• Psychedelic #52779
    Én már az elején elakadtam, azt irja nagy diablo fan, aztán azzal indít, hogy nincs end content, farmolgatás szar, és amugy is unja hogy 4x végig kell menni ugyanazon.

Rohadt nagy diablo fan lehet az, akinek pont az nem tetszik amiről a diablo mindig is szólt. Milyen end content volt az elözö részekben? Pont ugyanez volt, farmoltál...

Ez olyan mintha azt mondanám, hogy én nagy max payne rajongó vagyok, imádtam az első 2 részt, de hát ez a 3 szar, mert miért nem egy multiplayer alapu fps.

Milyen end contentet várt, raideket mint wow-ban? Vagy mit, ez még mindig egy szar HnS, és még mindig az a content hogy farmolsz, ölöd a mobokat ezer számra, és fejleszted a karid. Más HnS-ben milyen egyéb end content volt?
    Bele lehet kötni dolgokba, sokkal jobb is lehetett volna a diablo 3, de szerintem ez egy baromság, és innentől nekem nem ér annyit hogy végigolvassam a kisregényét.

Én diablo fan-nak tartom magam, és én nem akarok egy másik játékot, én nem akarod mounted combatot mint amit ö emleget, meg leszarom a randomizált küldetéseket, én gyilkolni akarok és tápolni a karimat. Egy diablo fan-nak erről szól a játék, mert erről szólt a diablo. Sokmindent én is máshogy csináltam volna, de ilyen szarok nekem aztán nem kellenek.

Ő meg kb, egy wow-ot akart, diablo formában. De soha nem volt arról szó, hogy a diablo 3 az olyan lesz. Minek vár olyan dolgokat az ember, amiket sose terveztek berakni a játékba, és ami soha nem volt a diabloban?