Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tbh, nem emlékszem pontosan, hogy 5-7-10 évvel ezelőtt hogy volt a d2 (2003-4 óta tolom bneten) drop, de maga a játék ekkora SZOPÁS tuti nem volt. Az első karaktereimet a d2ben még (mikor tört verzióm volt :D, 2k1 körül) singleben csináltam, guide nuku, ah nuku, azt sem tudtam, h mi hogy megy. És a játékot végig lehetett vinni, kvázi hülyén. Itt mi van? Szarakodás, 1shot, act1 farm. Úgy, h az ember bújja a fórumokat vmi hasznos infóért. Oké, hogy a d2ben éveket kellett várni, de az ott szerzett tapasztalatokat ugyan használják már föl.
Nem az az elvárás, h essen ki full naty set az első 6 zombiból. Hanem hogy érezzek vmi fejlődést a karin. Pl amikor ladderreset után csináltam a blizzsorcikat. Vettem rá a shakot, talpáncélt, talamut, ocut, etc (mielőtt vki beleköt: jsp-n vettem, nem d2marketen, meg a többin :D). Mindegyik cucc után lehetett érezni, hogy a kari jobb lett. Itt megvennék egy andy maskot 7m+ aranyért. Megnőne a dpsem 5-8kval kb, de ugyanolyan szar maradna a kari. Ha ráköltenék még 10m+ aranyat, akkor talán változna vmit, de nem vagyok benne biztos... Na ez a gondom vele.