78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zarache #2461 hiaba irsz neki ugyse erti meg mindenki utalja csak annyira sotet mar hogy nemveszi eszre :D vegig 2 szoveget ismetelget
1,kopkodes(megjegyeznem o kopkod vegig es aki elmondja a velemenyet az szerinte kopkod)
2,napok ota rinyal mindenert kesobb ugytesz mintha mise tortent volna es nyalizik
ui.:mindenre azt mondja inodkolja meg az ember amikor o se tudja normalisan megindokolni amit akar
szal igazabol egyet ertek veled eltunhetne ez a 12 eves kisgyerek :) -
-
576-ot hagyjátok mert vicc az egész banda ahogy van.. -
Lefujtak a fejlesztest, helyette Hello Diablo Online nevu mmoba kezdtek. Sajnalom. -
genory #2457 Sziasztok!
Lehet tudni akkor, hogy mikor jelenik meg a játék? -
érdekes, 1 hete még október 30. volt kiírva 
StarCarft 2 2009. I. félév
Diablo 3 2010. II-III-IV. negyedév környéke
szerintem... -
Az 576 Online Áruháza szerint a StarCraft 2 már 2009. Január 10.-én megjelenik!
a Galaxisnet szerint a Diablo 3 valamikor 2009-ben jelenik meg!
Ez egy vicc, komolyan mondom! -
haveromnak jó hír, neki dx10-es kártyája van, nekem meg mind1, mivel az enyém kezeli a dx10.1-et is -
ShaiHulud #2453 csak windows 7 -en fog futni. -
Aurelianus #2452 http://www.diii.net/gallery/showphoto.php?photo=780&size=big&cat=
-
Diablo 3 - igaz, Directx10.1 - nem igaz. -
annyi hogy xp-n elég a 9 is -
sztem elég lessz mert ha mindenki bele akar rúgni akkor olyanok leszünk mint ő :D -
Sziasztok! Olyat hallottam hogy a Diablo 3 DX 10.1-es lesz, ebből mi nem igaz?
-
olyan vagy, mint a zárlatos riasztó, ami megszólal az éjszaka közepén, és az istennek nem tudja senki kikapcsolni.
fogd már fel, hogy nem azért vagy fórumképtelen és irritáló, mert nem egyezik a vélményed a többséggel, hanem azért, mert folyamatosan kötekszel, aztán meg vagy sértődve, ha elküldenek a picsába. a fórumozók többsége elsőre is megértette, hogy nem tetszik a játék stílusa, nem kell minden adandó alkalommal ezt szajkózni. -
ShaiHulud #2446 nem azert utal teged mert "darkosabb" jatekot akarsz:P hanem mert egy nyomi vagy:) -
ShaiHulud #2445
-
Mennyé már el innen senkise kíváncsi a nyavajgásodra meg a gyenge visszaoltogatásodra, kezd kicsit elegem lenni hogy már nem tom hány oldalon keresztül... sőt azóta hogy bejelentették a Diablo 3-at itt kell olvasnom a sírásodat. Lehet hogy nem írok ide gyakran de attól még olvasom és érdekel mások véleménye, de a sírásod rohadtul nem... Nem rólad szól ez a k*ba**ott topik, te egy szeretethiányos, figyelemzavaros, csakazértiséntudomjobbanésnenekedlegyenigazadmertleugatomafejed stílusú hsz-eket írni képes nyomoronc vagy. Ez az igazság és nem csak én értek ezzel egyet. Szal szvsz elhúzhatnál innen mert nem szeretjük itt a magadfajtákat... És mielőtt belekötnél nem vagyok UJREKK csak a felhasználo nevem új 

-
Ujrajatszottam, a diablo 2 is legalabb annyira szines mint a 3 a prezentacios videojan... ereztem is hogy valami nem stimmel amikor act2ben a kriptak kovei nem szurkek meg feketek voltak hanem sargak... na ugye act 5ben a voros labirintusok... bar olyat mar lathattunk anno az egyben is :d -
ShaiHulud #2442 ez nem diablo:P -
Ez baromság. -
Ragnar360 #2440 pls ban hu em áj -
Birom ezeket a magyarázatokat, egyszerűen csak szeretnék a wowosakat diablosítani :D. Magyarázhatják össze-vissza, csűrhetik csavarhatják a dio2 nem ilyen volt :D. Még a (szerintem) legszínesebb act3 sem kékes zöldes volt, hanem szürke :). Lehet képeket keresni, vagy újrajátszani a dolog magáért beszél. -
Kis részlet egy WWI beszámolós wall of textből:
"Diablo 3 art discussionnél sokat beszéltek arról, hogy úgy emlékzetek, hogy a Dio 1-2 ilyen fekete alapon szürke, néhol egy fekete folttal tarkított darkos játék, aztán amikor leültek megnézni, rájöttek, hogy egészen színes volt. Szóval maga a designer csapat is rosszul emlékezett, és ezt megállapítva úgy döntöttek, hogy akkor nyugodtan lehet színeket belevinni a Dio3ba is (gondolom ez alapvetően a lángvörös és a sárgászöld lesz). A diofanok ha jól tudom már elkezdték telesírni a netet, hogy miért lesz ilyen színes az új játék, nos, ezért, mert a régi is színes volt."
FS! -
Hát ilyen gyenge replikát rég nem hallottam
-
na végre vki lemerte írni ^^ -
who am I 7 #2435 Akkor biztos jó ismerősök..Ezexerint lemaradtam valamiről..
A sírás pedig nem sírás, csak az igazamat próbáltam volna megvédeni..Ami végülis sikerült, mert a hülyék csak köpködni tudtak.Szóval, nagyon nem izgat a dolog :) Este lehet farkat verni, hogy milyen ügyesen oltottál, 30 éves létedre!?Ennyi eszed van :) Gratulálok..Ez épp elég a szánalomra :) Egyébként, vaszínű megveszem, nem lesz ezzel gáz, sőt az a 30.000 ember is nagyvalószínűséggel megfogja venni (akiket TE ANNYIRA UTÁLSZ...ez már ultra szánalom), úgyhogy nagy kedvel indulhatsz neki duelezni, hátha épp egy "emósnak" vághatod le a fület, ha ez téged ennyira izgat -
Psychedelic #2434 Tanácsot kért a tiedtől. -
who am I 7 #2433 Az igen..Hogy tudott, ekkora tuskót az anyád világraszarni? -
Psychedelic #2432 De jó is ez a nyári szünet, akár este 9-ig is lehet flamelni a forumokon, másnap nem kell 8-ra beérni az iskolába.
De most már itt lenne az ideje, hogy elmenj táborozni vagy a nagymamához vidékre, mert kurvára unálmas ez a faszság amit folyamatosan nyomatsz.
De hogy ésszerü érveket is irjak, mivel ezt várod, azért maradjon ilyen a grafika, mert akkor te és a korlátolt barátaid majd nem veszik meg, és pár idiótával kevesebb ember fog sokkolni a battle net-en. Sztem ennél jobb indok nem kell.
Miért pont itt ebben a topicban kell neked lázadnod? Egyszer 14 éves az ember az tény, de lázadj a szüleid ellen, de ne gyere ebbe a topicba szétcseszni a "kutyaólunkat", és nagyon buta vagy ha azt hiszed itt bárkit is az zavar, hogy más a véleményed, itt mindenkit az zavar, hogy már 100x leirtad, holott elsöre is felfogtuk, és már utána is leirtuk, hogy leszarjuk a véleményed és nagyon unjuk.
Jah és még1 félreértés, nem azért irják rád hogy emós vagy mert sötét játékot akarsz, hanem mert nem csinálsz egész nap mást csak panaszkodsz meg sirsz, és az ereidet vagdosod mert nem olyan lesz mint amilyennek akarod.
Elképesztő, hogy a butaságod mennyire határtalan.
Látszik, hogy még a homokozóban etted a homokot, amikor a legtöbb ide irogató ember már a diablot tolta egész nap. Én akkor is megvenném, ha rózsaszín nyulakat kéne benne simogatni. Egy igazi diablos nem attol teszü függövé a játékot hogy darkos lesz vagy sem. Te egy bohoc vagy közöd nincs a diablohoz. Neked eladni se lenne szabad a játékot, szentségtörés lenne, hogy egy ilyen barom polcán is ott legyen a doboz.
De engem is irritál vmi ebben a topicban, mégpedig te, most már annyira, hogy legszivesebben hátulról belerugnám a fejed a monitorba, miközben a sok faszságodat zúdítod ránk. És még szépen fogalmaztam. -
vótmá' -
Diablo Gameplay Evolution :) -
tévedsz.. te valóban azthiszed hogy akiknek úgy jó ez a 20 perces prezentáció ahogy van nem mások mint bégető bírkák az ólban?
az meg sem fordúl a buksidban hogy akad ember akinek tetszik? vagy már azóta várja a folytatást mióta kivégezte a második részt és örül hogy luk van a seggén a bejelentést hallatán, ahelyett hogy telisírná oldalakon keresztül a topikot, meg mindenféle petíciokat irogatna.
mindenki századszorra mondja el a véleményét a grafikával, színmegjelenítéssel, ötletlopkodásokkal kapcsolatban és már rohadtúl irritáló. frissen bejelentett játékról van szó ami még átfog esni millióegy ráncfelvarráson. nem hiszem el hogy csak negatívum jön le a video lttán semmi más, belinkeltek olyan képeket amin full semmit nem lehet látni olyan sötét annyi szűrőt rányomtak a PS-al és aztmondjátok hogy ez a fasza ez kell nekünk! hát kösz de nekem nem..
egyszer elmondtad a véleményedet hogy neked így tetszik, rendben is van egy szót nem szólt senki, de amikor már oldalakon keresztül csak a negatív kritikát osztod semmi mást, és akinek ellenkezik a véleménye azt elküldöd barbizni meg nem tudom hová.. szted ez franko? te mondod másoknak hogy érvek nélkül dobálózik? kicsit olvasgass vissza. -
jo figyelj, ne játsz vele majd, ne irkálj ide, unalmas már.. -
-
Azért ne vessünk el mindent.. hogy lesz így Dio4? :) -
who am I 7 #2425 "10x annyian,10 különböző ellenérvet hoznak fel"
Nagyon okos vagy, de kíváncsi lennék ezekre az ellenérvekre :) Mert, azt nagyon könnyű köpködni, aki kritikát mond.De én rohadtúl nem láttam pl. ésszerű ellenérvet, h pl. miért kellett a páncélokat/karaktereket wowosabbra csinálni?(+ baltával faragott pályarészek) Miért is jó ez nekünk?Erre kérnék, egy intelligens és jó ellenérvet.Mert ökrözésen meg emozáson nagyon mást én sem láttam...max 1-2 ember kivételével, de azok sem mondtak konkrét dolgokat.
Félreértések elkerülése végett, nem szétcseszni akarom a kis kutyaólotokat, csak irritál, h egyesek akik tapsikolnak a játékra, akárhogynézki (még lula is lehetne), egyszerűen ökröknek állítják be azokat, akiknek van vmi más véleményük a nyálcsorgatáson és a hypeon kívűl. -
who am I 7 #2424 Ugyanúgy ahogy te is
-
Bukott necromancerek egy csoportja a világmindenségből újrahívják Diablot, Mephistot meg Ballt, de ez hülyeség lenne, mert akkor bármennyiszer újra lehetne hívni őket. Vagy nyitnak egy portált, ahova be kell mennünk és olyan dimenzióban találjuk magunkat ahol 100* hatékonyabban hentelhetünk.
Esetleg a pápa szellemét rúgnák ki a Mennyből mert utólag kiderült, hogy gyerekeket rontott meg, és a dühe Poklot csinálna az emberek vidékéből..... -
"Még ma sem tudjuk pontosan, milyen következményei lesznek ennek, de egyre jobban rettegek, hogy a Hármak végső célja nem a kő megrontása volt… Hanem az elpusztítása… És ha így van, akkor sikerrel jártak…
-Rathma névtelen papja"
-páholy
...és reméljük hogy itt folytatódik a story ;)