Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
megpróbálhatom:
- jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikből esni fog egy item, ami jó
- pörgős: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgősebb élményt nyújt, mint a dio
- választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelező végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4ből a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
- áthoztak mindent az első részből, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
- változatos területek már az elején: 7es szintű vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
- itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
- ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet űberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele)