78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
jah, ezért sincs lelkiismeret furdalásom. Release óta kint van ez a kurva bug, a botok szétfarmolták magukat rajta. Én most már úgy vagyok vele, hogy RMAH-n megpróbálom visszahozni a játék árát, aztán 1.04-re meglájtuk mit tudnak összerakni. Ha egy rakat szar lesz megint, akkor pápá D3. -
Ezé' ugyan mennyit kérjek?
Reggel egy run alatt esett 4 ring meg 4 amu,amiből 2-t tudok eladni,egyik ez. -
Zöld itemekre ugranak mint gyöngytyúk a takonyra, főleg ha olcsó, bár 2 hónappal a megjelenés után már alább hagyott ez a szisztéma szerintem -
Ferrari23 #52402 Hát én szokás szerint mikor kidobta zombi, úgy voltam vele olyan 40-50k ért elmegy majd, mint az eddigi összes set item, szóval kicsit meglepődtem, hogy 2 milla, mondom mi a fax :D:D -
durva hogy mar honapok ota van ez a bug ;)
-
Sok vagy kevés? -
Ferrari23 #52399 Most én vagyok a hülye vagy AH ban tényleg buyout-tal 2 milla ez a gyűrű?
:O -
Ignore Pain helyett Battle Raget használtam, Leap helyett meg Furious Chargeot -
Shield-orientált barbárnak van jobb build mint a frenzy+revenge+WOTB+ingore pain warcry+leap? Ezzel farmolgatok két hete, ha ajánlotok valamit kipróbálom örömmel. -
most nekem is ki kell várni a sort, na mindegy ez van. Majd csak raknak ki valami jót elérhető áron...
#52393: nem tudom biztosan, de szerintem függetlenek a petek statjai a tiédtől. De ezt egy jó WD-s tudná megmondani biztosra. -
Napokig kempeltem AH-t, mire láttam upgradet jó áron, szóval így van ez egy szint után. Bár most nem tudom milyen a helyzet, 2 hete nem tolom -
de az a poén, hogy mikor nincs rá pénzem van 3-4 is ami már egész jó. Amikor pedig van pénz, nadrág nincs :D -
megut3 #52393 senki nem akar, vagy nem tud válaszolni az alábbira?:
"withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"
-
Nekem is azt volt a legnehezebb beszerezni -
na én újabb 5 milkával gazdagodtam :) Így már a tegnapi eladás után összesen 15 millióm van. Az a baj egy normális nadrág nincs a barbáromra ah-ban :| -
Ferrari23 #52390 Most pottyant, nem nagy szám szokás szerint...
-
te úgyis darkspore-ozol :] -
Nekem nem jön be a játék. Túl gyors a karakter futása... ha állítanak rajta, akkor esetleg. De néztem videót és elég nevetséges volt. -
megut3 #52387 Srácok, withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?
-
maci9341 #52386 - no reklám - -
aki akar az jöhet, vegyetek fel mf-et azt jóság lesz. -
BlazeH #52384 Jól hangzik, bár diablo 3-ban se 7-es szinten kezdődtek a gondok :) -
végig is farmolom vele act3-at párszor -
igen, EU-n még megy, lentebb írták -
megpróbálhatom:
- jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikből esni fog egy item, ami jó
- pörgős: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgősebb élményt nyújt, mint a dio
- választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelező végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4ből a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
- áthoztak mindent az első részből, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
- változatos területek már az elején: 7es szintű vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
- itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
- ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet űberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele) -
ehhez képest most jöttem fel és még mindig működik. -
clio1616v #52379 a második már tovább tart ^^ -
BlazeH #52378 max 5 pontban össze tudnád foglalni, hogy miért is érné meg egyáltalán letölteni a bétát?
torchlight 1 elég unalmas lett, nagyon hamar... -
off:
torchlight 2-be most kicsit jobban belemerültem, nos... üt. ver. aláz.
minden, ami a diabloban szar, az a torchlightban jó, és ez a lényeg.
akit érdekel, hogy hogy lehet most bétázni, írjon privit
az, hogy ágyúval nyomulok, meg kb. 100% EPIC WIN. -
én is gyakran elmegyek az első a(c)ktusban...hogy miért van? hm...
-
eLiXir #52375 Sziasztok! Az első actusban mindig elmegyek! Ez Miért lehet? Vagyis úgy értem, hogy elmegy az életerőm.
188.143.124.67
(188-143-124-67.pool.digikabel.hu) -
Van female armor is? 

Szerk: ám ja -
DH-n a male armorok sokkal jobbak szvsz -
Mi az a DH, ugyan...
-
jó, mert a DHnál 2-t tudok mondani, amelyik kinéz valahogy, a többi nem.. -
Balor és az Astral azok makik, többi jó
Szerk: barbárnál -
BlazeH #52369 és az első 15 sor elpazarolt dizájn, mert:
1. maximum csak pár óráig használod mindegyik
2. egységes cucca sose lesz a karinak, mert keverve fogod használni ami általában hülyén néz ki
jó lenne ha később valahogy megoldanák hogy a korábbi kinézetek is életképesek legyenek infenón, akár set-ekkel vagy más módon -
megnézed, mert kíváncsi vagy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ez egy sima critical mas wizard, egyedül az volt benne bugos hogy wicked wind 100% lifeonhitet szedett vissza, de ezen kívül ez sosem volt bugos build -
BlazeH #52366 Jelenleg viszonylagos egyensúly van az átlagos de még használható tárgyaknál, mert itt a piac telítődése és a gold inflálódása kiegyenlíti egymást. Viszont árban egyre inkább nő a szakadék az igazán jó cuccok és az átlagos cuccok között, mert a top cuccokat nem érinti a túltelítődés, annál inkább a gold értékcsökkenése.