Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #2432 De jó is ez a nyári szünet, akár este 9-ig is lehet flamelni a forumokon, másnap nem kell 8-ra beérni az iskolába.
De most már itt lenne az ideje, hogy elmenj táborozni vagy a nagymamához vidékre, mert kurvára unálmas ez a faszság amit folyamatosan nyomatsz.
De hogy ésszerü érveket is irjak, mivel ezt várod, azért maradjon ilyen a grafika, mert akkor te és a korlátolt barátaid majd nem veszik meg, és pár idiótával kevesebb ember fog sokkolni a battle net-en. Sztem ennél jobb indok nem kell.
Miért pont itt ebben a topicban kell neked lázadnod? Egyszer 14 éves az ember az tény, de lázadj a szüleid ellen, de ne gyere ebbe a topicba szétcseszni a "kutyaólunkat", és nagyon buta vagy ha azt hiszed itt bárkit is az zavar, hogy más a véleményed, itt mindenkit az zavar, hogy már 100x leirtad, holott elsöre is felfogtuk, és már utána is leirtuk, hogy leszarjuk a véleményed és nagyon unjuk.
Jah és még1 félreértés, nem azért irják rád hogy emós vagy mert sötét játékot akarsz, hanem mert nem csinálsz egész nap mást csak panaszkodsz meg sirsz, és az ereidet vagdosod mert nem olyan lesz mint amilyennek akarod.
Elképesztő, hogy a butaságod mennyire határtalan.
Látszik, hogy még a homokozóban etted a homokot, amikor a legtöbb ide irogató ember már a diablot tolta egész nap. Én akkor is megvenném, ha rózsaszín nyulakat kéne benne simogatni. Egy igazi diablos nem attol teszü függövé a játékot hogy darkos lesz vagy sem. Te egy bohoc vagy közöd nincs a diablohoz. Neked eladni se lenne szabad a játékot, szentségtörés lenne, hogy egy ilyen barom polcán is ott legyen a doboz.
De engem is irritál vmi ebben a topicban, mégpedig te, most már annyira, hogy legszivesebben hátulról belerugnám a fejed a monitorba, miközben a sok faszságodat zúdítod ránk. És még szépen fogalmaztam.