Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hawkie22 #69772 Én a helyedben beszerezném a RoS-t, aztán Reset Quests és az elejétöl kezdeném egy crusaderrel. 49-esen is folytathatod, de valszeg csak normalon, esetleg hardon fogsz tudni haladni, afelett necces lesz az Act5.
De mindenképp érdemes a RoS-t elötte beszerezni, nagyon sok minden változott, a Bounty-k meg Nephalem Riftek meg tetszetösek, most, hogy akárhová mehetsz, akármit ölhetsz és még rakás lootot meg xp-t és goldot kapsz érte (na jó, gold az nem jön annyira :)).
Mßasik dolog, 70-en jobban fog bountyk-ból jönni a gold? Jelenleg 67es a crusaderem, sebzésem a béka segge alatt, semmi upgrade nem esik, tegnap játszottam több mint 4 órát, 1!!! db leg esett. Az is épphogy upgrade, de ahhoz is enchantolnom kellett. A sárga és kék cuccok felejtösek, többnyire 1 stat upgrade rajtuk, viszont ha cserélem, akkor vagy nagyon sok toughnesst vagy sok healinget vesztek, esetleg fordítva és a dmg-böl megy le nagyon sok. Szóval ezek sem upgrade az esetek 90%-ban. Emellett alig esik craft material, craftolni meg nem tudok, mert van összesen kb. 5-600K goldom.
Hardnál fejlebb jelenleg nem tudok menni, ott meg bountykért kapok 10K goldokat, meg ami esig ládákból meg mobokból. Szóval teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velem. :( Campaign-t Act2 közepén abbahagytam, folytassam inkább azt, reménykedve, hogy esik a bossokból legendary és aztán menjek bountyra gearelödni?