78998
  • Hegi90
    jah, ezért sincs lelkiismeret furdalásom. Release óta kint van ez a kurva bug, a botok szétfarmolták magukat rajta. Én most már úgy vagyok vele, hogy RMAH-n megpróbálom visszahozni a játék árát, aztán 1.04-re meglájtuk mit tudnak összerakni. Ha egy rakat szar lesz megint, akkor pápá D3.
  • berlinboy6329
    Ezé' ugyan mennyit kérjek?

Reggel egy run alatt esett 4 ring meg 4 amu,amiből 2-t tudok eladni,egyik ez.
  • Különc
    Zöld itemekre ugranak mint gyöngytyúk a takonyra, főleg ha olcsó, bár 2 hónappal a megjelenés után már alább hagyott ez a szisztéma szerintem
  • Ferrari23
    Hát én szokás szerint mikor kidobta zombi, úgy voltam vele olyan 40-50k ért elmegy majd, mint az eddigi összes set item, szóval kicsit meglepődtem, hogy 2 milla, mondom mi a fax :D:D
  • AnarchoiD
    durva hogy mar honapok ota van ez a bug ;)
  • Különc
    Sok vagy kevés?
  • Ferrari23
    Most én vagyok a hülye vagy AH ban tényleg buyout-tal 2 milla ez a gyűrű?

:O
  • Különc
    Ignore Pain helyett Battle Raget használtam, Leap helyett meg Furious Chargeot
  • NecroJoe
    Shield-orientált barbárnak van jobb build mint a frenzy+revenge+WOTB+ingore pain warcry+leap? Ezzel farmolgatok két hete, ha ajánlotok valamit kipróbálom örömmel.
  • SLICK
    most nekem is ki kell várni a sort, na mindegy ez van. Majd csak raknak ki valami jót elérhető áron...

#52393: nem tudom biztosan, de szerintem függetlenek a petek statjai a tiédtől. De ezt egy jó WD-s tudná megmondani biztosra.
  • Különc
    Napokig kempeltem AH-t, mire láttam upgradet jó áron, szóval így van ez egy szint után. Bár most nem tudom milyen a helyzet, 2 hete nem tolom
  • SLICK
    de az a poén, hogy mikor nincs rá pénzem van 3-4 is ami már egész jó. Amikor pedig van pénz, nadrág nincs :D
  • megut3
    senki nem akar, vagy nem tud válaszolni az alábbira?:
    "withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"
  • Különc
    Nekem is azt volt a legnehezebb beszerezni
  • SLICK
    na én újabb 5 milkával gazdagodtam :) Így már a tegnapi eladás után összesen 15 millióm van. Az a baj egy normális nadrág nincs a barbáromra ah-ban :|
  • Ferrari23
    Most pottyant, nem nagy szám szokás szerint...

• j0nNyKa
    te úgyis darkspore-ozol :]
  • Fpocok
    Nekem nem jön be a játék. Túl gyors a karakter futása... ha állítanak rajta, akkor esetleg. De néztem videót és elég nevetséges volt.
  • megut3
    Srácok, withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?
  • maci9341
    - no reklám -
  • Hegi90
    aki akar az jöhet, vegyetek fel mf-et azt jóság lesz.
  • BlazeH
    Jól hangzik, bár diablo 3-ban se 7-es szinten kezdődtek a gondok :)
  • Hegi90
    végig is farmolom vele act3-at párszor
  • j0nNyKa
    igen, EU-n még megy, lentebb írták
  • j0nNyKa
    megpróbálhatom:
    - jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikből esni fog egy item, ami jó
    - pörgős: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgősebb élményt nyújt, mint a dio
    - választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelező végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4ből a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
    - áthoztak mindent az első részből, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
    - változatos területek már az elején: 7es szintű vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
    - itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
    - ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet űberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele)
  • Hegi90
    ehhez képest most jöttem fel és még mindig működik.
  • clio1616v
    a második már tovább tart ^^
  • BlazeH
    max 5 pontban össze tudnád foglalni, hogy miért is érné meg egyáltalán letölteni a bétát?
    torchlight 1 elég unalmas lett, nagyon hamar...
  • j0nNyKa
    off:
    torchlight 2-be most kicsit jobban belemerültem, nos... üt. ver. aláz.
    minden, ami a diabloban szar, az a torchlightban jó, és ez a lényeg.
    akit érdekel, hogy hogy lehet most bétázni, írjon privit
    az, hogy ágyúval nyomulok, meg kb. 100% EPIC WIN.
  • Kandurex
    én is gyakran elmegyek az első a(c)ktusban...hogy miért van? hm...
  • eLiXir
    Sziasztok! Az első actusban mindig elmegyek! Ez Miért lehet? Vagyis úgy értem, hogy elmegy az életerőm.

188.143.124.67
    (188-143-124-67.pool.digikabel.hu)
  • Különc
    Van female armor is?

Szerk: ám ja
  • Aradebil2
    DH-n a male armorok sokkal jobbak szvsz
  • Különc
    Mi az a DH, ugyan...
  • j0nNyKa
    jó, mert a DHnál 2-t tudok mondani, amelyik kinéz valahogy, a többi nem..
  • Különc
    Balor és az Astral azok makik, többi jó

Szerk: barbárnál
  • BlazeH
    és az első 15 sor elpazarolt dizájn, mert:

1. maximum csak pár óráig használod mindegyik
    2. egységes cucca sose lesz a karinak, mert keverve fogod használni ami általában hülyén néz ki

jó lenne ha később valahogy megoldanák hogy a korábbi kinézetek is életképesek legyenek infenón, akár set-ekkel vagy más módon
  • RatBaG #52368
    megnézed, mert kíváncsi vagy:
  • Aradebil2
    ez egy sima critical mas wizard, egyedül az volt benne bugos hogy wicked wind 100% lifeonhitet szedett vissza, de ezen kívül ez sosem volt bugos build
  • BlazeH
    Jelenleg viszonylagos egyensúly van az átlagos de még használható tárgyaknál, mert itt a piac telítődése és a gold inflálódása kiegyenlíti egymást. Viszont árban egyre inkább nő a szakadék az igazán jó cuccok és az átlagos cuccok között, mert a top cuccokat nem érinti a túltelítődés, annál inkább a gold értékcsökkenése.