• Sunrider924
    Ha az lenne amit irsz, hogy neked nincs feltunesi viszketegseged akkor nem irsz ide es nem generalod a feszkot. Kicsit sem izgat a nepszerusegem, nyilvan a hozzaszolasaim hasznossaganal megjeleno piros szam is ezt jelzi.
    Neked komoly problemaid lehetnek azzal a szoval hogy vita. Nekem nincsenek. A kulonbseg amikor egy vita ertelmes vagy nem az. Mar korabban is rajottem hogy veled a vita nem az, mert bar te allitolag nem vagy megmondoember ennek ellenere pont jol megmondod nekem a tutit
    Azt mondod nem engem kerdeznek, rendben is van, nem is valaszoltam Localnak, ott volt, megmutattam az eredmenyt par hozaszolassal korabban.

A kulonbseg kettonk kozott az, hogy en, ha kell irok konkret dolgokat, te meg alarasztod a hozzaszolasaidat altalanositasokkal.
    Az en hetkozi elfoglaltsagom az, hogy irkalgatok ebbe a topicba is(vannak meg masok is)ha olyan kedvem van masok helyett bearazok cuccokat priv/itt forumban, build kerdesekben/akarmiben ertekezek. Ha neked ezzel problemad van irtam egy egyszeru megoldast, el tudod tuntetni a hsz-eimet.
    Amivel nekem van problemam hogy
    -Devil kijelentette hogy van jobb jatek mint ez, es neki is ugrottak azonnal, sajna nalam landolt a dolog mert felrecimeztek a valaszt. Rola csak annyit kellene tudjal hogy boven tobbet segitett ebben a topicban mint amirol te almodsz
    -Local elment mas jatekot jatszani de visszairkal ide flamet generalni.
    -ket emberke egyezkedne egy targy ertekesiteserol ami azert esik kutba mert Fyrex elefantmodra elmondta a tutit.
    -eLokerulsz te a semmibol es meglovagolod ezt az egeszet, de nem, te aztan nem akarsz kitunni, se nem vagy megmondoember.
    Ki itt a vicces mar nem azert.