78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kb ha levegőt veszel, akkor is.. :)
de ha csak fogod magad, elindulsz egy dungeon-ben, és darálod végig, akkor nem veszel észre a bugból semmit, csak annyit, hogy repkednek a criticalok szépen, ahogy eddig is -
A patch hozta az új "feature"-t :] -
Tehát most akkoris resetelődik az SS amikor tárgyakat pakolászol? -
Tegnap még eszerint a leirás szerint működött.
Most sírnak a fórumon, hogy akkoris resetelődik, ha rálépnek egy pókra a földön. Ami szerintem nem feature hanem bug. -
maross #43936 Bizony, 1100resistnel mar csak 2000-2500at sebez egy feher szunyog :) -
valóban van ez a bug a DH-nál, de attól függetlenül ugyanúgy veretem vele a criteket elég sűrűn... nincs ezzel semmi kinyírva, ugyanúgy működik, mint eddig, max kicsit idegesítő
amúgymeg aki farmolás közben ráér az inventory-ban túrkálni, az megérdemli. -
de már fixálták, nem? -
Psychedelic #43933 Hell fokozaton diablo 2-ben. Hell fokozaton itt is ez van. Infernora meg elmondták, hogy ilyen lesz, vért izzadsz, szarakodsz a gearért és akkor talán sikerül megcsinálni. Amugy érdekes, én éreztem a karimon végig a fejlődést, és hogy ráraktam pár cuccot és jobb lett. Szerintem huzz fel egy barbárt, rakj rá 500 all rest, és kezd al act 1-et, aztán tegyél rá 700-at, és nézd meg ujra, teljesen más élmény lesz. Menj át act2-be, halj meg a szunyogokon, rakj a karira 900 all rest, probald meg megint. Érezni fogod azt, hogy fejlödik a karid a geartől.
Más dolog, hogy rohadtul faileltek az egészel, és az emberek közel se azt csinálták, mint amit ők elképzeltek. -
A skill 1 mp-enként 3%-al emelte a crit chance-t (100ig).
Ez resetelődött akkor AMIKOR CRIT-ET ÜTÖTTÉL EGY MOBON (nem köcsögön, nem akkor amikor felvetted a gemet a földről, vagy teleportáltál). -
who am I 7 #43931 de evvel most mi a baj?most nem ezt javítják ki?Elég gáz, hogy reseteli a criticalt, ha pakolsz 1 itemeet...ha kijavítják így nem fogsz xopni vele, és pörög tovább az ss.Ez miért baj?
-
Nem tudom, nincs dh-m, de ez egy elég kemény bugnak tűnik. Nem értem a DH könnyeket, a fix várható volt. -
Miféle bugra?
Azt csinálta a skill ami a leírásában volt.
-
el tudsz máshogy érni 130K dps-t DH-nál?
(szerintem nem).
1 shotolnak inferno-n, igen.
De majd johnny-ka megmondja a tutit, mégha szarul is irtam a nevét. Én még csak most lettem 59-es DH, ő meg már hetek óta ezt tolja. -
Sunrider924 #43927 Ember ott irja a 3ik hozzaszolasban a srac hogy a ticketjere jott a hivatalos valasz, ott irja hogy eddig az SS-t lehetett abuzalni mostmar meg van "javitva" es working az intended. Hat hogyne, az inventory pakolgatas reseteli a crit szamlalot, intended, anyad blizard... -
világosíts már fel, hogy ezzel miért van kinyírva a DH?
Ha valaki erre a bugra csinált buildeket, hát meg is érdemli. -
Ninja nerfet csak utólag jelentik be. -
Lehet, hogy az új patch-el bejött bug.
Valahogy ez túl idiótának tűnik ahhoz, hogy feature legyen.
/reménykedik -

-
Végül is SS helyett akkor berakom a Steady Aim-ot mert eddig
helyszűke miatt nem használtam. -
Én nem találok semmi konkrét hivatalos infót az ss-ről. -
Skill #43920 haverom azt mondja, hogy neki nem változott. lehet csak ust érte még el a hot fix? -
Sunrider924 #43919 Van haverom aki ss nelkul farmolja Azmodan-al bezarolag a teljes act3at. Nincs kinyirva a DH de egy jobb fajta tokonrugassal feler a dolog mindenkepp. -
Tbh, nem emlékszem pontosan, hogy 5-7-10 évvel ezelőtt hogy volt a d2 (2003-4 óta tolom bneten) drop, de maga a játék ekkora SZOPÁS tuti nem volt. Az első karaktereimet a d2ben még (mikor tört verzióm volt :D, 2k1 körül) singleben csináltam, guide nuku, ah nuku, azt sem tudtam, h mi hogy megy. És a játékot végig lehetett vinni, kvázi hülyén. Itt mi van? Szarakodás, 1shot, act1 farm. Úgy, h az ember bújja a fórumokat vmi hasznos infóért. Oké, hogy a d2ben éveket kellett várni, de az ott szerzett tapasztalatokat ugyan használják már föl.
Nem az az elvárás, h essen ki full naty set az első 6 zombiból. Hanem hogy érezzek vmi fejlődést a karin. Pl amikor ladderreset után csináltam a blizzsorcikat. Vettem rá a shakot, talpáncélt, talamut, ocut, etc (mielőtt vki beleköt: jsp-n vettem, nem d2marketen, meg a többin :D). Mindegyik cucc után lehetett érezni, hogy a kari jobb lett. Itt megvennék egy andy maskot 7m+ aranyért. Megnőne a dpsem 5-8kval kb, de ugyanolyan szar maradna a kari. Ha ráköltenék még 10m+ aranyat, akkor talán változna vmit, de nem vagyok benne biztos... Na ez a gondom vele. -
OFF: Tapasztalt Java fejlesztőt és Tesztelőt keresünk. Érdeklődni nálam priviben lehet! -
És ezzel a DH is kinyírva... Ma lettem volna level 60. Esküszöm bazmeg félreteszem ezt a pöcs játékot. -
Skill #43915 az idő mindent megszépít. -
Skill #43914 ja meg azt azért ne felejtsük el, hogy vagy 10évvel fiatalabbak voltunk mikor d2ztünk. azóta rengeteg minden változott . (ha találnék munkát már valszeg semmivel sem játszanék pl) -

-
Na így már sok értelme akkor nincs is, beteszek helyette mást.
Újabb 'not viable@endgame' passive.
-
"cecelégy mutatja meg hol a helyed act 2-ben..."
-
Psychedelic #43910 1.12-ben dropot emeltek? Hány évvel a megjelenés után? Mi most mennyi idövel vagyunk a megjelenés után? És elötte mi volt? Butaságokat ne beszélj.
Szerintem is böven van hibája a játéknak. Nem is azt mondom, hogy ez tökéletes. De szerintem nincs igaza annak, aki ELVÁRJA 1 hónap után, hogy napi 1-2 óra játkkal top gearben legyen.
Ez nem az a játék, és utána mi lesz, aztmondjátok, nem játszatok többet, mert ez szar unalmas, nincs content. Ha most már lenne top geared. játszanál még vele? Mi lenne az ami itt tartana a játékban.
Én is várom 1.03-at, sztem is szükséges, de azért ne essünk át a ló túloldalára, azzal, hogy napi 1-2 órával akarunk mindenet a megjelenés után pár héttel. Én is mobokat akarok ölni, de ha valakinek napi 1-2 órával ki kelett volna hogy dobjon a game x db jó lootot, akkor nekem aki jóval többet tolom mint napi 1-2 óra, menyit kelett volna kidobnia? Már a sokadik karimat kéne fullra öltöztetnem.... Ez igy jó lenne? -
Sunrider924 #43909 Anyad Blizzard, lehet orulni a DH konnyeknek:Sharshooter stealth nerf -
Kis kiegészítés a tegnapi vidihez:
-
Dant0r #43907 francot nem esett, igaz, nem full-highend über gear, de mefiből / baalból azért esett.
hja, és FUN VOLT FARMOLNI!
Egyszerűen AWESOME voltál d2-ben, akármivel is játszottál, itt meg egy a cecelégy mutatja meg hol a helyed act 2-ben... -
US régió -> sok ember -> sok pénz -> amiből sok "felesleges" -> RMAH bevétel WIN! Ittl EU-ban amúgy lehet hogy sokaknak idegenek ezek a számok de USA-ban szinte hétköznapi dolog több 100USD-t netes/egyéb tranzakciókban akár nem kézzelfogható cuccokra elnyomak.
A blizz meg hülye lenne nem kihasználni és 1000% hogy nyomatja ilyen formában majd a mikro tranzakciót ... az átlag ember úgysem lát a dolgok mögé akkor miért ne csinálná főleg ha keres is vele.
Azért ha globális szinten gondolkoztok rájöttök nem hülyeségből találta ki a RMAH-t a blizz és szerintem az sem véletlen hogy egy ekkora név mellet debütáltatja mint a D3 free promó a game neve viszi sokan kipróbálják a kövi játékokban meg már ELVÁRJÁK a játékosok, hogy legyen benn a RMAH...
Mint játékos azt mondom ez baromira nem tesz jót a játéknak/játékoknak főleg ha sikeres lesz mert akkor konkurens fejlesztők is tuti kedvet kapnak majd...
Persze az ő szemszögükből nézve én is ezt csinálnám
-
Kíváncsi vagyok 1.3 után mennyivel lesz jobb a farm téma.
Elég e ahhoz hogy behúzzon a játék, mert eddig nem nagyon
hatott meg. Mondjuk már annak is örülnék ha esne valami ritka
cucc és azonosítás után nem akarnám kitépni az összes
hajamat.
-
pont ez a lényege craftolsz-craftolsz-kraftolsz elfogy a mati, és ha nem az jött ki amit szerettél volna akkor mati gyűjtés közben eshet valami ami még jobb is mint amit craftolni akartál... -
Skill #43903 na de ezzel mi a gond? d2ben sem esett és ott is cserélgetés trade volt. most ahval ez csak egyszerűbb. -
Sunrider924 #43902 Az utolso mondatoddal egyetertenek ha az a script ami a random szamokat kedvezotlenul generalja akarmilyen looton nem ugyanugy mukodne a craft eseteben is. Meg mindig biztosabb megvenni 15 millaert azt az 1 cuccot. Ettol szar ez a jatek. -
Hülyeségeket beszélsz.
Egyrészt d2ben 1-2 naponta esett HR (1.12ben megemelték a dropot asszem), és egyébként a NULLÁRÓL 1-2 hét alatt értelmesre lehetett cuccolni a karit. Itt mi van? Átmentem infernóra, és a játék egy nagy SZAR lett. Unalmas, lassú, és az egész questrendszer egy vicc (ilyenekről nem beszélek most, h egy reflect grpon 2x döglök meg akkor is, ha meg sem ütnek). Játszottam 200 órát, esett 200 mffel 1 (EGY bazmeg, EGY) legendary, még nmen (akkor amúgy volt kb 20 mfem, lvl 45), 0 set, 0 recept. Csak a lószar, abból meg sok. Összegrindeltem 3kk aranyat, de még 5x ennyi kellene, h tudjak venni értelmes cuccokat. Vhogy nem vonz.
A stat pont szerzés sztem a fenének sem hiányzik (diablo2 stat pont elosztás: tegyél mindent a vit-re, VAGY 75% block, és utána mindent a vitre. ez szted érdekesebb?).
De ez amúgy mind semmi ahhoz képest, h maga a játék nem hozza a diablo hangulatot. Ez egy titan quest folytatás, MINDEN rosszal, ami megvolt a TQban, és semmi nincs meg benne a d2ből (ami ott jó volt, azok közül).