• Szaruman
    A 2ben eleinte mefi ment csak a sorcival (az is nehezen, mana 2x fogyott teleport közben :D), aztán andi is. Ahogy jöttek a cuccok, folyamatosan 'nyíltak meg' a farmolható zónák, a végén már baal, dia, meg full hell rush ment(még mindig a sorcival). Volt egyfajta fejlődése a karinak. És nem CSAK a hellen eső cuccokat lehetett rárakni (occu, viper, soj, nagel!!, etc). Aztán ha a sorci kész volt, akkor az ember csinált egy drágább/hatékonyabb karit (hammerdin, javazon, vagy egy burzsuj lightsorc) a farmhoz. Ezzel is el lehetett lenni heteket, mire ezekhez meglett a cucc (ofc no bot, az a nuboknak való). Ha volt egy hatékony farmer, akkor lehetett kereskedni (jsp, ott tényleg élmény volt, illetve ingame vadászni a nubokra). És mindezek után lehetett építeni a pvp karit, ami kb korlátlan forrásokat emésztett föl (3/20/20 önmagában drágább volt, mint egy fullos hdin). És ezek mellett a farmolás fun volt (persze ennek nagy részben a teleport skill az oka, hihetetlen sokat számított).

Itt mi van? Eljutok 60ig, és a lvl 50 alatt talált cuccokat kidobhatom a f*szba (1-2 NAGYON ritka esetet leszámítva). Nekiállok farmolni a mobokat, amik harmatos lósz*rt dobálnak. 150 órát játszottam, de értelmes cucc nem esett. Ja, ebből a 150ból kb 100 óra inf a1 volt, ebből is 85 bucserrun. NULLA változatosság. Lassú farm, szopatós mobok (25k hp DH, jön a reflectes grp, és kb instant halott vagyok, majd megb*sznak még 3x, mire meghalnak). A2ben a mobok 90%-a 1hitelt, A3ban 98 (A4be nem mentem). Ezek után jött a szuper peccs, ami 50-70% dmg csökkenést adott (igen, nether tent+IAS), PLUSZ a rep ktg 5x nagyobb lett. Na azóta nem léptem be ebbe a szarba.
    És igazából nem nagyon tudom elképzelni, h ebből hogy lesz értelmes játék. AH alaból b*ssza el az egészet, skillek unalmasak, a karakterek lassúak. És, ami a legnagyobb gond: a játék nem modolható.