Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
FlyingV #2837 hmm.
szerintem itt sokan azt felejtjük el, hogy a változás nem szükségszerűen rossz.
hasonlítsátok össze a dio1-et és a dio2-t. pláne LoD-ot. nem fogom felsorolni, mennyi teljesen új dolgot hozott be ugye az újabb verzió. és hogy ezek mennyivel dobtak a játékélményen. össze sem hasonlítható a d2 komplexitása a d1-ével. erre még ennyit rápakolt a LoD.
aztán azt se felejtsük el, hogy a WoW-ot is a Blizzard csinálta. ha teszemazt fordítva jött volna ki a két játék, akkor is tutira benne lennének a repülő számok, akkor is kékes lenne a gyerta fénye etc. a WoW a Blizzard ilyen stílusú játékainak egyik mérföldköve. a dio3 lesz a következő. folyamatosan fejlődik az ő stílusuk, folyamatosan új ötletekkel dobják fel a szerep- és HnS játékaikat, hogy fokozzák a játékélményt. nincs ezzel semmi baj. a dio4-ből pl majd egyszer ha kihagynák a repülő számokat, akkor lehet azért indulnának majd a midnent eldöntő petíciók.. amúgy ez a petíciósdi az itthoni nevetséges, szánalmas, pfejj, etc politikai helyzetre emlékeztet. ne. kérem ne. és ne legyünk büszkék a saját magunk leégetésére:)
amúgy ti komolyan gémszart olvasgattok?:D vicc az egész. még a pcg-t se szoktam, nemhogy gst:D egyrészt kinőttem, másrészt meg az a magazin kritikán nem hogy aluli hanem én nem is tom hogy hol van az pontosan xD