• DORSANAX
    Ez nem meglepő, én szinte csak HC karakterekkel játszom, nálam egy nagyon stabil DIGI kapcsolattal, már a ROS előtt, kb. havonta egyszer voltak pontosan ilyen jelenségek...

Azonban, ahogy írta cleric, az első jelre vissza kell húzódni és igyekezni kell lehetőleg egy semleges helyre "távozni".

Az is igaz, hogy ROS óta valóban stabilabbnak látom én is az internetes kapcsolatot, magasabb az FPS is, szóval nem egészen világos számomra, hogy nálad mi a helyzet és miért lett sűrűbb a probléma éppen a ROS után.
    Nálam havonta egyszer volt ROS előtt pontosan u.ilyen jelenség, de egyszer sem haltam ilyenkor, azonnal elhúztam, talán szerencsém volt:)

Szerintem nem az internet kapcsolattal van a probléma, mások is jelezték, hogy a blizz server időnként hullámzó sávszélességben "reagálja a kapcsolatot".(public esetén ilyenkor egy időpontban a többiek is jelezték például utólag, hogy gáz volt mindenkinél...)
    Nagyon ritkán fordult elő nálam az alapjáték esetén, szóval az alapjáték és az általad vélt ROS kapcsolatot ez ügyben én sem értem.

Talán a technical supprot tudna segíteni, bár ők nem fogják elismerni, ha náluk van a gáz...