
  • Bigpigrib
    jó de mi ebben a játékban a kihívás? :)
    Ha goldot veszek az nem kihívás.
    Az a kihívás, ha magamnak kifarmolom:)
  • Sunrider924
    Hat nezd, nem vagyok korso toro bajnok, akkor nem annyi goldom lenne amennyi. Es igen, voltam olyan barom, hogy elhittem a blizzard maszlagot hogy nem bossokat kell basztatni, hanem eliteket farmolni. Azt mondod hulye vagyok mert elitekbol akartam geart szerezni? Hat igen, miutan a blizzard irasba adta hogy ez az intended gameplay, tokhulye vagyok hogy el is hittem. Ne gondold hogy nem tudnek en is AH-t farmolni, de azt mar a wowban meguntam 2 kieggel ezelott, ha tudom hogy a diablo is errol fog szolni akkor garantaltan passzolom.
  • Skill
    ez azért nem wow. itt ha veszel egy jó cuccot később eladhatod . jelenleg az összes dps dh gearem eladtam , mert kellett a gold. volt amiért 3x annyit kaptam mint amennyiért vettem.
  • Dr DeViLKiNG
    Én azért megnézem melyik amerikai cég próbálná ezt be olyan országban, ahol a legnevetségesebb dolgokért is milliókra perelnek.
  • Carlos
  • Bigpigrib
    Valós pénzt kiadni ezért a dologért 100% hogy nem fogok.
    (Mint ahogy a wowban sem volt értelme venni (kb 2M elérve saját erőből:)
  • j0nNyKa
    muszáj különcöt idéznem: "ebben a 10 percben még nem mondtad"
  • Aradebil2
    nem biztos, mert kirúgták a csapatot, belőlük lett a runic games (torchlight) bár sokan azt mondják h a kiszivárgott alpha képeken is act4 van, tehát a sztori lehet már megvolt
  • Carlos
    Nem néztem, asszony elrángatott a gép elől igen jó indokkal...
  • Skill
    a gond ezzel az , hogy nem adhatják ki a nyertes nevét biztonsági okokból. a nyertesek meg nem fogják reklámozni magukat.
  • Tinman #43878
    AH, RMAH. Ennyi.
  • Skill
    jaja . haver is meg én is egyre inkább az ah scenelésre álltunk rá. néha igen jó cuccokat lehet megkapni akár bidért is.
  • Dr DeViLKiNG
    Ezzel az a baj, hogy ha már volt egy működő változatuk, akkor a story, és az összes rendszer már meg volt tervezve legalább papíron.
  • Carlos
    Szerintem meg simán.
    Ez kábé olyan, mint a hazai lottó.
    Te télleg elhiszed, hogy egy határon túli magyar nyerte meg a sokmilliárdot (még régebben 2000 elején) aki nem vette át a nyereményt? Hova lettek azok a pénzek?
    Igaz, hogy a szerencsejáték zrt-nek mondjuk egy ilyen 2-3 milliárdos tétel nem pénz a bevételek mellett, de egy jó kis bónusznak pont jó.

És tegyük fel a geci de emberi kérdést:
    Ha lenyúlhatnál mondjuk 100 millió forintot úgy, hogy nem buksz le. Ellopnád?
    Szerintem a világ lakosságának 99.8% el. A maradék 0.02 meg életképtelen...
  • Skill
    mert ha az én eddigi keresetemből blizzard kapott volna 15%ot akkor az neki jobb mintha 0%ot kapott volna.
  • Psychedelic #43873
    Nekem kb fele ennyi idő van a barbáromban, és megöltem vele inferno diablot soloban. Igaz közel se tökéletes a gear rajt, alig költöttem rá valamit.
    Viszont valóban, én hasznaltam AH-t. Ezért van a játékban. Volt olyan, hogy 10 perc alatt csináltam kb 2 milla befektetésből 10+ millás, mert elkaptam pár olyan itemet ami messze áron alul volt berakva AH-ba, fogtam visszaraktam 3x annyiért. Justice lantern gyürü, most a legolcsobb, 4 milla, 150k-ért vettem, string of ears öv, 750k-ért vettem 20% dmg res-ed, 5+ millat ér.
    Rohadt egyszerü geart összeszedni, csak oda kell figyelni, és tudni mi az ami ér valamit és mi az ami nem. Szaros 20% mf-os kék itemeket el lehet adni 500k-ért, 2 perc alatt stb.

Ha te azt gondoltad, hogy 400 órát majd köcsög töréssel, meg mobfarmal töltesz, és kész lesz a fullos karid, akkor nagyon sajnállak. Az AH nem az ördög műve, használjátok. Szedjétek ki ti is a geart, a sok macskajancsiból, aki az 1000 dps-es, str-es, life on hites kardot berakja 2 milláért.

Dropból nekem se volt semmi kb, talán még miliot érő item se esett, ettől függetlenül, valami geart azért csak sikerült összeszednem a karimra. Tény, nem törtem össze 1 köcsögöt se, és nem is tartott 1 butcher run 1 óráig.
  • j0nNyKa
    nem tudom nézted-e este az RMAH streamet (ha jól veszem ki, nem), a srác 400 dollárt keresett pár óra alatt :)
    nem csak dubaiban szórják a pénzt, úgy tűnik
  • Sunrider924
    Hat ez az, hogy a wowban ez mar bevalt, oriasit kaszaltak a mindenfele csili-vili szarokkal, event pet-ek, exclusive mountok es a jatekelemenyt ezek semmilyen modon nem befolyasoltak. Akkor ide a Diabloba minek kell ez a katyvasz?
  • Carlos
    Erre énis kiváncsi leszek.
    Mert pl ha lemegy az 1 misi 1 dollárra, akkor egy 250 dolláros kardért 250 millió goldot kéne kérni. És fordítva.
    Szóval nemtom hogy ez hogy lesz.
    De szerintem a RMAH után 1 hónappal fog csak normalizálódni a dolog.
    Az meg, hogy valaki 250-rt rak be valamit, hááát...max a dubai hülyegyerekek veszik meg.
  • Aradebil2
    mikor fogjátok fel végre hogy nem 12 évig fejlesztették, az első alfát (amit még blizz north csinált) 2005-6 körül dobták ki, így 2007 előtt ezt kurvára nem kezdték el fejleszteni
  • Dr DeViLKiNG
    Ez annyira kis összeg, hogy nem éri meg nekik főleg, ha valakinek eljár a szája. Fele ennyi időbefektetéssel kiadnak inkább egy új fizetős petet, amire egy fél grafikus fél napja elég, és milliókat(dollárt) hoz.
  • Skill
    na ja , a gold csak egy ideig lesz jó, aztán majd a tárgyak veszik át a helyüket. most is van pár nagyon durva cuccom, remélem , hogy ma már valós pénzes ahba fogom berakni, de hát majd máskor.
  • j0nNyKa
    én azon lepődnék meg, ha ez nem így lenne...
    ki tudja ellenőrizni ? senki
    akkor meg hogy az istenbe ne lépnék már meg ? g*cik ezek, de jól csinálják :)
  • Sunrider924
    Amit en kivulallokent es johiszemu fogyasztokent nem ertek hogy mi az istennek erolteti? Miert nem engedi a dolgokat a termeszetes medrukben zajlani, hiszen akarmilyen tranzakciobol jon neki a jutalek miert kell ehez tonkrebaszni a lootrendszert?
  • j0nNyKa
    igen, arra leszek kíváncsi, hogy hogyan alakul a következő:
    - goldot éri meg igazi pénzért venni, és a goldból tárgyat a gold AH-n
    - vagy simán RMAH-ból éri meg ugyanazt a tárgyat kivenni igazi pénzért ?!
  • Carlos
    Sajnos ez kurvára igaz.
    És azon se lepődnék meg, ha némelyik tárgyat a blizzard rakná be. Abból is bevétel van nekik.
    Elég, ha csak tárgyak 1%-a lesz blizzard forrásból, már hatalmas bevétel.
  • Carlos
    Arra azért majd figyeld, hogy tartsd a lépést az árakkal.
    Mert pl ha 1 millió gold lemegy 2 dollárra, akkor nem fog tőled venni senki, ha 1000 Ft-nál többért adod.
    Szerintem simán lemegy majd a gold 1 dolcsira is a kínai botosok miatt, szóval vicces lesz.
  • Sunrider924
    Ha megengeded kedves forumtarsam hogy valaszoljak neked. Amit irsz tokeletesen igaz, csak van egy ket szempont, amit nem veszel figyelembe. Tegnap irtam hogy 400 + ora van mosszesen a 2 karimba is amivel infernot farmolom. Picit elneztem, 350 csak, gondolom te is valahol e korul vagy folott jarsz. 6700+ elitet oltem. Ezek utan ha azt mondom hogy nem esett egyetlen ertelmes targy se meg nekem, de az AH el van arasztva veluk akkor erre mondjal valami ertelmeset. Ezt a loszart amit felkeszen kiadtak 12 evig fejlesztettek. Komoly tapasztalattal rendelkezo jatektervezok hivatalos forumon leirtak, max 5 kelett ehez a jelenlegi kinezet/tartalomhoz. Tudod mire ment el a tobbi 7 ev? A blizzard vilagelsokent meg akarta lepni az RMAH-t egy jatekon belul, es ehez korbe kelett jarja a temat minden jogi es gazdasagi oldalrol. Az egesz jatek az RMAH-rol szol, es itt van elbaszva az egesz. Te nem egy fair chance jatekot jatszol ahol van neked is eselyed, mert valojaban nincs eselyed, neked AHbol kell vasarolj, ezt erolteti a blizzard de nagyon.