Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #49661 Viszont ezeknek az "újításoknak" az emberek 90% tapsolt, és ha valaki beirta hogy miért kell kivenni valamit, akkor egyszerre elküldték az anyjába, mert hát mit képzel ez igy jobb, és amugy is a blizzard tudja mit csinál, mert a blizzard a legjobb. Meg lehet nézni a commenteket diablo3.hu-n minden ilyen hír után.
Már megjelenés elött lehetett látni, nem sok content lesz a játékban, mint az item farm, meg a durva inferno, ami meg borítékolható volt, hogy egyféleképpen tudnak nehézre csinálni, ha olyan dmg-et kapsz hogy nem éled túl. Ez nem wow, csak egy sima HnS, sok variáció nincs a nehezítésre.
És a vicces az, hogy most az a 90% ember aki akkor tapsolt mindennek amit kivettek, egyszerüsitettek, szétbasztak a játékban, az most itt sir naphosszat, hogy szar a játék, nem lehet megcsinálni infernot, lehetetlen, és amugy is szar mert nincs content csak az item farm stb stb.
Blizzard kb. azt adta amire a tömeg vágyott, aztán a sok okos most jön rá, hogy szar van a palacsintában. Ez kelett a népnek, senki nem akart olyan max szintet amit casualként nem tud elérni, senki nem akart egész nap boss runolni, nem akartak soha ki nem eső runakat farmolni, nem akartam statot elosztani, nem akartak talenteket, nehogy uj karit kelljen huzni stb. Ja hogy a végén semmi se maradt a játékban ami lekötné az embereket és ami miatt belépnének játszani? Hát nem most kéne erre rájönni, semmi nem volt jó az embereknek amitől diablo 2 volt a diablo 2.