78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
DORSANAX #69807 Nem tudom én sem, valóban lepasszolják a problémát azzal (2 napja volt az utolsó válasz), hogy instabil kapcsolat esetén későn éri el a szerverüket a net instabilitásról az információ és ez idő alatt adatvesztés lép fel, amire a szerver csak késleltetve tud reagálni...
Ez a válasz logikus lehet, sőt megmagyarázza a jelenséget, de technikai szempontból az azonnali "reakciót" talán meg lehetne szerintem oldani, csak szerintem ez nekik a jelenlegi helyzetben egyszerűen nem érdekük, illetve nem tartják fontosnak a dolgot, van ott még elég sok egyszerűbb probléma, amit nem tudtak megoldani a mai napig.:)
Magyarul azt akarja mondani, hogy a te kapcsolatod nem megfelelő, ezzel lezártnak tekinti a témát... -
Sunrider924 #69806 Problad ki azt a buildet amit hasznalok es megbeszeljuk utana :) -
Úgy tűnik tévedtem bár szerintem kicsit overrated a dolog -
faber #69804 Maximus
nyam nyam...tegnapi loot :) -
Sunrider924 #69803 Olvasd el a tooltipjet, aztan figyeld meg mi tortenik mikozben spammeled a blessed hammert/wrath generatort/heavens furyt ugy, hogy hozza sem nyulsz az Akkarat skillhez. -
90 mp ha jól emlékszem,az másfél perc,és csak addig hát a runa amíg aktív a skill
-
T800 #69801 Persze,semmi sem fut a háttérben!! Mindent megpróbáltam már,játékot kb. 5x raktam újra... :( Van egy topic ami ezzel a problémával foglalkozik:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12031443081
Itt is mindent végigcsináltam már amit csak ajánlottak... Komolyan nem tudom mi lesz , vagy hogyan fogom helyrehozni :( -
hawkie22 #69800 Sokan említettétek az Akarats champion Rally rúnáját. A Rally rúnához aktiválva kell legyen az AC, igaz? Vagy passzívan is müködik? Mert aktívban csak 2 percenként van CD-d akkor vagy rosszul látom? Tényleg annyira jó ez a skill? -
DORSANAX #69799 Nem tudom, talán nem is a win7-et kellene újrahúzni, hanem a játékot újratelepíteni, bár ez is csak egy kérdőjeles dolog, gondolom esetleges torrentek futtatása, vagy más kapcsolatok játék közben ki vannak kapcsolva.(?)
Ha megnézed a videódat és alatta a hozzászólásokat, mások is tapasztalták már ezt a jelenséget... -
T800 #69798 Igen,fölöslegesnek érzem én is hogy írjak nekik... Maximum akkor csak várhatok,hátha jön majd valami hotfix vagy akármi. Megmondom őszintén a 2.0.3 óta van ez,előtte egyszer sem volt... Már azon vagyok hogy újra húzzam a win7-et de szerintem hasztalan lesz az is,mert nem nálam lesz a hiba.. -
DORSANAX #69797 Egyébként ilyenkor a normális fegyver hangjától eltérő, tompa és jellegzetes hangot ad ki a fegyver a harc közben, és nem sebez semmit.(!)
Az első ilyen jelre húzni kell onnan lehetőleg sajna... -
DORSANAX #69796 Ez nem meglepő, én szinte csak HC karakterekkel játszom, nálam egy nagyon stabil DIGI kapcsolattal, már a ROS előtt, kb. havonta egyszer voltak pontosan ilyen jelenségek...
Azonban, ahogy írta cleric, az első jelre vissza kell húzódni és igyekezni kell lehetőleg egy semleges helyre "távozni".
Az is igaz, hogy ROS óta valóban stabilabbnak látom én is az internetes kapcsolatot, magasabb az FPS is, szóval nem egészen világos számomra, hogy nálad mi a helyzet és miért lett sűrűbb a probléma éppen a ROS után.
Nálam havonta egyszer volt ROS előtt pontosan u.ilyen jelenség, de egyszer sem haltam ilyenkor, azonnal elhúztam, talán szerencsém volt:)
Szerintem nem az internet kapcsolattal van a probléma, mások is jelezték, hogy a blizz server időnként hullámzó sávszélességben "reagálja a kapcsolatot".(public esetén ilyenkor egy időpontban a többiek is jelezték például utólag, hogy gáz volt mindenkinél...)
Nagyon ritkán fordult elő nálam az alapjáték esetén, szóval az alapjáték és az általad vélt ROS kapcsolatot ez ügyben én sem értem.
Talán a technical supprot tudna segíteni, bár ők nem fogják elismerni, ha náluk van a gáz... -
Sunrider924 #69795 Hat ja, ez a 4/2 rendszer egy igazi atokcsapas.... -
Zenszkij #69794 Tudom, de még így is kevés, mert legalább 8-9 próbálkozás volt a fegyómba követ rakni. Továbbá a legtöbb általam használt legendás is igényelné a reforgeot. És ha egy ring -16,5%, -19% dps-t mutat az sztem gatya. -
Sunrider924 #69793 Minden lvl 60 folotti legendas adja a forgotten soult. -
T800 #69792 És mi rá a megoldás? :( Semmi gond nincs az internetkapcsolatommal,sem más játékkal.. Nagyon bosszantó mert megvettem a ROS-t de játszhatatlan így... -
Zenszkij #69791 de felmerült, azonban ahhoz is kell egy betört legendás, és szerintem nem éri meg, mert legalább 4-5öt kell próbálkozni. Továbbá sárga ringjeim jobbak voltak, ami bonust meg adna a set az kb hasznavehetetlen. -
Este elfogadom,kösz szépen -
küldök egy Friend requestet és onnan tudlak felvenni a klánba -
Dessan#2403 kérek szépen felvételt a klànba -
cleric #69787 Hogyne láttunk volna :/
Így meg se lepődnék, az elejétől a vágásig piros a ping, olyankor ez "normális". A vágás után Adriánál is látszik, hogy legalább sárgából megy vissza, olyankor van hogy hiába zöld, még nem talál magára a kapcsolat.
Hardcore-ban mindkét eset halál is, ezt 3x éltem át...
Szerencsére régen nem találkoztam ilyennel, hardcore-ban volt ros előtt egy héttel kb. egy piros ping, de ott a fél szemem mindig a pingen van és az első jelre húzok vissza legalább üres területre, de inkább tp is a városba.
Ros óta nekem egy lagom sem volt. Kicsit magasabb a ping, 40 volt előtte, most 50-80, de stabil. Annó usa szerveren is néztük, ott kb. kontans volt a 280-as ping, de nem volt lag és atomstabil volt. -
cleric #69786 Ha találok egy itemet partiban, és enchantolom, akkor azonnal account bond lesz, vagy még átadhatom a partinak? -
T800 #69785 http://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM
Ez a problémám a játékkal... Valaki hasonlót látott már? -
Ja bocsi csak pont a skill miatt írja 1 kezesnek
-
köszi ! amúgy a heavenly strengthet átrakhatod másik passzívra, mert ha jól látom egykezessel vagy :) -
Sunrider924 #69782 LightRazzer -
küld már át a karakter linked pls :D -
Sunrider924 #69780 Az gondolom fel se merult benned hogy mysticnel rerollolhato? -
Zenszkij #69779 Litany gyűrűt úgy betörtem mint a huzat! Nincs már rajta crit, hasznavehetetlen lett. -
Sunrider924 #69778 A chesthez se kell, ezeket lehet gyurni kezdo 70eskent amig ad egy jot. Lvl 12es JC adja a Sovereign gyuut es amut amihez csak marquise kell es gold, olcso upgrade. Meg lehet farmolni a vendorokat is mert erdekes dolgok vannak naluk is neha.
Alig toltam valamit crusaderen de most 800k unbuffed dmg/11m toughness, master speedfarm solo/4esparty es soloban megy a T1 is.
Mindent felszedek es betorok, nem szamit ha lelassit, egyelore kell minden cucc. Master goblin tegnap dobta a Litany gyurut. Eddig jo a jatek. -
Ez gáz azért HC-ban, ha meg is halok itt ott :D :D Bocs ezt nem bírtam kihagyni :D -
ktm99 #69776 70-es csizma enchanthoz kell Death's Breath, de pl. 70-es kesztyűhöz meg nem. Ez normális, vagy bug?:) -
cleric #69775 Amúgy meg, menj partiban. Még ha meg is halsz itt-ott, jobb exp, (tapasztalatom szerint) jobb drop. Meg mókásabb is. Jöhetsz velem is, master/t1, amelyik gördülékenyebb. Sztori mód act5-ben vagyok még, tegnap este lettem 70-es, rám is rámfér az upgrade, a 60-as gear elég instabil :) De ott az SG klán is, csomó open game van, és jó arcok vannak.
Ha van jó drop, és a partiban nem kell annak, akinek esett, át is adható, csomó barbár/monk holmit átpasszoltam már én is (smart loot miatt most jobban esik az aktuális class-nak megfelelő cucc, de azért van bőven kivétel). -
cleric #69774 +1 -
Figy. Jo paraszt modjara en felszedek mindent ami esik. Aztan ha penz kell elado. A sargakert 3-4 ezreket ad a merchant. Ha mati kell akkor kovacs. A szar legendeket mindig torom.
Tobbszor kifutottam mar enis a matibol a nagy probalkozasok kozepette... -
hawkie22 #69772 Én a helyedben beszerezném a RoS-t, aztán Reset Quests és az elejétöl kezdeném egy crusaderrel. 49-esen is folytathatod, de valszeg csak normalon, esetleg hardon fogsz tudni haladni, afelett necces lesz az Act5.
De mindenképp érdemes a RoS-t elötte beszerezni, nagyon sok minden változott, a Bounty-k meg Nephalem Riftek meg tetszetösek, most, hogy akárhová mehetsz, akármit ölhetsz és még rakás lootot meg xp-t és goldot kapsz érte (na jó, gold az nem jön annyira :)).
Mßasik dolog, 70-en jobban fog bountyk-ból jönni a gold? Jelenleg 67es a crusaderem, sebzésem a béka segge alatt, semmi upgrade nem esik, tegnap játszottam több mint 4 órát, 1!!! db leg esett. Az is épphogy upgrade, de ahhoz is enchantolnom kellett. A sárga és kék cuccok felejtösek, többnyire 1 stat upgrade rajtuk, viszont ha cserélem, akkor vagy nagyon sok toughnesst vagy sok healinget vesztek, esetleg fordítva és a dmg-böl megy le nagyon sok. Szóval ezek sem upgrade az esetek 90%-ban. Emellett alig esik craft material, craftolni meg nem tudok, mert van összesen kb. 5-600K goldom.
Hardnál fejlebb jelenleg nem tudok menni, ott meg bountykért kapok 10K goldokat, meg ami esig ládákból meg mobokból. Szóval teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velem. :( Campaign-t Act2 közepén abbahagytam, folytassam inkább azt, reménykedve, hogy esik a bossokból legendary és aztán menjek bountyra gearelödni? -
chris0000 #69771 hi.
rég játszottam a diablo 3-al és a sok változtatás,információk után már nem tudom,h mit csináljak.
folytassam a 49-es barbár karakteremet amit hell act4-ig vittem v. reseteljem az összes questet v. kezdjem az elejétől az új rendszer szerint?mit érdemes?
help!
ros még nincs meg!
thx.
üdv. -
Ferrari23 #69770 Online oldalon (http://eu.battle.net/d3/en/profile) lapon egyes itemek nektek sem látszódnak? -
egy kis cheat...
:-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abandoned siege camp.... Ha már egyszer eljutottál oda, ott mindenki meghalt. ahányszor visszamész oda, egy jópár láda és cserép van, arany és stb. mob egy szál se. Az előbb dobott Torment / alatt ez az egyik láda SÁRGA kétkezest, ami 12%-al jobb, mint a legem. Nem nagy dolog, de hátha, pár próbálkozást megér
:-) -
En is rakattantam, ez a lovas vagtazas nagyot ott van. :D Rengeteg a defensive skillje, szerintem nagyon komoly tankot ossze lehet majd hozni belole, na es a sebzes is odabasz.
Kezdodhet a party epites.