• Szaruman
    Hülyeségeket beszélsz.
    Egyrészt d2ben 1-2 naponta esett HR (1.12ben megemelték a dropot asszem), és egyébként a NULLÁRÓL 1-2 hét alatt értelmesre lehetett cuccolni a karit. Itt mi van? Átmentem infernóra, és a játék egy nagy SZAR lett. Unalmas, lassú, és az egész questrendszer egy vicc (ilyenekről nem beszélek most, h egy reflect grpon 2x döglök meg akkor is, ha meg sem ütnek). Játszottam 200 órát, esett 200 mffel 1 (EGY bazmeg, EGY) legendary, még nmen (akkor amúgy volt kb 20 mfem, lvl 45), 0 set, 0 recept. Csak a lószar, abból meg sok. Összegrindeltem 3kk aranyat, de még 5x ennyi kellene, h tudjak venni értelmes cuccokat. Vhogy nem vonz.
    A stat pont szerzés sztem a fenének sem hiányzik (diablo2 stat pont elosztás: tegyél mindent a vit-re, VAGY 75% block, és utána mindent a vitre. ez szted érdekesebb?).

De ez amúgy mind semmi ahhoz képest, h maga a játék nem hozza a diablo hangulatot. Ez egy titan quest folytatás, MINDEN rosszal, ami megvolt a TQban, és semmi nincs meg benne a d2ből (ami ott jó volt, azok közül).