Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #43873 Nekem kb fele ennyi idő van a barbáromban, és megöltem vele inferno diablot soloban. Igaz közel se tökéletes a gear rajt, alig költöttem rá valamit.
Viszont valóban, én hasznaltam AH-t. Ezért van a játékban. Volt olyan, hogy 10 perc alatt csináltam kb 2 milla befektetésből 10+ millás, mert elkaptam pár olyan itemet ami messze áron alul volt berakva AH-ba, fogtam visszaraktam 3x annyiért. Justice lantern gyürü, most a legolcsobb, 4 milla, 150k-ért vettem, string of ears öv, 750k-ért vettem 20% dmg res-ed, 5+ millat ér.
Rohadt egyszerü geart összeszedni, csak oda kell figyelni, és tudni mi az ami ér valamit és mi az ami nem. Szaros 20% mf-os kék itemeket el lehet adni 500k-ért, 2 perc alatt stb.
Ha te azt gondoltad, hogy 400 órát majd köcsög töréssel, meg mobfarmal töltesz, és kész lesz a fullos karid, akkor nagyon sajnállak. Az AH nem az ördög műve, használjátok. Szedjétek ki ti is a geart, a sok macskajancsiból, aki az 1000 dps-es, str-es, life on hites kardot berakja 2 milláért.
Dropból nekem se volt semmi kb, talán még miliot érő item se esett, ettől függetlenül, valami geart azért csak sikerült összeszednem a karimra. Tény, nem törtem össze 1 köcsögöt se, és nem is tartott 1 butcher run 1 óráig.