• Sunrider924
    Ha megengeded kedves forumtarsam hogy valaszoljak neked. Amit irsz tokeletesen igaz, csak van egy ket szempont, amit nem veszel figyelembe. Tegnap irtam hogy 400 + ora van mosszesen a 2 karimba is amivel infernot farmolom. Picit elneztem, 350 csak, gondolom te is valahol e korul vagy folott jarsz. 6700+ elitet oltem. Ezek utan ha azt mondom hogy nem esett egyetlen ertelmes targy se meg nekem, de az AH el van arasztva veluk akkor erre mondjal valami ertelmeset. Ezt a loszart amit felkeszen kiadtak 12 evig fejlesztettek. Komoly tapasztalattal rendelkezo jatektervezok hivatalos forumon leirtak, max 5 kelett ehez a jelenlegi kinezet/tartalomhoz. Tudod mire ment el a tobbi 7 ev? A blizzard vilagelsokent meg akarta lepni az RMAH-t egy jatekon belul, es ehez korbe kelett jarja a temat minden jogi es gazdasagi oldalrol. Az egesz jatek az RMAH-rol szol, es itt van elbaszva az egesz. Te nem egy fair chance jatekot jatszol ahol van neked is eselyed, mert valojaban nincs eselyed, neked AHbol kell vasarolj, ezt erolteti a blizzard de nagyon.