78998
  • Nelson85
    Jogos! Monk!
  • j0nNyKa
    mivel nem tudjuk, milyen kaszt a CARID (tepem a hajam btw), ezert nem, nem tudjuk, hogy hasznos-e a liferegen
  • Nelson85
    Javítsatok ki ha tévedek, de a Life per Second KURVAJÓ nem?
    most lettem 60 a Hardcore carimmal, és összedobtam egy geart kb fél millából, aurával most van 1600 reg. simán lehet 2 2.5k is ha lesz pénzem. Egyrészt olcsóbbak is mint a L/H meg ha lagg van, vagy dc, miközben mobok püfölnek, a hp-d akkor is pörög fel mint atom, és nagyobb eséllyel maradsz életben. Későbbi aktokban is életképes a Life per sec? vagy ott már keverni kell a 2-t?
  • jazzy
    Itt elsősorban az itemizáción van a hangsúly.

D2ben farmoltál szarásig. Untad 50 run után aznapra? Igen. Esett Legendary / set? Igen. Nem csak szaros sárga. Illetve a sárga csak kiemelkedő esetben volt jobb. JÓ l/s itemért sokat kellett farmolni? Igen, nagyon sokat, mégis jó volt látni minden esetben, hogy esnek. 9 napja nem láttam l/s itemet.

Nem tudok bosst farmolni, mert blizzard azt mondta, hogy nem szabad. Azt hittem fizettem a játékért és eldönthetem MIT AKAROK CSINÁLNI. De nem. Farmolj packokat, köcsög, élvezzed. 2-ben ha akartál mauztál, tunneleztél, ha akartál pindleztél, ha akartál bossoztál, ha akartál act runoztál. Itt nem döntesz. Mi közöd hozzá, majd mi megmondjuk.

1 év után telítődött a szerver itemekkel? Igen, teljesen, a játék unalomba fulladt, 500 cuccos karakter, mindenki fullos cuccban. De volt ladder, amiért megérte nyomulni. Eleinte. Utána cuccokat tápolni, fun pvpzni. Amikor mindenki fullos volt és megunta, alldel.

Itt ilyen nincs. Se ladder, se fun pvp, se semmilyen pvp, se alldel. Sőt még a jó cuccokat is spúr vagyok magamra rakni, inkább eladom. Minek legyen rajtam? A középszarral is elfarmolgatom infernot. Ha lenne pvp, meg ladder ami miatt számítana, hogy gyorsabban öljek magamra raknám.

MF megint minek? Ha társaságban játszunk megoszlik. Ergo nekem van, másnak nincs, tehát nekem is fölöslegesen van. Tök jó. Farmoljak egyedül cuccot 200 mfel, vagy farmoljunk 4en 50el, amikor még lassabban is haladunk? Nem is tudom. Ráadásul pausezni sem lehet több playernél és több playernek több nyűgje van. De egymást meg kell várni, mert haladni nehéz kevesebben ha bent van más is, meg lootja se lesz, se stackja.

Plusz még ha esik is legendary.. 2ben kiesett egy zöld Lacquered Plate, sokkot kaptam és tudtam, hogy ez nekem jó. Örültem mint majom a farkának. Most HA 2 hetente esik 1 és ESETLEG akkora mákom van, hogy mondjuk egy használható item, ne adj isten egy legendary shield, akkor először örülök, aztán fel se merem venni, mert 5 milliótól egészen 50 millióig bármennyit érhet. 30 eurotol 250 euroig. Vagy felveszek egy Natalya ringet és spawnol rá intellect meg strength.

Arról már nem is beszélve, hogy kb 2 set van a játékban, aminek a bonusa ér valamit a DH és a WD. Wizard konkrétan lófaszt se ér. A monknak max a dexes, barbárnak.. nem láttam még barbárt IKban.

Mindegy, amíg veszik a cuccokat rmahban farmolás van, utána 1.1 és GW2 várás.
  • Psychedelic #49670
    Nemtudom, én játszottam azokban az idökben is amikor nem volt lod, és rare itemek voltak diablo 2-ben, én simán huztam egy uj karit csak azért mert kiesett 1 jobb item, amin 2-vel több str volt, igy már nem kelett 50-et raknom str-re csak 48-at. :)

Simán jók lennének a statok most is ha az itemek felvételéhez kellene, max kicsit máshogy kéne, pl. vit függő lenne a barbárnak hogy felvedd az armorokat, igy ha tank barbárt csinálsz, akkor feltudnád venni az 1500 vit-et kérö legdurvább armort, ha dmg barbárt és nincs csak 1000 vited, akkor nem tudnád felvenni a legdurvább armorokat, viszont kezedbe tudnád venni a legdurvább fegyvereket, amiket mondjuk egy tank barbár nem.

Persze ehez teljesen másik játék kéne kb. és lehet rajtam kivül ez tényleg nem kéne senkinek, de nekem pl tetszene.

A fix talentfát is szerettem, most ha itt is az lenne, van 1 barbárom tank skillekkel, és mivel már életképes a dmg barbár is simán huznék egy másikat ami meg dual tornados, meg lenne 1 harmadik ami throwos, más statokkal más itemekkel. Persze ezért most itt megleszek kövezve, mert ez sokak szerint faszság, meg minek, meg nem casual friendly, de nekem diablo 2-ben is megfelelt, és rajtam kivül még elég sok embernek.

Az meg hülyeség, hogy diablo 2-ben mindenki tudta mire kell rakni, pont olyan fogalmatlanok voltak ott is az emberek mint itt, és a 90%-nak ötlete se volt arról, mire is pakoljon. Ez a játék faék egyszerü, mégis elakadnak emberek, meg nemtudnak elöbbre jutni, gondolod, hogy az itt egész nap sirdogálók, akik hellen nem tudnak végigmenni, és nem tudnak javitásra elég pénzt farmolni, eltudták volna osztani a statokat rendesen? :)

Nekem egy ranglista nagyon hiányzik pl., én szivesen nézegetnem, európában hanyadik is vagyok, lehetett volna sokféle alapra csinálni, nem csak lvl. És mondjuk ugy, hogy meg is nézheted milyen gearje van az embernek stb.
  • j0nNyKa
    talentfa ugyanannyira volt pont egyedi, mint itt a skillrendszer - van kasztonkent maximum 2-3 hasznalhato build, azt csinalod, kesz
    statok? ne viccelj velem, kerlek. szamra pontosan megvolt, hogy melyik kaszt melyik statra mennyit rak, senki nem tert el attol
    runak mitol tennenek egyedive? megvoltak az eros runaszavak, amiket probaltal farmolni, az pedig kurvara az itemek kategoria

..next..
  • jazzy
    Azt hittem eddig, hogy skilleket is lehet választani, de most, hogy mondod, csak ruhát.
  • Akronomus #49667
    Pont a témával kapcsolatban szedem össze a gondolataimat a kövi vidimhez, hogy tényleg ez kellett a népnek? Ennyire "lebutítani", szinte semmi egyéni variálhatósággal?

Diablo 2 : Talentfa-Statok-Rúnák-Itemek

Ezekkel tudta az ember testreszabni a karakterét a saját játékstílusának megfelelően. Ebből a 4 dologból állt össze 1 karakter.

Diablo 3: Itemek

Ennyire le lett butítva a játék....Semmi változtatási lehetőségünk nincs a cuccokon kívül, így az 1 opcióból nem igazán "egyedi" a karakter, mert átvedlek másik ruciba, és kész, mintha nem is az én 200+ óra playtime-os karakterem lenne....Ez az ami rontja a játék összképét....
  • cateran
    http://www.youtube.com/watch?v=xen2uQLuKJg&feature=youtu.be&t

Erdekes latni, hogy milyen volt meg az ev elejen a beta..volt scroll of identify es minor power rune es minor lethality rune...

kurvara masmilyen az egesz.....Nem eskudnek meg ra, hogy jobb (bar a bennem elo cinikus es szarkasztikus seggfej hajlik arra, hogy DE IGEN, SOKKAL JOBB VOLT AZ A BETA...:P:D)
    Hajlok arrais, hogy osszeeskuves elmeletet gyartsak:A devek kozoltek a managementel, hogy meg jo x honap fejlesztes van a jatekban, mire azok kozoltek, hogy van x/5 honap idotok, mert a nep elhagyja a wowot content hianyaban es kell a bevetel, mert a befektetok morcik lesznek, a pandak meg csak sokara jonnek es valahogy meg kell tartanunk a nepeket ...Aztan gyorsan osszeroffentettek valami okossagot es kiadtak D3 neven....
  • Psychedelic #49665
    Nemtudom miről beszélsz, senki nem irta, hogy a wow érdekesebb, azt irtam, hogy nem lehet olyan end contentet berakni egy HnS-be mint a wow-os raidek. Nem lehet azzal variálni infernon, hogy ilyen olyan taktika kelljen, mint mondjuk wowban megölni egy raidbosst, itt nem tudnak mást csinálni mint ezt ami van. Itt csak a gearel tudnak nehezíteni, ha nem ellg a geared nem fog menni, ennyi. Persze aki csont hülye, annak gearben se fog menni, de ne belőlük induljunk ki.
  • Hegi90
    Az mondjuk tényleg igaz, hogy egyedül legtöbbször sokkal gyorsabban tud haladni az ember, mint csapatban. Ahhoz képest, hogy online játék, nem nagyon erőltetik a kooperációt...
  • 1Darton1
    Ott a csapatjáték kikerülhetetlensége és változatossága ad nagyon sok szórakoztató játékidőt. Single playerben lehetetlen ugyanazt a hatást elérni.
  • Hegi90
    most már komolyan érdekel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégis milyen kontent van a wowban, ami érdekesebbé teszi a játékot, mint a d3?
  • Psychedelic #49661
    Viszont ezeknek az "újításoknak" az emberek 90% tapsolt, és ha valaki beirta hogy miért kell kivenni valamit, akkor egyszerre elküldték az anyjába, mert hát mit képzel ez igy jobb, és amugy is a blizzard tudja mit csinál, mert a blizzard a legjobb. Meg lehet nézni a commenteket diablo3.hu-n minden ilyen hír után.
    Már megjelenés elött lehetett látni, nem sok content lesz a játékban, mint az item farm, meg a durva inferno, ami meg borítékolható volt, hogy egyféleképpen tudnak nehézre csinálni, ha olyan dmg-et kapsz hogy nem éled túl. Ez nem wow, csak egy sima HnS, sok variáció nincs a nehezítésre.

És a vicces az, hogy most az a 90% ember aki akkor tapsolt mindennek amit kivettek, egyszerüsitettek, szétbasztak a játékban, az most itt sir naphosszat, hogy szar a játék, nem lehet megcsinálni infernot, lehetetlen, és amugy is szar mert nincs content csak az item farm stb stb.

Blizzard kb. azt adta amire a tömeg vágyott, aztán a sok okos most jön rá, hogy szar van a palacsintában. Ez kelett a népnek, senki nem akart olyan max szintet amit casualként nem tud elérni, senki nem akart egész nap boss runolni, nem akartak soha ki nem eső runakat farmolni, nem akartam statot elosztani, nem akartak talenteket, nehogy uj karit kelljen huzni stb. Ja hogy a végén semmi se maradt a játékban ami lekötné az embereket és ami miatt belépnének játszani? Hát nem most kéne erre rájönni, semmi nem volt jó az embereknek amitől diablo 2 volt a diablo 2.
  • Akronomus #49660
    A Blizz burkoltan bevallotta, hogy az "újításokkal" elbaszta a játékot. A Diablo 2 remekül működött/működik, hiába vannak a bossrun-ok, még mindig élvezik az emberek. A jól bevált receptet elhagyták és ki akartak találni egy új irányt a játéknak, de nem lett olyan durranás, mint ahogy azt várták...Blizzard FAIL
  • Savmacska
    Am ha valaki felrak egy cuccot ah-ra és csak bid-re teszi fel, és mondjuk lejárt az 5perces "calcel" lehetősége, akkor utána már sehogy sem tudja bezárni az aukciót nem ? Tehát ha egy 10milliós cuccot elvisznek neki 20k-ba akkor így járt ha jól értem, igaz ?!
  • Savmacska
    +1
  • cateran
    Majd mindjart jon par fan (Frostshockos adminok elonyben:D) es elmagyarazzak, hogy Bashiok es a Blizzard rosszul tudja, ez csak 1 jelentektelen kisebbseg velemenye, a jatekkal minden a legnagyobb rendben, csak apro finomitasokra van szukseg...:P:D
  • Hali23
    +1

Ráadásul elég vicces, hogy az írja hogy helyesírás ellenőrző, aki minden egyes mondatát kisbetűvel kezd, és soha nem tesz mondatvégi írásjelet. Ez kb ált. iskola első osztály.. :D
  • Különc
    Ebben a 10 percben még nem linkelték
  • skinnyman
    Vótmá?
    Blizzard Admits Diablo III Endgame isn't Sustainable
  • jazzy
    Tudjuk, hogy manapság átnézni azt amit kiadni a kezedből nem menő, de a nem kötök bele, mert az gonoszságnál még mindig jobb az, ha felhívják rá a figyelmét. Ne sírjatok már folyton a kritikán. Nem tetszik a kritika nem publikálsz.
  • Akronomus #49652
    Ok, javítottam, kössz az észrevételt .D
  • Gubberx
    Legalább valaki ír pár hasznos tippet, nem értem miért kell belekötni.....
  • j0nNyKa
    microsoft word - helyesírás ellenőrző, mielőtt cikket írnál
    például (több sebből..) : "- A ranged karakterek nagyon jól ismerik a SHIFT gomb funkcióját ( Force Stand ), lenyomásakod megáll a karakter, és elkezd támadni a kurzor irányában"
  • Akronomus #49649
    Tippek-Trükkök a Diablo 3-ban
  • Traky70
    Én ezt találtam:
    http://www.diablowiki.net/Combat
    Vannak benne érdekes dolgok a sebzés bónuszokkal kapcsolatban. Ha esetleg valakinek van további infója, ne habozzon megosztani.
  • sata75
    mi ez a zene alatta, valaki ismeri esetleg?
  • who am I 7
    ja..szerintem itt is jobb lenne, több kék, kevesebb sárga...de azok a sárgák használhatóak legyenek, mert most az esetek 99%-ban vendornak adom el rögtön...f0sok.
  • yesname #49645
    15%-ot + 1 Eurot von le. Nem mindegy :)
  • greyfox
    Na, aki esetleg olyan béna volt mint én, hogy Battlenet accountra ment a pénze, az egy haver segítségével átnyomhatja paypalra.
    Haver felrak itemet RMAH-ba, paypalra kérve az utalást.
    Te megveszed, havernak megy a pénz Paypalra, és mindenki boldog.
    Egy hátülütő: 250 eurónént levon 1-et :)
    Voala.
  • Ry0K3N
    Megesik az ilyen, a monkomnak pl két ugyanolyan gyűrűje van amit ugyanaz a mob dobott ki nekem és ismerősnek is. Csak odaadta azt is mert pont jó volt :)
  • unknown nick
    Hahaha elképesztő. Nem csak viccesnek találnád, hanem a földön fetrengenél a röhögéstől, ha ismernél IRL :D
  • cookac2
    na tessék, ezt sem tudtam. nem is lenne baj ha vmi überbrutál amu lenne, de így...
  • Aradebil2
    lagg miatt szokott néha ilyet csinálni, ismert bug
  • Haversrác
    Szasztok, egy új,érdekes problémába ütköztem. Elindítom a launcher.exe-t, kiírja hogy Diablo 3 launcher update, forog egy kicsit a karika, aztán se kép se hang.SE a diablo3.exe-vel se a launcher.exe-vel nem indul. Ilyenkor mi van?
  • ToCsEk
    nyálcsorgatás on

• yesname #49637
    Persze meg lehetett nézni, de szerinted hányan bújták át az adatbázist, ráadásul úgy hogy összevetnek mindent mindennel? Botrány meg olyan értelemben volt, hogy sorra kerültek fel a videók, képek mindenhol a netre az első legendary droppokról mellé téve szimpla kékeket ugyanazon szinten. Erre 1 hétig nyponta 5-10 új topic nyílt Blizzard fórumokon róla, hogy mi az istent csináltak???
    Tőlem pedig ne hogy így maradjon, mert ez nem logikus és nem normális. (Blizzard is beismerte.) A cuccok erősségének arányban kellene állnia a droppolási esélyükkel. D2-ben például számomra (és sokak számára is talán) a szetek összegyűjtése volt az egyik cél. Ha meg volt minden darab, általában über geart kaptál, de legrosszabb esetben is sokáig segítségére volt 1-1 karinak.
    Itt nem ad olyan élményt egy-egy set darab felbukkanása a dropnál, mert tudjuk hogy nagy valószínűséggel szar lesz. D2-ben tudtad, hogy olyan lesz amit a ritkasága indokol.
  • Hali23
    Újabb diablo 3 bug, 5 perce vettem fel.... LOL :D Még mindig ott van és nem tudok vele mit kezdeni :D

• TVelvet
    ezt 250 euroért megveszik, ez 100%, vagy 200-250milla