78998
  • Shiwo
    ebben nem értek veled egyet, szerintem igenis jók a warcraft könyvek
  • shaba23 #2862
    a diablo könyvek is olyanok, mint a wow könyvek. a lore megismerésére jók, de mint fantasy könyv
  • Rage47
    nekem tetszik mindegyik könyv:)
  • Gunner
    amit én olvastam az is hihetetlen unalmas volt...
  • shaba23 #2859
    3ból egyet sikerült elolvasnom, sajna csak a magyarral találkoztam és lehet, hogy a fordítás volt elcseszve, de szerintem iszonyat szar volt...
  • Rage47
    8 könyv van
    3 magyarul
  • AntiHero
    PC vs. Konzol hozzászólásokat törölni fogom ha folytatjátok!
  • ProGabe #2856
    de! csak már megnézted és ezért neked cache-ből kirakja ide is. a rohattak nem engednek linkelni. na most jóóól kicseszek velük, lementem és feltöltöm ide! fúdekeményvagyok

• Cat 02 #2855
    Mégse :D
  • TurboX
    oO
  • EnZsolt
    mogyoró, csak hogy pörögjön a topik :)
  • Davidus
    mandula
  • TheGooDKinG
    dio
  • gatyo
    Az eddig felsorolt érvek engem nem győztek meg arról, hogy ezeket ne lehetne konzolokon is bevezetni/megoldani.

Ennek ellenére nem vagyok konzol fun. Csak hülyeség azt állítani, hogy a játékok szempontjábol a pc a jövő.

Nemis akarok offolni tovább erről :-)
  • Krinyo
    millió és millió játék (pl hl1-2) mod/addon/map stb
  • PiszkosFred
    Modok? Nem pont diablo eseteben (legalabbis a diablos modok 90%-t inkabb cheatnek tartom mint modnak), de jo nagy szazalekban vannak olyan PC-s jatekok, amelyekhez keszulnek kivalo usermade tartalmak, amelyek nem hivatalosan, emiatt egyelore a konzolon nem nagyon elerhetoek. (pl Oblivon/Morrowind modok - hogy sajat peldat mondjak - eseteben a konzolosok kapnak 6-7 hivatalos modot, a pcsek pedig 10.000+, amelybol azert van legalabb 100 olyan, amely miatt megnyalna mind a 10 ujjat egy konzolos). Az ultimate megoldas, ha rendelkezel mindkettovel, es magasrol teszel a pc vs konzol vitanak nevezett marhasagra :)
  • Narxis
    A jövő az, hogy senkit nem érdekel a konzol vs PC vita.
  • gatyo
    Naigen... de egy highend pc kb 4-5* drágább egy konzolnál. Ha egy konzol mondjuk 500e HUF lenne akkor leesne az állad a graftól ezt garantálom.
  • Grove4
    már most olyan fejlett a technika,hogy konzolra butítani kell pl a grafot a konzolokra...
  • gatyo
    Miért gondolod azt, hogy konzolhoz nincs billentyűzet és egér? A jövő ez lesz... Mit csináltok a netezésen és játszáson kívül még a gépen? Mi olyan van amit egy konzol ne tudna kiváltani? :-)
  • MuldR
    Jok azok a szamok. En pl utalom, hogy nem tudom, hogy az amazonom mikor ut criticalt. Elvileg sokszor kene :)
    Mondjuk ha optionsban kikapcsolhato az jo.
  • Narxis
    Majd belerakják optionsbe, hogy kikapcsolható legyen mint wowban. Ez már tényleg a szőrszálhasogatás szőrszálhasogatása.
  • 5c0rp330n
    annyira nem hülyeség amit mondd, a repülő szűmokkal kapcsolatban, tényleg semmi szükség nincsen rá, eddig sem hiányzott a Diablo-ból, valamennyire még jót is tett sztem a játéknak, hogy nem tudtad, hogy mikor pontosan mennyit sebzel.

"Ezek mellett azt is megjegyezte, hogy ő már nem hisz a PC-ben, mint játékplatformban, de örül, hogy a Blizzard még elkötelezetten készít olyan játékokat rá, melyek megtörik az FPS-ek özönét. "
    ez viszont nagyon nagy hülyeség, főleg mivel a Diablo-ról van szó, amihez az egér/billentyűzet mindig is elengedhetetlen volt. jóhogynem a Starcraft 2-re ír ilyesmit, az aztán igazi progamer csemege lenne konzolosos irányítással :)
  • FlyingV
    és hogy becsődölt a flagship xDD (én személy szerint akár hogy is, ÖRÜLÖK neki.)
  • FlyingV
    hmm.

szerintem itt sokan azt felejtjük el, hogy a változás nem szükségszerűen rossz.
    hasonlítsátok össze a dio1-et és a dio2-t. pláne LoD-ot. nem fogom felsorolni, mennyi teljesen új dolgot hozott be ugye az újabb verzió. és hogy ezek mennyivel dobtak a játékélményen. össze sem hasonlítható a d2 komplexitása a d1-ével. erre még ennyit rápakolt a LoD.

aztán azt se felejtsük el, hogy a WoW-ot is a Blizzard csinálta. ha teszemazt fordítva jött volna ki a két játék, akkor is tutira benne lennének a repülő számok, akkor is kékes lenne a gyerta fénye etc. a WoW a Blizzard ilyen stílusú játékainak egyik mérföldköve. a dio3 lesz a következő. folyamatosan fejlődik az ő stílusuk, folyamatosan új ötletekkel dobják fel a szerep- és HnS játékaikat, hogy fokozzák a játékélményt. nincs ezzel semmi baj. a dio4-ből pl majd egyszer ha kihagynák a repülő számokat, akkor lehet azért indulnának majd a midnent eldöntő petíciók.. amúgy ez a petíciósdi az itthoni nevetséges, szánalmas, pfejj, etc politikai helyzetre emlékeztet. ne. kérem ne. és ne legyünk büszkék a saját magunk leégetésére:)

amúgy ti komolyan gémszart olvasgattok?:D vicc az egész. még a pcg-t se szoktam, nemhogy gst:D egyrészt kinőttem, másrészt meg az a magazin kritikán nem hogy aluli hanem én nem is tom hogy hol van az pontosan xD
  • ROMOTO
    Ultralol fordítás, a crit dmg ra. egyébként stílus ide vagy oda, én szeretem látni hogy mennyit crittel a karim.
  • BEAST #2835
    kb :d ... erdekes a kivalt diablos csapat jateka olyan is lett, kepzelem milyen erzes lehetett azt nezni ahogy milliok orjongtek a d3 bejelentes utan :D
  • Broafka
    1. hsz

bár szerintem néhol igaza van, azok a számok eléggé nem dio stílusok benne
  • Narxis
    Hülyeség, az bántja a csávót, hogy nincs a fejlesztőcsapatban.
  • ROMOTO
    Sebzést jelző repülő számok?!
  • Cat 02 #2831
    Viszont azóta jól meglódult.
  • Barnus
    A nem túl régi közleményben, valamikor D3 bejelentése környékén azt lehetett mindenhol olvasni, hogy összesen 18millió példányt adtak el Diablo2-ből:)
    Aszerint kiszámolva 0.5%
  • Broafka
    viszont viszonylag jó sp-ket adott, én ezért szerettem, és olyan xp dúsan halt meg :D
  • ShaiHulud
    es mennyi diablo2t is adtak el?:P wikipedian 4milla van, de kitudja azota mennyi + warez:) szal az 50k a 4millahoz kepest nem igen rug labdaba:D
  • Davidus
    senkit nem érdekel
  • Zarache
    vegre le lett zarva a darkos baromsag neked azert be kell irnod hol jar a peticio :/
  • Narxis
  • IStexI
    A petició majnem 50.000nél jár har érdekel valakit....
  • TurboX
    az első kiegig
  • Narxis
    lal