78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #52810 Na jó nem tudom mi van újrakezdtem most van elite, de mindegyik csak 1 rare dob 260 mf-fel valor 5-tel... Elmegy a faxomba ez a szar...... -
Ferrari23 #52809 Watch tower 0 elite... -
Ferrari23 #52808 Mos tén valami bugot fogtam ki? Azon a 3 pályán, amin általában van vagy 10 elite, most 1 volt, annak se volt kiírva neve alatt, hogy milyen szarokat tud, csak a neve.... -
A 2ben eleinte mefi ment csak a sorcival (az is nehezen, mana 2x fogyott teleport közben :D), aztán andi is. Ahogy jöttek a cuccok, folyamatosan 'nyíltak meg' a farmolható zónák, a végén már baal, dia, meg full hell rush ment(még mindig a sorcival). Volt egyfajta fejlődése a karinak. És nem CSAK a hellen eső cuccokat lehetett rárakni (occu, viper, soj, nagel!!, etc). Aztán ha a sorci kész volt, akkor az ember csinált egy drágább/hatékonyabb karit (hammerdin, javazon, vagy egy burzsuj lightsorc) a farmhoz. Ezzel is el lehetett lenni heteket, mire ezekhez meglett a cucc (ofc no bot, az a nuboknak való). Ha volt egy hatékony farmer, akkor lehetett kereskedni (jsp, ott tényleg élmény volt, illetve ingame vadászni a nubokra). És mindezek után lehetett építeni a pvp karit, ami kb korlátlan forrásokat emésztett föl (3/20/20 önmagában drágább volt, mint egy fullos hdin). És ezek mellett a farmolás fun volt (persze ennek nagy részben a teleport skill az oka, hihetetlen sokat számított).
Itt mi van? Eljutok 60ig, és a lvl 50 alatt talált cuccokat kidobhatom a f*szba (1-2 NAGYON ritka esetet leszámítva). Nekiállok farmolni a mobokat, amik harmatos lósz*rt dobálnak. 150 órát játszottam, de értelmes cucc nem esett. Ja, ebből a 150ból kb 100 óra inf a1 volt, ebből is 85 bucserrun. NULLA változatosság. Lassú farm, szopatós mobok (25k hp DH, jön a reflectes grp, és kb instant halott vagyok, majd megb*sznak még 3x, mire meghalnak). A2ben a mobok 90%-a 1hitelt, A3ban 98 (A4be nem mentem). Ezek után jött a szuper peccs, ami 50-70% dmg csökkenést adott (igen, nether tent+IAS), PLUSZ a rep ktg 5x nagyobb lett. Na azóta nem léptem be ebbe a szarba.
És igazából nem nagyon tudom elképzelni, h ebből hogy lesz értelmes játék. AH alaból b*ssza el az egészet, skillek unalmasak, a karakterek lassúak. És, ami a legnagyobb gond: a játék nem modolható. -
van ott bőven olyan fegyver ami túl van értékelve :D én is szörnyűlködök hogy ki az a pcös aki képes lehetetlen áron eladni egy amúgysem túl ütős fegyvert... -
Susarc #52805 az aki nem szeretné,hogy te vedd meg:)))) -
Dr DeViLKiNG #52804 Istenem ki az a retardált, aki képes 924 dps immortal fegyverre 20 milliós bidet rakni.
-
Susarc #52803 én 100% ra mondom,hogy a program direkt rak be specifikusan ranged/melee szopató mobokat...sőt az nagyon összeesküvés elmélet lenne,hogy nézi a talentezésed is és az aktuális skilljeid ellen rakja össze a csempiön pakkokat?:P
ha WW/futó barbárral megyek minden kibaszott mob jailer! ha tankon megyek akkor ritkán van jailer akkor inkább jönnek a plague+molten kombók....ha ranged akkor mindegyik fast vagy mortar stb.stb. -
soha senki nem mondta, hogy érdemes bossokat farmolni. Sőt, Bizzarrrd kifejezetten ellenezte.
Más: ma egész nap molten-desacrator-arcane-nightmarishka mobokat fogok ki a warriorral.
1 órán belül másodszot volt idegből altF4.
elegem is lett mára. -
Dr DeViLKiNG #52801 Nehézségről annyit, hogy a bejelentésnél még olyanokról volt szó, hogy taktika kell az egyes mobok megöléséhez (pajzsos csontit nem lehet elölről sebezni). Csak mindez elveszett a casual rengetegben. -
cateran #52800 Az a rubberband "bug". Nem igazi lag, bar teny es valo, hogy nagyon hasonlit 1 lagspikera.Valamint meg letezo problema.... -
Megint mocskos szarokat dobott Dio.
Egy valamit biztos elértek: a világon semmi értelme bossokat ölni most már. 10 percet szopj azért hogy 5-ös buffal, swappolva 300 mf-el két mocskos szar rare-t odadobjon amiből az egyik még csak nem is 60-as... Vicc.
Arról amúgy van bármi infó hogy a legendaryk buffolását mikor tervezik? -
Játékos is fele annyi -
Én úgy tudnám elképzelni ezt a farmolós dolgot, hogy Inferno végigvihető lenne Hell után egyből. Persze nem kell könnyűnek lennie*, de lehessen végigmenni benne. Diablo kill után aztán elölről kezdeni az egészet. És ekkor folyamatosan változik a helyszín, a küldi, nem unalmas, mint egy Act-ot folyamatosan farmolni.
*Simán maradhatna a sebzés akkora, mint most, csak szórja sűrűbben a mob az életerő gömböket, hogy legalább esély legyen az életben maradásra LoH, meg Regen nélkül. Még nem hozta fel senki, de ezt az új HP rendszert elég jól elrontották. Minél magasabb a nehézség, annál kevesebb gömb esik, plusz a mob-ok is erősebbek. Ez így nem "simán" nehezebb, hanem duplán nehezebb. -
hát én minden nap belefutok a láthatatlan gumikötélbe, amitől visszarepülök pár lépést :D -
markastor #52795 Kösz mindenkinek, aki segíteni próbált. -
kékeket automatikusan skip, bár néha az amuletet és gyűrűt megnézem, sárgát csak 58+ felett veszek fel... -
Archenemy #52793 lol én pont fordítva látom a Path of Exilet, szerintem a grafika fos és a gameplay király :) (nem akarom itt a d3 topicban reklámozni, de érdemes act1 végéig eltolni, 6-8 óra sztem, addigra kb. látja az ember, hogy mik a lehetőségek benne, tetszik-e neki) -
Hát valami ösztönzés lenne a minimum, de azért *erősen* vicc hogy a coop annyit jelent az esetek 99%-ában hogy lassabban haladok szarabb lootért. -
MMO endcontent jó esetben pont nem a farmolásról szól, az csak egy kis része. Inkább az endcontentig eljutás szól a farmolásról, onnantól sokkal inkább pvp-ről meg egymással való versengésről ami mondjuk itt (még) nincs. -
Mostanában kicsit felbasz hogy 10 percenént tele van a táska szarral, és annak a felét még eladni sem lehet identify nélkül. Két ötletem van:
- Nem szedem fel a 61 alatti sárgákat már név alapján. Kékek jöhetnek, azokat nem kell identifyolni
- Teleszedem az invenory-t és az előző pont alapján amikor esik valami kritériumnak megfelelő item akkor kibaszok egy szarabbat, így kb runonként egyszer kell identifyolni -
jaja, az elmúlt kb 1.5 hónapban nálam sem volt lagg -
Dr DeViLKiNG #52788 Hát azt maximum csak te látsz akkor. Vagy egy hónapja nem volt olyan, hogy laggoltam volna. -
Susarc #52787 kihagytad a random lagokat..... -
Úgyértem, h a d3ban szar a farmolás. D2ben fun, titanquestben fun, 100 másik játékban fun. Itt "lassú, gagyi, és a 'nehézség' irritáló", ahogy az előbb írtam. Pont azt vártam a játék egy jó farmfest lesz, de nem az lett. -
Dr DeViLKiNG #52785 Szerintem csak 2 hibája van a játéknak most, de azok nagy bakik.
1. Multiplayerre való ösztönzés teljes hiánya.
2. Pvp még mindig nincs. -
Bhalage #52784 szubjektum: megvettem, nalam elso vegigjatszas utan kuka volt a jatek. addig szorakoztatott, megneztem, de hogy megtovabb menjek... nem erzek kesztetest.
a borderlands 1et szorakoztatobbnak tartom (nemreg szedtem elo)), es nemsokara jon a 2! ha mar farmingolni/lottozni kell -
Psychedelic #52783 De ha nem akarok farmolni, nem diablozom, mert a diablo a farmolásról szól, illetve ha nem akarok farmolni, végigtolom normalon, és ennyi, pont annyi ideig fog tartani végigtolni normalon diablot, mint ameddig egy mai átlagos játékot tart végigtolni.
De erre hoztam a max payne példát is, ha én nem akarom azt játszani, amiről az a játék mindig is szólt, akkor nem játszom vele.
Ha az mmo end content is farmolásról szól, és nem akarsz farmolni, akkor ne MMO-z.
Van ezer játék, amiben nem kell farmolnod, told azokat. Ez olyan bonyolul? Csak azért nem kell megvenni a diablo 3-at, mert állitólag a 2 is jó volt, meg most mennyi ember várja. -
Nem az a baj, h nincs endkontent, vagy ilyenek. A farmolás maga unalmas. Lassú, gagyi, és a 'nehézség' irritáló. Na ezért fos a játék.
(zárójelben: mmo endkontent miről szól? farmolásról...) -
cateran #52781 +1
A baj az, hogy H&S szempontbol is szar. (ezt az end content dolgot en sem ertettem soha:S Hack and slash: mesz es halomra olsz mindent, ami a szemed ele kerul, ennyi...En szemely szerint sosem csiptem a multis reszeket ebben a mufajban, szimpatikusabb a maganyos hos hentel hozzaallas, de ez egyeni szoc problema:D)
Mondjuk a 4x vegigjatszast 1 kicsit en is soknak erzem, foleg ugy, hogy az 1. 2 nehezsegi fok akkor is faceroll, ha matt hulye az ember, a 3. mar okozhat kellemetlen meglepeteseket, de meg mindig viszonylag konnyu. -
Látod itt fórumon is ezt írták elég sokan, azt nem fogják fel, hogy a dió nem változott maximum az igények (:
Nevetni fogsz én bennem már eleinte ez merült fel, hogy nagyon sokan wowoztak és itt is vmi hasonlót várnak. Ha nem is raideket, de vagy új acteket/dungeonokat havonta..
Az uccsó kérdésedre majd a nagyközönség válaszol, én is kíváncsi vagyok. -
Psychedelic #52779 Én már az elején elakadtam, azt irja nagy diablo fan, aztán azzal indít, hogy nincs end content, farmolgatás szar, és amugy is unja hogy 4x végig kell menni ugyanazon.
Rohadt nagy diablo fan lehet az, akinek pont az nem tetszik amiről a diablo mindig is szólt. Milyen end content volt az elözö részekben? Pont ugyanez volt, farmoltál...
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy én nagy max payne rajongó vagyok, imádtam az első 2 részt, de hát ez a 3 szar, mert miért nem egy multiplayer alapu fps.
Milyen end contentet várt, raideket mint wow-ban? Vagy mit, ez még mindig egy szar HnS, és még mindig az a content hogy farmolsz, ölöd a mobokat ezer számra, és fejleszted a karid. Más HnS-ben milyen egyéb end content volt?
Bele lehet kötni dolgokba, sokkal jobb is lehetett volna a diablo 3, de szerintem ez egy baromság, és innentől nekem nem ér annyit hogy végigolvassam a kisregényét.
Én diablo fan-nak tartom magam, és én nem akarok egy másik játékot, én nem akarod mounted combatot mint amit ö emleget, meg leszarom a randomizált küldetéseket, én gyilkolni akarok és tápolni a karimat. Egy diablo fan-nak erről szól a játék, mert erről szólt a diablo. Sokmindent én is máshogy csináltam volna, de ilyen szarok nekem aztán nem kellenek.
Ő meg kb, egy wow-ot akart, diablo formában. De soha nem volt arról szó, hogy a diablo 3 az olyan lesz. Minek vár olyan dolgokat az ember, amiket sose terveztek berakni a játékba, és ami soha nem volt a diabloban? -
bocs, de amit írtam, az mind kell, anélkül jöhet bármilyen stat :D
nem kötekedni akartam, csak poén volt, nem kell felkapni a vizet. -
Susarc #52777 jaja amikor kevesebb mint 1 percen álltak a cumók akkor nyomattam,de egyszerüen hiába toltam ezerrel elvitték:_P vagy elvitte az addon:PO ,hogy kapnábe:D -
Egy olvasást megér -
who am I 7 #52775 én 10-5 mpvel előtte is szoktam :D meg vannak még trükkök...de igen, a winfosos órát azt figyeld..elég, ha csak az konkrét oldalt lépteted a AH-ban, és amikor 1m-re vált, na onnan tudod, hogy még 1 perc..aztán onnan nézheted az órát :D -
Ha glass cannon-t épít, akkor ennyi hp is felesleges. Én azt írtam le, amivel én nyomultam act2. -
Dr DeViLKiNG #52773 Még csak program sem kell ahhoz, hogy tudja az ember hogy másodpercre pontosan mikor jár le egy aukció (segítek: ha bideltél a cuccra akkor berakja abba az ablakba, ha figyeled a perceket, és ide-oda váltogatsz az ah ablakai között, akkor látod hogy mikor megy egyel lejebb, és ránézel a windows órájára, és csodák csodájára már tudod is, hogy mikor fog lejárni a cucc.). Nem semmi mik vannak! -
Res tök fölösleges, ha tud kiteolni. -
Psychedelic #52771 Nem, te azt kérdezted, mi kell DH-hoz act2-re. 3. nekifutásra sikerült feltenned értelmesen is a kérdést.