Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #49670 Nemtudom, én játszottam azokban az idökben is amikor nem volt lod, és rare itemek voltak diablo 2-ben, én simán huztam egy uj karit csak azért mert kiesett 1 jobb item, amin 2-vel több str volt, igy már nem kelett 50-et raknom str-re csak 48-at. :)
Simán jók lennének a statok most is ha az itemek felvételéhez kellene, max kicsit máshogy kéne, pl. vit függő lenne a barbárnak hogy felvedd az armorokat, igy ha tank barbárt csinálsz, akkor feltudnád venni az 1500 vit-et kérö legdurvább armort, ha dmg barbárt és nincs csak 1000 vited, akkor nem tudnád felvenni a legdurvább armorokat, viszont kezedbe tudnád venni a legdurvább fegyvereket, amiket mondjuk egy tank barbár nem.
Persze ehez teljesen másik játék kéne kb. és lehet rajtam kivül ez tényleg nem kéne senkinek, de nekem pl tetszene.
A fix talentfát is szerettem, most ha itt is az lenne, van 1 barbárom tank skillekkel, és mivel már életképes a dmg barbár is simán huznék egy másikat ami meg dual tornados, meg lenne 1 harmadik ami throwos, más statokkal más itemekkel. Persze ezért most itt megleszek kövezve, mert ez sokak szerint faszság, meg minek, meg nem casual friendly, de nekem diablo 2-ben is megfelelt, és rajtam kivül még elég sok embernek.
Az meg hülyeség, hogy diablo 2-ben mindenki tudta mire kell rakni, pont olyan fogalmatlanok voltak ott is az emberek mint itt, és a 90%-nak ötlete se volt arról, mire is pakoljon. Ez a játék faék egyszerü, mégis elakadnak emberek, meg nemtudnak elöbbre jutni, gondolod, hogy az itt egész nap sirdogálók, akik hellen nem tudnak végigmenni, és nem tudnak javitásra elég pénzt farmolni, eltudták volna osztani a statokat rendesen? :)
Nekem egy ranglista nagyon hiányzik pl., én szivesen nézegetnem, európában hanyadik is vagyok, lehetett volna sokféle alapra csinálni, nem csak lvl. És mondjuk ugy, hogy meg is nézheted milyen gearje van az embernek stb.