• Sunrider924
    Hagyjuk mar, te ket hete "figyelsz" es neked "szemet szur". Mi lenne ha mielott baromsagokat oszehordol itt elobb atturnad a teljes topicot? Gondolom ez a melo nem izlik, egyszerubb neked nepszerunek lenne ilyen vegtelensegig altalanositott kijelentesekkel.
    Adott a lehetoseg, gyere legyel te a topic bolcs atyja es osszad az eszt, mert nekem az jon le hogy te jobban tudnad. Lassuk. Nehogy majd megfekudje a gyomrodat. Ha felunt volna neked, mind a 2-3 "sertett" messze tullepett azon, hogy egyszeruen csak gondolatokat kozoljon itt a forumon, mindenfele elvarasait nem kapta meg(Fyrexre nem nezett fel senki ahitattal, hogy keni vagja az AH-t, Local-nak nem sugta meg senki azonnal hogy a cuccat mennyiert rakja AHBa, lehetne folytatni) azonnal ment a szemelyeskedes. Te meg pont erre a vonatra szaltal fel es maris "szurja a szemedet a jelenseg ami nap mint nap megy itt". Az a vicces hogy boven voltak idoszakok, amikor napokig meg se szolaltam es akkor is elokerultek ilyen megnyilvanulasok. Akkor vajon megsem az en szemelyem a hiba? Vitatkoztam modikkal hogy miert kell ez a feljelentgetosdi, mert ez nem a felnott emberek szintje es a valasz az volt hogy marpedig de. Jelenleg ez a felnott emberek szintje.
    Ha valaki engem kerdez, nekem meg az szur szemet amikor ismeretlen emberek bejonnek a topicba igazsagot osztani, ne hidd hogy te vagy az elso.