78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én is jövök vissza, csak megvárom, amég lesz benne Enigma...
-
Lammer véleményére ne adj :D neki a lakcímhez bindingeltek 200% luckot jó hogy van kedve bmeg bármikor bármivel bármeddig tolni,állítom csinál egy lvl 1 karaktert és első lootra esik neki 1 billás ef normálon XDD -
ja igen, akkor hagytuk abba mikor jött a paragon level, akkor nem sok apropója volt, csak a faszméregetés
összefoglalva tehát jó úton járnak, patchről patchre elérnek oda, ahogyan ki kellett volna adni?!
lammer: na a te véleményedben biztos voltam
-
Sunrider924 #64271 Par hetig elleszel vele, aztan jon majd az 1.08as patch, addig lekot majd a paragonozas amit elfelejtettem emliteni, a craft, par uj dh build. Szerintem. -
worth a try...
(persze en ugye addict vagyok :D) -
köszi 
annyira 50-50, hogy van-e értelme visszatelepíteni, mer amit leírsz, az jó, kérdés, hogy mennyire -
Sunrider924 #64268 Ugy jobb farmolni, hogy lehet varialani a karaktered buildjet annak fuggvenyeben, hogy mit akarsz. PL az en WD_m reggel meg mp1-et tolta acid rain builden es ennel tobbre nem is tartottam, de Lammer felkert hogy menjek freeze doctornak a csapataba mp7-8-9 kulcsfarm/uberrezni. Kicsit atvarialta a buildemet es ment a dolog, meglehetosen szorakoztato volt. Vannak build specifikus itemek/legendaryk is amik tovabb tamogatjak hogy pl WT/HoTa builden farmolj barbarral ne az unalomig ismert whirlwind buildet hasznald. Minden mas class eseteben is ugyanez van.
Ha igy nezed akkor jobb farmolni, de a nota a regi, rng is rng, lesz jo sok brimstone-od, ami masreszt nem baj mert az uj amulet crafthoz pont az kell. Perpill a 4 BoA craft farmolasa a legszorakoztatobb, porgetni a godly rollokig.
Pvpben nem tudok nyilatkozni, nem erdekelt egy percig se, most brawlingnak hivjak valojaban duell nem igazan tagabb ertelemben vett pvp. Baromira kiegyensulyozatlan annak alapjan amit olvastam rola. Nek the brawler nevu npc-nkersztul bemesz egy haveroddal es mehet a bunyo. Ha kettonel tobben mentek free for all combat. -
hali
honnan is kerültél elő?
szóltak hogy rendet kell tenni?
-
Most hogy lepaterolták azt a gyökeret, rögtön jön a hír, hogy az item rendszert visszaállítják d2 félére.
Vicces. -
tényleg, a működőképes buildek hiánya... jó tudni hogy javult
farmolni jobb?
pvp? -
who am I 7 #64264 Annyi biztos, h nem fogják eltörölni :D (hálistennek).Talán garantált leg droppok lehetnek bossoktól (az első killnél)...de nyilván AH kempnél ez többet úgysem hoz, de legalább lesz xy-nak garantált legje.AH kiváltására szerintem nem létezik monsta v. dropp buff, mert akkor meg is kéne szüntetni. -
Sunrider924 #64263 Most is megunod majd, de par dolog valtozott azert. Sot #64259ben a link tartalma meg tobb valtozast iger. Amit konkretan megtapasztalhatsz, hogy mar minden classnal jopar buildet lehet kirakni es oromkodni vele, siman 3-4 nepszeru buildverzio van minden karakternel. Ha masert nem, ezert lehet jatszani meg a jatekkal, aztan hatha jon ez a beigert valtoztatas az affixekkel.
Ami nekunk tobbieknek mar elkopott dolog, az uberbossok, a monster power mostmar public gameben is, meg a legfrissebb a craft tuning. Mindrol talalhtasz hivatalos leirast. -
látom a designt még mindig nem pakolták vissza a gonoszok
nade: valaki okostól kérdezném, hogy áll a játék azóta, hogy jópáran léceltünk? ez kb. az első legendary-s patch előtt volt, még mielőtt bekerült ez az X player mód, és hasonlók
a problémánk az volt, hogy untuk az ahzást, farmolni meg nem volt kifizetődő, sem élvezetes
azóta mizu? -
Aszongyahogy:"Farm Monsters, Not the Auction House" <--- ha abból több goldot lehet kihozni mint ah tycoonból biztos azt fogják a játékosok ... -
who am I 7 #64260 Ha van "élő" aukciód gah-ban, akkor canceleld...azt visszadobja a stashbe és vele együtt a még nem megkapott övedet is.Először a uniq aukciódat canceleld. -
who am I 7 #64259 Na, ha esetleg kitikkadt volna valaki a Sun VS. ALL fightban, itt van egy kis friss ropogós olvasni való a devs journalból : ittalink
Izgalmasnak tűnnek a unik változtatások
-
Blizz bolhapiac rulez^^
Lehet az AHban elorehoztak az ejjel kezdodo karbantartast
-
AH elszállt. -
Az iment kevesellted a moderaciot, de grammartrollkodni azert jol esik. -
bug, elvileg ha lejár vagy cancelezed akkor kapod -
Az miért van hogy rmah-ból küldi az emailt hogy eladtam a cuccost, de a levél szerint 0 eur-t kapok tehát nem adtam el.
-
"igen ebbe MINDENKI beletartozik"
utojara irom le, aki esetleg ertelmezesi problemakkal kuzkodik! -
és az ezt jelenti, hogy a haveroknak el van nézve a flamelés és tsai?
csak kérdem, mert úgy látom egy ideje, hogy kevés ez a moderáció.... -
csuuzli #64251 látnád a testépítés topikot! -
2003 óta SG-zem.. évről évre rosszabb lett a társaság is (tisztelet a kivételnek) és a színvonal is. :( -
Bocs, csak most volt idom belogolni, visszaolvastam...
Na akkor en is leteszem a voksom... es akkor fejezzuk be, mert minden ilyen iranyu hszt csuklobol torolni fogok es lehet meg buntit es kap melle az illeto! (szemelyeskedo alapu hsz-re ertem)
Sunrider:
ad1: en is unom a 178x feltett ugyan olyan iranyu kerdeseket (persze ez nem indok ha valakinek esetleg serto modon valaszol), valaki csinalhatna mar egy faqot :)
ad2: aki meg idepottyant ujonc (vagy legyen topikveterean, tok8) csipobol leoltja forumtarsunkat az kicsit olvasson vissza, mert a bokajaig sem er fel egyik trollkodo sem... melyikotoktol lattam theorykat, kreativ otleteket, tanacsokat, segitseget topiktarsaink fele?
ad3: ha nagyon meg szeretne valaki mondani a magaet, inkabb irja le neki kulturalt formaban privatban, de ne a topikot rondiCCSa be, plz!
tessek egy kicsit kulturaltabban forumozni, ha megkerhetnelek titeket (igen ebbe MINDENKI beletartozik)
koszonom! -
undY1ng #64248 Nem tudom, hogy azért mert a STR(ami elég sokat rollolt)-hez tartozott VIT is.. de lehetséges.. :D -
felvettelek -
BlazeH #64246 Régebben egész jó fórum volt ez. De így hogy a korábban nagy hangú adminok eltűntek megint eluralkodott a gyerekes személyeskedés. -
Ilyen se volt még velem kb 1órán belül eladtam 8cuccot kb 10-20perc várakozással. -
Dondark #64244 5 órája vettem egy övet 22milláért az ah-ban és még mostanra sem érkezett meg(nem real money!) A goldot levonta ,mutatja is h megvettem még se érkezett meg. Valami ötlet? -
hmm nekem egy vitality nelkuli 125K ment el... Ennyit er a vit???
Ja meg az dexes volt nem str... :) -
undY1ng #64242 Amit linkeltem Skornt és amire azt írtátok, hogy talán 2 millát ér.. Feltettem 300K bid-re és most 3,2 millánál tart + még van hátra 7 óra! 8-) -
Lokker #64241 Gratulalok Fyrexnek, Sunridernek, LocalPatriotnak es a maradek trollnak, hogy erdektelen, gyerekes vitajukkal teleszemeteltek a topikot. Menjetek privatba vagy csinaljatok neki topikot, de ez maradjon mar meg annak aminek letre lett hozva. Koszonom! -
jólvan, nem látod magad. lezártam. -
Sunrider924 #64239 Ha az lenne amit irsz, hogy neked nincs feltunesi viszketegseged akkor nem irsz ide es nem generalod a feszkot. Kicsit sem izgat a nepszerusegem, nyilvan a hozzaszolasaim hasznossaganal megjeleno piros szam is ezt jelzi.
Neked komoly problemaid lehetnek azzal a szoval hogy vita. Nekem nincsenek. A kulonbseg amikor egy vita ertelmes vagy nem az. Mar korabban is rajottem hogy veled a vita nem az, mert bar te allitolag nem vagy megmondoember ennek ellenere pont jol megmondod nekem a tutit
Azt mondod nem engem kerdeznek, rendben is van, nem is valaszoltam Localnak, ott volt, megmutattam az eredmenyt par hozaszolassal korabban.
A kulonbseg kettonk kozott az, hogy en, ha kell irok konkret dolgokat, te meg alarasztod a hozzaszolasaidat altalanositasokkal.
Az en hetkozi elfoglaltsagom az, hogy irkalgatok ebbe a topicba is(vannak meg masok is)ha olyan kedvem van masok helyett bearazok cuccokat priv/itt forumban, build kerdesekben/akarmiben ertekezek. Ha neked ezzel problemad van irtam egy egyszeru megoldast, el tudod tuntetni a hsz-eimet.
Amivel nekem van problemam hogy
-Devil kijelentette hogy van jobb jatek mint ez, es neki is ugrottak azonnal, sajna nalam landolt a dolog mert felrecimeztek a valaszt. Rola csak annyit kellene tudjal hogy boven tobbet segitett ebben a topicban mint amirol te almodsz
-Local elment mas jatekot jatszani de visszairkal ide flamet generalni.
-ket emberke egyezkedne egy targy ertekesiteserol ami azert esik kutba mert Fyrex elefantmodra elmondta a tutit.
-eLokerulsz te a semmibol es meglovagolod ezt az egeszet, de nem, te aztan nem akarsz kitunni, se nem vagy megmondoember.
Ki itt a vicces mar nem azert. -
Nem bizony, ezt jól látod! :) -
sanyiiiii #64237 Most visszavontad hogy ő 12? Akkor már nem vagy nagyfiú az interneten :( -
A különbség ott van közöttünk, hogy nekem nincs feltűnési viszketegségem, és nem vágyom népszerűségre, de te ezt el sem tudod képzelni ahogy a szavaidból is kitűnik. Eddig az volt a bajod hogy én többesben beszélek, most már te emlegetsz fel másokat, vicces. Aranyos hogy aggódsz hogy itt bárki a "megmondóember" babérjaidra tör, de ez itt rajtad kívül senkit nem mozgat, legalábbis a hsz-ek ezt mutatják. Szerintem egyáltalán nem érdekes, nincs szó itt vonatra felszállásról és semmi ilyesmiről, egyszerűen generálod magad köré a vitákat nap mint np, ez okoz neked örömet, ez a hétközi elfoglaltságod, és nem véletlen hogy nem én vagyok az első aki ezt megunta. Az igazságot egyedül te próbálod osztani, de nem veszed észre a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" mentalitásod.
Az utolsó mondatodra pedig tényleg csak annyit tudok mondani, amit jólenne ha végre megértenél: nem, senki nem kérdez téged, nem is kell tovább írni a mondatod. -
Sunrider924 #64235 Hagyjuk mar, te ket hete "figyelsz" es neked "szemet szur". Mi lenne ha mielott baromsagokat oszehordol itt elobb atturnad a teljes topicot? Gondolom ez a melo nem izlik, egyszerubb neked nepszerunek lenne ilyen vegtelensegig altalanositott kijelentesekkel.
Adott a lehetoseg, gyere legyel te a topic bolcs atyja es osszad az eszt, mert nekem az jon le hogy te jobban tudnad. Lassuk. Nehogy majd megfekudje a gyomrodat. Ha felunt volna neked, mind a 2-3 "sertett" messze tullepett azon, hogy egyszeruen csak gondolatokat kozoljon itt a forumon, mindenfele elvarasait nem kapta meg(Fyrexre nem nezett fel senki ahitattal, hogy keni vagja az AH-t, Local-nak nem sugta meg senki azonnal hogy a cuccat mennyiert rakja AHBa, lehetne folytatni) azonnal ment a szemelyeskedes. Te meg pont erre a vonatra szaltal fel es maris "szurja a szemedet a jelenseg ami nap mint nap megy itt". Az a vicces hogy boven voltak idoszakok, amikor napokig meg se szolaltam es akkor is elokerultek ilyen megnyilvanulasok. Akkor vajon megsem az en szemelyem a hiba? Vitatkoztam modikkal hogy miert kell ez a feljelentgetosdi, mert ez nem a felnott emberek szintje es a valasz az volt hogy marpedig de. Jelenleg ez a felnott emberek szintje.
Ha valaki engem kerdez, nekem meg az szur szemet amikor ismeretlen emberek bejonnek a topicba igazsagot osztani, ne hidd hogy te vagy az elso.